Loki İle Hayal Et

2.3K 138 34
                                    

Merhabalar! Yeni bölüm geldi.


Bölüm Şarkısı: Karsu-Jest Oldu



Sen bir tarih öğretmenisin ve İskandinav Mitolojisi çok ilgini çektiğinden öğrencilerine de bol bol anlatıyorsun. Bütün tanrılar senin için kıymetliydi ama Loki'yi daha özel bir yere koymuştun kalbinde ve dilinde öyle ki tüm öğrencilerin artık ezberlemişti. 


Sabah okula gitmek için yola koyulmuştun üstünde uçuş uçuş koyu yeşil bir elbise vardı çantanda ise özenerek işlediğin Loki'nin kaskı motifi vardı. Koştururken saatine baktın yine geç kalmıştın Allah'tan okul müdürünüz çok anlayışlı ve sevecen bir adamdı da papaz olmuyordunuz.


Saatine bakarken kafan sert bir göğüse çarptı özür dilemek için kafanı kaldırdığında siyah saçlı yeşil gözlü bir adamla karşılaşmıştın. "Özür dilerim okula geç kalıyorum da kenara çekilir misiniz?" Sana bakıp kalmıştı galiba çantanı inceliyordu "Affedersiniz çantanızı nereden aldınız üzerindeki motif dikkatimi çekti de." 


Bir anda heyecanla dolmuştun ne zaman birilerine Loki'yi anlatsan böyle oluyordu tuhaftır ki şimdi anlatacağın adam da kitaplarda bahsedilen Loki'ye fena halde benziyordu. 


" Bu mu ah! Bu İskandinav Mitolojisinden Loki'nin kaskı ayrıca bunu hiçbir yerde bulamazsınız bunu ben işledim." Sana hayranlıkla bakıyordu sen de ondan etkilenmemiş değildin hani ama biraz daha geç kalırsan pamuk gibi müdürünüzü bile kızdıracaktın.


" Şey ben artık geçsem öğrencilerim bekler. " sana eliyle yol verdi ama yanında yürüyordu.         "Öğretmen misiniz? Ben sizi öğrenci sanmıştım. " yanakların kızarmıştı " Teşekkür ederim tarih öğretmeniyim bu arada tanışamamıştık ben S/A, siz?"


"Ben Loki hani şu çantanda simgesi olan İskandinav Tanrısı ve şunu bilin ki hanımefendi bundan sonra bütün haylazlığımı sizin kalbinizi çalmak için kullanacağım." 





Eee bölüm nasıldı?


Nasıl gidir online dersler? 


Siz ne cevap verirdiniz Loki'ye?

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now