Dag 19 - mis jou ook Lilly

29 6 1
                                    

Waarom doet de videocollege het niet? Wil ik een keer wat doen, loopt alles vast. Kom op zeg! Het lag dus blijkbaar aan safari. Kut safari.

Lilly appte me gisteravond dat ze me miste. Naja, niet met die letterlijke woorden, maar ik weet wel dat ze dol op me is. Ze zei eigenlijk "ik wil echt weer kunnen reizen en foto's maken". Maar ze heeft het natuurlijk over reizen en foto's maken met mij. Duh. Mis jou ook!

Ik ben dol op Cat Warner van snapchat Popbuzz Guide. Ze is gewoon iconic. Zo erg haarzelf, love it.

Oké. Ik snap jongens niet. Die vent die zes uur lang doet om op mij te reageren, laten we hem Laurence noemen, is echt fucking raar. Tussen elk bericht echt uren van stilte. Als ik gesprekken voer met mensen wil ik gelijk échte gesprekken voeren met mensen. Korte tussendoor gesprekken, die "small talk" shit, ik haat het! Wil je mijn aandacht? Komen dan. Ga niet daarna tussen elk bericht zes maanden wachten voordat je gaat reageren. Zo krijg je toch nooit een gesprek?

'Ow hey je studeert rechten toch?'
'Ja inmiddels ben ik alweer met pensioen. Maar hoe gaat het met jou Laurence?'

Eerst dacht ik dat hij gewoon het gesprek wilde doden, maar hij begint het gesprek steeds. Dus dat verklaart het ook niet. En ja weet je, het kan natuurlijk dat er echt dingen zijn die hem dwarszitten. Maarja, als het echt zo zwaar is dat je niet eens aan een stuk door gesprekken kan voeren, dan moet hij misschien überhaupt niet met mij praten. Het is overduidelijk te veel. En ik weiger een "vervelingsberichtje zijn" of een "nou nu ik écht niks te doen heb stuur ik Moira een bericht". Ik ben een fucking persoon Laurence! Ik ben meer dan een random berichtje eens in de zoveel tijd.

Moira heeft gesproken.

Ik vind het jammer dat mijn dekbed nooit matcht. We hebben dan wel een matchend kussensloop, maar dan is hij net in de was. En dan zo gaat het eeuwig door. Zo stom. Ik moet nu de Amerikaanse vlag combineren met sinaasappel konijnen.

Ik bedoel, wat zijn dit? Waarom zijn ze zo droevig? Waarom? Er is alleen een blije peer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bedoel, wat zijn dit? Waarom zijn ze zo droevig? Waarom? Er is alleen een blije peer. Ik heb sowieso random fruitpatronen in mijn huis. Op schriftjes, op dekbedden... Nee laat maar dat was het eigenlijk wel. Ik heb echt een lege kamer. Mensen zijn vaak zo half teleurgesteld als ze het zien ofzo. Het is te onpersoonlijk. Lilly klaagt er wel over, die vind dat ik mijn kamer geel had moeten verven, omdat ik blijkbaar een gele persoonlijkheid heb. Tja ik heb gewoon nooit echt de neiging gehad mijn kamer te versieren. Kan het nu wel doen nu ik een kamer heb. Echt zoals ik het wil. Ik zou mijn kamer echt nooit geel verven trouwens, maar toch is dat het eerste waar mensen aan denken. Ik weet dat ik Asian ben, rustig. Hahaha.

Soms raak ik zo verloren in mijn schoolopdrachten dat ik naar mijn vader moet gaan voor een overzicht. Nu weer. Ik werd echt moedeloos van mijn groepsopdracht. Op een gegeven moment was er zo veel informatie dat ik niet eens wist wat ik eigenlijk aan het onderzoeken was. Maar ik heb het overzicht weer! Nu weer aan de slag!

Ik had gister een raar ijsje. Heel groen. Alsof het de verwezenlijking van een kinderkleurplaat is.

Het was heel zoet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was heel zoet. Bah. Die gekke blauwe dingen was gewoon een hapje suiker. Ik kende iemand die gewoon suikerblokjes snoepte. Kijk, tuurlijk zit er veel suiker in snoep, maar man, het was toch een beetje vreemd.

Morgen moet ik nog even een college bedrijfsrecht terugkijken. O nee, ze noemen het vak "business law" terwijl het gewoon in het Nederlands wordt gegeven. Is extra fancy. Die vent is echt ongelooflijk saai. Echt zonde, want eigenlijk vind ik bedrijfsrecht wel interessant. Zo stom dat een leraar een heel vak kan verpesten. Dat had ik ook met geschiedenis in de eerste klas. Vond het niks. Maar daarna? Houd van geschiedenis! Al hielp het ook wel dat ik gewoon beter werd in samenvatten. Niet kunnen samenvatten en geschiedenis moeten leren, is geen goede combinatie.

Andersom lukt het ook. Ik vind de vent van internationaal recht best oké. Wil ik er later iets mee doen? Hell no. Ach wie weet bedenk ik me wel aan het einde van mijn studie.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now