Pietro Maximoff İle Hayal Et

2.5K 124 5
                                    


Part: 3


Bölüm Şarkısı: MaNga-Cevapsız Sorular



Gece gelen seslerle uyanmıştınız Wanda hızlıca eşyalarını toparlarken Pietro'ya kızıl bir sis gönderdi bu onu uyandırırdı. Eşyalarınızı sırt çantasına doldurup mavi ışığıyla Pietro geldiğinde ona eşyaları verdin o ilk Wanda'yı kucağına alırken sana göz kırptı, korktuğunu biliyordu "Burada bekle Prenses!" ona gülümsedin bakışları çok güzeldi. Geri geleceğini biliyordun.


Onlar çıkar çıkmaz bir okla yaralandın galiba sakinleştiriciydi. Keskin nişancı olmalıydı eğer sana isabet ettiyse diğerlerine de isabet etmiş olabilirdi, bir anda kırılan camlarla gözlerini yumdun pencerenin tam önündeydin. Siyah kamuflajlı bir ekip içeri daldı. Neden hala seni fark etmemişlerdi?


"Kız az önce buradaydı, diğerlerini de vurduk hızlı çocuk artık hızlı değil." onlar seni ararken sanırsan gücünü bulmuştun galiba görünmez ya da kamufle olabiliyordun ama vurdukları ilaçlı ok senin gücünü de zayıflattı. Pietro gelmeyecekti ve sen yakalanacaktın tek umudun onları biraz oyalayabilmekti, güçleri zayıflasa da kaçabilirlerdi belki yakalanacaktın ama zaten Wanda ve Pietro olmasa sen hiç kaçamayacaktın ki.


"Hey! Ahmak Hydra puştları görmeyeli hem salak hem kör olmuşsunuz galiba!" onları oyalayabilmek için kapıyı kilitledin ama pencereler kırıktı dolaşmaları gerekecekti içeri girebilmek için , çocuklar içim yeterli zamanı sağlardı bu vakit de. 


Gülümsedin " Ben bekleyecek başka yer buldum."




Marvel/DC ile Hayal Et Kde žijí příběhy. Začni objevovat