Steve Rogers ile hayal et

4.2K 173 14
                                    

1. Bölüm Part: 2

 Steve'in yanına gittin ve onunla yürümeye başladın bir süre sonra ona bakmandan sıkılmış olacak ki "Bak Bucky'nin dediklerini takma benimle o istediği için ilgilenmene gerek yok." Şaşırmıştın "Senin gözlerine bakmamışlar galiba hiç o cesarete zorla bakmama gerek yok olsa olsa gıptayla bakarım arkadaşını da boşuna suçlama lütfen bana bir şey demedi." Onu şaşırtmaya anladığın kadarıyla devam ediyordun ama hoşuna gitmişti gülümseyerek seni hayran bıraktığını bilmeden önüne döndü. Bir süre sonra Howard Stark sahneye çıktı bu adama bayılıyordun!  

Yine her zaman olduğu gibi gelecek vaat eden bir projesi vardı ciddi anlamda teknolojiye bayılıyordun ve hiç de mütevazı olamayacağın harika çalışmaların vardı dönemin yada etrafının şartları dolayısıyla icatlarını test etmene ve birazcık onların şehrin elektiriğini kesmesi gibi sorunlar yaşandığında kimse kadın olduğundan dolayı senden şüphe etmiyordu hem zaten Hydra'nın radarına da takılmak istemezdin böylesi işine geliyordu.

Sen tasarımın özeliklerini dinlerken Steve ara sıra sana bakıyordu ve seninle konuşmak için cesaretini topluyordu en sonunda sen ona baktığında sordu "Y/N günlük hayatında ne yapıyorsun?" Ondan soru gelmesi seni heyecanlandırmıştı "Ben uçak teknisyeniyim" Steve gülümsedi, devam ettin "Bucky senin askere gitmek istediğini söyledi dürüst ol kaç kere denedin?" Bu soruyu gözlerini kısarak sormuştun onun birden fazla denediğini tabii illegal yolları da dahil tahmin edebiliyordun.

"Sayamayacağım kadar çok" Bu cevabı bekliyordun ama anlamıyordun tamam çok hastalığı var yine de başarabilirdi. Senin sessizliğini garipseyerek sordu "Ne oldu?" Ona içtenlikle cevap verdin "Sadece seni hala almadıklarına şaşırdım bu tür testleri yüzeysel yapmalarından inan ben de çok sıkıldım" "Nasıl yani sen nereden biliyorsun?"  "Sen cılız olduğun için ben ise kadın olduğum için bağzı yerlerde kabul görmüyoruz aslında sandığımdan fazla birbirimize benziyoruz." Sana gülerek "Heeey  cılız olduğuma bakma sabaha kadar dövüşebilirim" kahkaha atarsın.

Ve " Onlar bunu bilmiyor ama onlaranasıl süper bir asker olabileceğini  kanıtlamalısın! sakın pes etme çünkü ben de etmiyorum"  "Sen sadece bir uçak teknisyeni değilsin değil mi?" diye sordu ona hınzırca gülümsedin. Devam etti "Bu tavsiyeyi verirken ölmemden korkmuyor musun?" 

"Hayallerinin peşinden gidecek yüreğe sahipken hayatını kafeste geçirmeni istemem ama ölürsen de pişman olurum o yüzden ne olursa olsun hayatta kal." Birbirinize gülümsersiniz.

Steve gördüğü ilanla sana döndü "Asla pes etmeyeceğim beni bekle muayeneye girip geleceğim" ona göz kırparsın "Burada bekliyorum" 


Part:3 gelecektir.

Marvel/DC ile Hayal Et Donde viven las historias. Descúbrelo ahora