Dag 12 - best doen

35 6 3
                                    

Vandaag klopte ik op mijn scherm om hem aan te krijgen. Verder gaat alles goed. Ik word wel een beetje laks in het uploaden sorry sorry. Ik ben echt bedolven onder deadlines. Bah. Jaloers op de mensen met het privilege zich te kunnen vervelen.

Er zijn zoveel dingen die ik zou doen als ik de tijd zou hebben. Ik zou mijn zusjes tekentablet stelen en posters gaan bewerken. Ik zou schrijven en oeh liggen op het gras genieten van de zon. En koken. Ik wil echt een keer een receptenboek maken waarin ik fruit verwerk in avondeten. Mangokip is zó lekker. Dus wil ik een keer perzik penne maken of aardbeien couscous hahaha.

Maar helaas. Nog steeds vast aan die nare groepsopdracht. Op een of andere manier ben ik altijd degene die met het meeste werk vastzit. Voelen mensen geen schuldgevoel? Of willen ze niet hun best doen voor een goed cijfer? Ik kan dat niet goed begrijpen. Zelf zou ik gewoon teleurgesteld zijn als ik weet dat ik beter kan, maar gewoon niet mijn alles heb gegeven.

Al had ik laatst wel echt slecht werk geleverd. Ik zat bij zo'n promotieteam en het hoofd daarvan was echt een naar kind. Zo iemand die zichzelf heel slim vindt. En sure, was ze eigenlijk ook wel, maar dat betekent niet dat ze nooit fouten maakt. Ze was gewoon zo neerbuigend, en ik ben kut, dus toen deed ik mijn best er niet voor.

En tja, doe ik nou écht alles voor school? Ik heb nog steeds mijn colleges niet teruggekeken. En de boeken? Nog in verpakking.

Maar verder? Verder doe ik echt mijn best hahaha.

Bob is nog steeds verdrietig en ik twijfel of ik hem nu juist meer water moet geven of dat ik hem op die manier verdrink. Ik laat hem maar even.

Meanwhile is Duitse voice nog steeds wel grappig. Al vind ik Lena nu minder leuk. Ze was eerst heel cool, maar begint irritant te worden. Niet meer zo über cool en super geil.

Gisteren snoot ik mijn neus en mama was helemaal in paniek. Vandaag dus allemaal soepen met gember en kurkuma gekregen voor mijn immuunsysteem hahaha. Op zich vind ik gember best lekker, maar gemberthee én gembersoep én gember door het eten kan soms te veel van het goede zijn. Ondertussen strooit mijn moeder ook nog steeds best veel zout door het eten. Dus of het allemaal nou echt zo gezond is..

Inmiddels ben ik denk wel aan mijn lenzen gewend geraakt. Het voelt namelijk heel raar als ik in de avond mijn bril op doe. Mijn hoofd met bril voelt ook extra raar als ik mezelf in de spiegel zie. Dan is hef even van "shit dat is mijn hoofd", maar ach dat heb ik eigenlijk ook wel de hele dag.

Ondanks dat ik de cijfers niet volg op het nieuws krijg ik het constant mee van mijn pa die het enthousiast door het huis roept. Ik hoef het allemaal niet te weten. Het is me niet duidelijk wat ik zou moeten doen met die informatie. Ik blijf gewoon thuis. Klaar.

Ik heb trouwens echt een soort jetlag door het tijdverschil. Echt vervelend. Als je zo laat wakker wordt, is echt bijna heel je dag weg. Stom. Allemaal stom.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now