Wanda Maximoff ile Olasılıklar

3.6K 113 24
                                    

 Bölüm şarkısı : Muhtemelen Aşk ( Yirmi7 ve Birol Namoğlu)

Sabah uyandığında havanın çok yağmurlu olduğunu gördün. Bu havada işe gitmek hiç içinden gelmese de kliniğe gitmen ve orada unuttuğun tezini alman belki de bir kafeye gidip orada devam etmen iyi olabilirdi. Şöyle bir düşünüyordun da kliniğin yanındaki güzel dekore edilmiş, şirin kafe bunun için biçilmiş kaftandı.

Bu enerjiyle yerinden kalktığın gibi hazırlanmaya başladın açıkçası hoş bir zevkin vardı. Renk renk çorapların bazen sevdiğin dizi veya film logolarıyla bezeniyordu onun haricinde biraz Avengers hayranıydın ve Thor'un stili sana inanılmaz uyuyordu.

Bir psikologtun ve işini hayli seviyordun. Güzel bir kliniğin, uyumlu olduğun bir asistanın vardı ayrıca biraz da ünlüydün. Tarihte büyük olay yaratacak hastaların önünü tedavinle kesmiştin. Eskiden büyük kitlelere öfke nöbeti geçirerek saldırmış olan birçok insanın şuan tedavi görmesi ve iyileşmeye başlamasının sebeplerindendin. Bu nedenle biraz adın duyulmuştu sinir kontrolünde iyi iş çıkarıyordun.

Ofisine geldiğinde her zaman olduğu gibi iğde kokusunu içine çekmiştin etraftaki iğde ağaçları da buraya klinik açmanın sebeplerinden biriydi, kokunun duygular üzerindeki mucizesine inanıyordun. Asistanına selam verip odana girdin kendi zevkine göre dekore etmiştin ve buraya bayılıyordun. Tezini alıp çıktın randevun yoktu ne de olsa.

O sırada asistanının telaşlı sesini duydun "Bayan Y/N efendim Steve Rogers sizi arıyor!"                      Şaşırmıştın ama bozuntuya vermedin "Odama bağla Grace." gerisingeri odana girdin ve derin bir nefes alıp heyecanla telefonu kulağına götürdün ne var yani? İnsanı her gün hayranı olduğu takımın üyesi aramıyordu. 

"Buyurun ben Y/N/Y/S size nasıl yardımcı olabilirim?" gayet iyi gidiyordun sesin titrese bile!             "Bayan Y/N ben sizi bir Avenger'a yardım etmeniz için aramıştım Sokovia'da olanları biliyorsunuz değil mi?"

Avengers kulesinden içeri girerken kendini kasmadan edemiyordun her an çocuk gibi çığlıklar atabilir, kulenin içini hoplaya zıplaya gezebilir, bulduğun Avengers üyelerini yanaklarını ısırarak sevebilirdin.

Steve seni aradığında Wanda Maximoff'un yardıma ihtiyacı olduğunu ve ona senin psikolojik destek sunup sunamayacağını sormuştu içinden her ne kadar "ne diyorsun sen şapşik?" desen de gayet ciddi bir sesle seansları nerede yapabileceğinizi sormuştun. Bu ciddiyetin odanda sevinçten dakikalarca zıplamanla sonlanmıştı ama en azından kimse görmemişti!

İçeri girdiğinde seni takım elbiseli bir adam karşıladı."Bayan Y/N/Y/S ben Happy size ortak salona kadar ben eşlik edeceğim." Happy' e memnun olduğunu söyledikten sonra ona Wanda ile ilgili sorular sorarsın olay gerçekleştikten sonra neler oldu gibi

Wanda'nın gücünü kontrol etmesine yardım edemezdin ne de olsa basit bir insandın ama sinirlerini kontrol etmesine yardımcı olabilirdin. Bu da güclerinde daha hakimiyet kurmasını sağlayabilirdi. İçeri girdiğinde onun yatagının üstünde oturmuş televizyondan Sokovia kazasını izliyordu.

Anlaşılan kendine eziyet etmeyi seven bir hastan vardı. Yanına oturdun. Sana dönmeden" Seni Steve gönderdi değil mi?" " Hayır, beni sen çağırdın aslında" Sana güldü.

" Yaptığın büyük bir hata biliyorsun değil mi?"
"Ne açıdan?" diye sordun.
" Katliam yapan kontrolsüz bir mutanta şaka yapıyorsun. Hiç korkmuyor musun?"
Ona gülümsedin " Neler ile uğraştığımi bilsen"

" Benden daha tehlikeli kimlerle ugraşmış olabilirsin ki?" Kahkaha attın o sana şaskınca bakarken elini salladın." Ohoooo sen ne diyosun katiller, psikopatlar kol geziyor."

" Ben de bir katilim!" Sana bağırdığında anlayışla gülümsedin " Seninki bir kazaydı olay anını inceledim ve burada oturmak yerine basına çıkıp özür dilemeli ve olayın nasıl olduğunu açıklamalısın böylece elinden geleni yapacaksın ve için bir nebze olsun rahatlayacak."

Sana döndü " Dediğini yaparsam vicdanım rahatlayacak mı?" " Evet biraz" Sana sarıldı. Şaşırmıştın bu kadar kolay çözülmesini beklemiyordun.

Geri kalan zamanda Wanda dediklerini yapmış ve durumu kurtarmıştı. Bunun üzerine seni yemeğe davet etmiş ve birbirinizi daha iyi tanımanıza olanak saglamıştı. Onunla arkadaş olmuş sinirlerini yatıştıracak formüller vermiştin. Böylece avengershiç dağılmamıştı ve Thanos'u ilk seferinde hep beraber yenmişlerdi. Iron Man hala kızı ve ailesiyle kalmış, Natasha ve Bruce bir ilişkiye başlamıştı. Steve'i ise geçmişe göndermenin bir yolunu bulmuş onun dahuzura ermesini saglamıştınız.

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now