Örümcek Adam ile Hayal Et

2.4K 116 31
                                    

Sen bir lise ögrencisisin ve bağzı sırların var. Mesela zamanı geriye alabilmek gibi. Bu gücünü hiç kullanmasanda var olduğunu bir kere fark etmiştin ve bu olağanüstüydü.

En yakın arkadaşın siz çok küçükken düşüp dizini zedelemişti ve siz doktora gittiğinizde yaranın uzun bir süre geçmeyeceğini ögrenmiştiniz.

O zaman içinden gelen bir dürtüyle arkadaşının yarasına odaklanıp yarayı zamanı geriye bükerek düzeltmiştin.

O gün bugündür hiç bu gücünü kullanmamıştın genelde çevikliğin ve geliştirdiğin mekanizma-silahlarla Quens'i korumaya çalışıyordun.

Bu işi Örümcek Adam zaten hallettiğinden ufak tefek işlerle kimseye belli etmeden şehri kurtarıyordun. Tek hayalin bir gün dünyayı kurtarmaktı. Çünkü içindeki dürtü bu şekilde sessizleşiyor, rahatlıyordu.

"İşte geliyor" diye düşündün. Gelen okulun sana göre gizemli ve sevimli çocuğu Peter Parker'dı. Ondan okula gediğin ilk günden beri hoşlanıyordun.

__________________________________________________________________________

Okulda ilk günündü ve sen ilk günden bir dizi talihsizlik yaşamayı başarmıştın bile. Giydiğin pantolon orta yerinde sen otobüsteyken "caart" diye yırtılmış ve üstüne meyve suyu -bir şekilde- dökülmüştü.

Millet sana bakıp gülerken o gülmemiş sana üstünü temizlemende yardim etmiş üstelik bir de beline bağlaman için ceketini vermişti hem de o gün felaket yağmur yağmasına rağmen.

Bir anda içinde bu sevimli tırtıla karşı samimiyet duygusu oluşmuştu ama ne var ki sen utangaç bir salağın tekiydin ve doğru düzgün bir teşekkür bile edemeden oradan koşarak uzaklaşmıştın.

________________________________________________________________________________

O günden beri birbirinizi gördüğünüzde sen utanırken o da kafasını başka yere çevirip kızarıyordu. Şapşik yaa! Gizemli tanımına gelecek olursak sen ve Peter Tanrı'nin isine bak ki aynı mahallede karşılıklı oturuyorsunuz. Bunun senin aileni illa o ev diye darlamanla hiçbir ilgisi yoktu tabii(!)

________________________________________________________________________________

O senin önünde yürüyordu ve sen de ona seslenmek ve belki de sandviç yemeye davet etmek için cesaretini topluyordun. Zaten seni fark edememesini sağlayacak sanrı güçlerin olduğundan bol vaktin vardı yani en azından Peter eve girene kadar.

Bir anda evin yolundan ara hiçbir işe yaramayan sadece çöp konteynırlarının bulunduğu bir ara sokağa girdi ve sen peşinden cesaretini sonunda toplayıp gittiğinde yoktu. Bu seni işkillendirmişti çünkü hiçbir insan bu kadar hızlı hir şekilde bu dar ve uzun ara sokağı geçemezdi. Ama foyasıni ortaya çıkaracaktın!

 Ama foyasıni ortaya çıkaracaktın!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Marvel/DC ile Hayal Et Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu