Loki Laufeyson ile hayal et

4.6K 191 65
                                    

2. Bölüm Part: 2

 Ertesi gün yataktan kalktığında yatağının yanındaki sehpanın üstünde yeşil çiçekler buldun. Hayatında daha önce evinde  yeşil çiçek bulmamıştın. Doğruyu söylemek gerekirse çiçek bulmamıştın. Bu çiçeğin nereden geldiğini düşünürken evine birinin girdiğini ancak idrak etmiştin. "Off ya niye uyanıkken getirmiyorsun bir güzel pataklardım seni!" kim olduğunu bilmediğin biriyle kendi kendine konuştuğunu fark edince boşvermeye karar verip mutfağa yollandın. 

Kütüphaneye gittiğinde en sessiz köşeye geçip dün gördüğün tanrıyı araştırmaya başladın. Çok efsane vardı ve sen bir süre sonra sıkılmıştın. Adamı merak ettiğinden ötürü SHIELD hellicarrier ' e bir şekilde sızdın. Sen ajandın ama şu sıralar cezadaydın. Bulaşmaman gereken bir örgüte bulaşmıştın ve bu seni tehlikeye atmıştı Fury senin intihara meyilli olduğunu rapor etmiş seni bir süre uzaklaştırımıştı. O yüzden görülmemen gerekiyordu derken bir anda karşına çıkan Maria Hill ile sırıtmaya başladın. "Nabersin?" 

Fury sana gözlerini dikmiş bakarken sen Avengers projesi için seçilen zavallılara bakıyordun ne yaparlarsa yapsınlar dünyanın kıçı kurtarılmakla bitmezdi. Zaten bu yüzden uzaklaştırıldığından sinirliydin açıkçası. Fury nihayet konuşmaya karar vermiş olacak ki "Y/N sana uzaklaşman gerektiğini söylemiştim." "İnan bana size pek meraklı değilim ama dünkü bay dizçöktürürü merak ettim ve sen benim konuştuma yeteneklerime şuan için muhtaçsın."

Bu arada gördüğün Natasha' ya selam verdin kızıl kadın sana gülümsedi bildiğin her şeyi ondan öğrenmiştin ve bundan dolayı Loki'nin Clint'e yaptıkları seni sinirlendirmişti. Fury gözlerini devirdi ve seni omuzlarından tutarak karşınızdaki Avengers ekibine döndürdü." Bu Y/N yetenekleri var ama pek söz dinler olduğu söylenemez!" 

Sana selam verdiler sen de onlara. Toplantı odasına geçtiğinizde onlar konuşurken sen Steve'in tepkilerine bakıyordun. Onun için zor olmalıydı bu yeni dünya düzenine alışmak. Sana göz kırptığında gülümsedin flörtöz bir tavır olmadığını biliyordun zira aranızda epey yaş farkı vardı en az 70 yıl kadar. Sonunda Tony Stark geldiğinde salyalarını akıtarak onu izlemeye başladın.

Bir süre sonra sana dönüp " Hey! Bu güzel hanım da kim böyle?" elini uzattın "Ben Y/N!" sana gülümsedi ve kolunu omzuna attı "Sonunda bana hayran biri!" sen de onun omzuna kolunu attın " Galiba hislerimiz karşılıklı." 

Natasha Loki'nin odasından çıktığında ona göz kırptın " Bak bakalım boynuz kulağı geçmiş mi?" Sana gülüp arkandan odaya itekledi ve öğrendiği bilgileri anlatmaya gitti seni sonra  izleyeceğini biliyordun. İçeri girdiğinde Loki seni süzdü "Leydim sabahki çiçeklerimi beğendiniz mi?" Şaşırmıştın "Vay canına bir tanrıdan çiçek almışım beğenmez miyim?" Sana gülümsedi "Bu gezegende çiçek almaya layık birini bulunca almamak ayıp olurdu." Bu tanrı inanılmaz hoşuna gitmeye başlamıştı. Yavaşça yürürken camın önüne geldin"Aslında hocamı asanla etkin altına almasaydın belki seni sevebilirdim ama maalesef sen bunu yaptın ve ben inan bana çok kızgınım" " Zaten onunla işim bitti sayılır" der demez hellicarrier bir tarafa doğru eğilmeye başladı sen yere düşerken "Neler oluyor burada!" diye bağırmıştın Loki ise "Hocanı karşılamayacak mısın? diye sormuştu. Koşarak merkeze giderken telsizden ulaşım sağladın."Nick! Barton yapıyor bunu! Tekrar ediyorum saldırı altındayız!" telsizden ise alaylı bir cevap almıştın "Hadi ya? Ben farkında değildim!" 

Merkeze vardığında Barton'u ok atarken gördün hızlıca tepeye zıpladın. Yere bıraktığın sırt çantasını açıp ok ve yayını açtın sen okunu ona doğru atarken "Beni siz yetiştirdiniz diyorum anlatamıyorum!" Okunla birkaç düşmanı bertaraf ederken bir kükreme duydun "Eyvah" sesin geldiği yere gitmek aptallık işiydi ama lanet olsun ki adrenalin bağımlısının teki idin.

Galiba her şey için çok geçti çünkü Natasha yerde oturmuş sanırsan şok geçiriyordu ona doğru koşup sarıldın sonra da aniden çekip tokat attın "Kendine gel! Hepimiz ölücez!" O sırada telsizden ses geldi Nick veledinin yine size ihtiyacı vardı. Clint adını duyunca Natasha seni azarlamayı sonraya bıraktı birbirinize bakıp kafanızı salladınız."O iş bizde" 

Clint'i de bir güzel dövdükten sonra günün hayli iyi gitmeye başlamıştı. İnsanları savaştan uzaklaştırıp Clint'e yardım etmiştin Loki sürekli seninle göz göze gelmeye çalışmış ufak çaplarda flört etmiştiniz. Bu da sizin tarzınızdı galiba. Her şey bittiğinde ki Tony uyanmadığında feryat figan "Nedeeeeeeğn?!" diye ağlamış ortalığı Loki'den sonra ortalığı bir desen birbirine katmıştın. Nitekim döner yemeye gittiğinizde Loki'ye de ısrarların sonucu ellerinle yeditmiş mors alfabesiyle mesajlaşmıştınız. 

Loki ve Thor giderken arkalarından el sallamış ve Loki ile bir şekilde randevulaşmıştınız. Ne yapıp edip geleceğini biliyordun adam fesatlık tanrısıydı sonuçta ama bu yine ortalığı birbirine katıp salya sümük ağlamana engel olamamıştı. Seni sakinleştirdiklerinde herkesin dağılmaya başladığını görmüştün. Natasha ve Clint'e sarılıp Fury'e orta parmak çıkardıktan sonra Tony'nin arabasına davetsiz atlayıp ondan onu müsait bir yerde fırlatmasını istemiştin e kısa günün karı...

Marvel/DC ile Hayal Et Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt