Tony Stark ile Hayal Et

3.4K 147 13
                                    

 Sen ünlü bir saat firmasının baş tasarımcısısın ve yeni koleksiyonun kutlama partisine gidiyorsun. 

Orada baş tasarımcı ve güzel olduğundan çok ilgi gösteriliyor ve sen bunalmış durumdasın. İleriden sana çok dikkatlice bakan birini fark ediyorsun. Sana gülümsüyor sen de ona gülümsüyorsun, adamdan etkilenmiştin tarzı ve havası buradaki herkesten çok başkaydı.

 Sana gülümsüyor sen de ona gülümsüyorsun, adamdan etkilenmiştin tarzı ve havası buradaki herkesten çok başkaydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Burada yani Amerika'da yenisin işe de yeni başladığına rağmen başarılı olman dikkat çekiyor zaten.

Bir süre sonra bunalmış bir şekilde kaçmak için izin isteyip lavaboya doğru gittin.Elini yüzünü yıkayıp makyajını tazelediğinde çıkabileceğinden emin oldun. Dışarı çıktığında sana selam veren o adamı gördün.

"Bayan Y/S iyi misiniz?" şaşırsanda belli etmedin "Sorduğunuz için teşekkür ederim, içerisi biraz fazla! kalabalık"

"Evet öyle..." bakışmanız yoğun bir hal alırken tekrar konuştu . Ne vardı konuşacak biraz daha izleseydin ya! "Kendimi tanıtayım ben Tony Stark ve kalabalıktan sıkılan güzel hanımları kurtarmak benim görevim." kolunu sana uzattığında gülerek koluna girdin. Balkona çıktığınızda etrafın sakin olduğunu görüp derin bir nefes aldın.

Tony'e baktığında sana gülümseyerek baktığını gördün sen de ister istemez gülümsemiştin. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştınız. Çıkışa doğru yürürken vedalaşmak için durdunuz. Etraf sessizleşmişti. Birbirinize bakarken Tony sessizliğinizi bozarak sana yaklaştı. Sen de ona doğru yaklaştın tam öpüşecekken AC/DC'nin sevdiğin bir şarkısını duydun sen kahkaha atarken Tony kısık sesle küfrediyordu aramayı açtığında " Happy lütfen kaza geçirdiğini ve o yüzden aramak zorunda olduğunu söyle yoksa kovulacaksın!" sen hala gülerken yüzünün solduğunu gördün. Ne oldu dercesine bakarken söyledi.

"Happy kaza geçirmiş!" ondan sonra apar topar hastaneye gitmiş oradan da neler olduğunu anlamak için eve geçmiştiniz ve açıkçası hayatınızın hep birlikte sorun çözerek geçeceğini o geceden anlamalıydınız!

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now