Batman İle Hayal Et

2.1K 78 64
                                    


Biliyorum Batman DC de ama üçlemeyi izledikten sonra bir şevk geldi. Hadi başlayalım.


Sen bir bilim insanısın ve Wayne Şirketi için çalışıyorsun. Yaptığın bir deney sonucu elektrik gücü elde ettin ve şehirde çıkan Batman' den ilham alarak gücünü Gotham' ın iyi insanlarını korumaya adadın. Gündüzleri şirkette yeni enerji projesi için çalışıyor, geceleri ise yaptığın yalıtkan kostümle insanların hayatlarını kurtarıyordun.


Gece uzunca savaştığından uykusuzdun ve Bruce Wayne ile olacak nadir toplantılardan birine katılmak için toplantı odasını çıkıyordun. Asansörde uyuklarken içerisi bir erkek parfümü ile ferahladı, ne güzel bir kokuydu bu böyle.


Gözlerini açamazken kokunun sahibi ile asansörde yalnız kaldığını fark ettin. " Gece pek iyi geçmedi galiba?" sana sorulan soruyla ki zaten senden başka kimse olmadığına göre şaşırmıştın. Genelde pek büyük patronla diyaloğunuz olmamıştı.


"Sayılır, komşumun bir bebeği var pek uyuduğu söylenemez." her zamanki yalanındı bu senin sürekli geceleri kötülerle savaşırken kalıcı bir bahane gerekiyordu ve sende komşunun olmayan bebeğini kurban olarak seçmiştin.


"Ah! Senin adına üzüldüm anladığım kadarıyla uzun bir süre boyunca da uyuyamayacaksın." güldüğünü görünce şaşırmıştın, magazinde gösterildiğinden daha sevimli ve daha nazikti. Ona gülümsedin " Umarım çabuk büyür!" asansör durduğunda bir elini öne uzatarak sana yol verdi gerçekten kadınların bu adamda ne bulduklarını anlamıştın hoşsohbet ve düşünceliydi.


Toplantıda da uyumamak için direnerek ayık kalmış ve olabildiğince projeler hakkında teknik olmayan bir dille yeni gelişmeleri ve fikirlerini ortaya sermiştin, genel anlamıyla da onaylanmıştı. Eh sonuçta bu icat için çok uğraşmıştın ama geçen gece sokak çocuklarından  aldığın duyumlara göre icattan bazı çetelerin haberi olmuş ve Joker de dahil olmak üzere pek çok kötü onu kötü şekilde kullanmak istiyordu. Buna ne bu icatın mucidi olarak ne de kahraman olarak izin vermeyecektin!



Part 2 gelir muhtemelen ve devamı gelecek çok bölüm ve konu var onları da karantinada yayımlarım büyük ihtimalle. Kendinize iyi bakın.


Bu arada karantina ve sosyal izolasyon süresince neler yaptınız ve yapıyorsunuz? Şahsen ben tüm Barbie filmlerini tekrar izledim kdkdk. 


Önerebileceğiniz film, müzik, kitap veya dizi var mı? Yazarsanız sevinirim.


Son olarak bölüm nasıldı? İstek bölüm var mı?

Marvel/DC ile Hayal Et Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora