Dag 11 - tompoucen afstand

55 6 10
                                    

Oeps sorry. Even een ochtendupdate dan maar. Was de tijd vergeten en toen was het al 1 uur 's nachts.

Maar goed, de Hema had nieuwe maatregelen sinds de laatste keer dat ik daar was geweest. En daarbij hoort natuurlijk ook een leuke outfit! Raad eens wat ik op mijn rug heb gehad?

 En daarbij hoort natuurlijk ook een leuke outfit! Raad eens wat ik op mijn rug heb gehad?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik voelde me echt zo'n parkeerwachter. Nu maar afwachten tot ze met leuke mondkapjes gaan komen. Kan je het je voorstellen? Een leuke tompouce op mijn bek. Ik had wel nog even handschoenen aan om te matchen met mijn hesje. Was even deurwachter aan het spelen en moest steeds de hengsels van elk mandje schoonmaken. Dan krijg je weer van die mensen die zeggen "Nee, hoeft niet." Sorry man, het was dus zeg maar geen vraag.

Afstand houden is trouwens niet altijd even makkelijk. Gelukkig is mijn Hema best groot (er kan honderd man in), maar vooraan bij de kassa is het dan wel even rekenen. Links, rechts, voor, achter allemaal mensen! Half rennend snelde ik maar tussen de rij door. Een vrouw moest er van lachen. Er stonden echt drie mensen in de rij, maar door die ruimte leek het echt heel lang. Eigenlijk moest ik erop letten dat mensen doorliepen naar de zelfscan kassa. Was soms alleen iets te geïnteresseerd in die zachte boekjes en vrolijke printjes. Tussendoor ook nog eens even tegen een Italiaanse medewerker gevraagd waarom ze niet terug naar huis was gegaan. Way to go Moira.

Het was wel echt een vrij nutteloze dag. Ik heb de hele tijd maar gerestaureerd, of nouja gespiegeld, maar op de planning staat het woord restaureren. De kleren die Hema verkoopt zijn overigens niet zo lelijk als ik dacht dat ze waren. Ze hebben ook die leuke, gele regenjassen. Vroeger wilde ik er zo een, felgele jas is lekker opvallend, maar toen had ineens iedereen ze. Nu heb ik mijn oog op een doorzichtige jas, alleen is dat iets te fancy voor de Hema. Misschien dat de Zara ze wel heeft.

Hema heeft trouwens echt rare maskers. Wanneer wil je een stroopwafel masker gebruiken? Wat doet het voor je gezicht? En waarom?

Ik heb ook leuk geschud met een primer met leuke gekleurde balletjes erin. Om je huid egaal te maken denk ik. Ja sorry mensen, ik weet niks van make-up. Ik snap ook niet waarom niet alle kwastjes zacht zijn. Concealer kwastjes zijn dan van plastic gemaakt ofzo, heel vreemd voelt het.

En holy shit waarom zo veel verschillende soorten eye liner! Wat is nou weer een roller liner. Ik zie nu gwn een klein wieltje voor me en kan me moeilijk voorstellen dat dat make-up doen makkelijker maakt.

Also, blauwe mascara? Nee, weet je wat, dat kan denk best cool zijn. Als ik weer eens ga foto maken gebruik ik dat. Moet misschien sowieso eens gaan shoppen bij de Hema. Dan kan ik eens leuke spullen voor mijn kamer halen. Geurstokjes, beddengoed, matchende handdoeken... Ik houd echt van die kleur donkergroen. Emerald groen.

Hahaha wat een reclame. Ik staar de hele dag naar die producten oké.

Zo stom. Mijn pa wilde nog een tompouce en, ondanks dat ik het woord met trots op mijn rug heb gedragen, ben ik het gewoon vergeten. Dus gingen mijn ma en ik bij het boodschappen naar een andere hemawinkel, maar die had het banketbakkergedeelte niet. Balen. Ik ging ondertussen naar de appie en zag dat ze daar ook leuke hesjes aan hadden. Leuker vond ik dat naast het standaard RIVM lijstje werd omgeroepen "en wees ook aardig tegen onze medewerkers".
Naar aanleiding van het incident in Rijsbergen misschien. Een vrouw riep tegen een man verder afstand te moeten houden. En... naja kijk het filmpje maar. Kon alleen niet het filmpje van het incident alleen vinden dus krijg je er random commentaar bij.

Ik ging thuis eens experimenteren met koken. Olijfolie, knoflook, gember, sjalotjes en soysauce. Denk eerlijk gezegd dat het best oké had kunnen zijn als ik alles wat beter gemixt had. Nu zaten gewoon klonten gember in het eten haha. Wel heel gezond! Goed voor je immuunsysteem. Heb ook wat citroen bij de zalm gedaan. Nomnomnom vitamine c binnen smokkelen.

Misschien had ik het beter in de mixer kunnen gooien.

Maar hey, was een goede poging. Weet ik weer voor de volgende keer.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now