Avengers ile hayal et

3.9K 160 14
                                    

  Sen Thor' un kuzeniydin onun Midgard' da Loki ile savaştığını duymuştun salak buz devi kuzenin ne haltlar karıştırıyordu öğrenmek için amcan ve yengenin yanına gitmiştin yengen sana bayılırdı iki ohuldan sonra sen onun kızı gibiydin küçükken Loki ile ondan büyü dersleri almıştın ama Loki'nin aksine sen güçlerini insanları kandırmak ve ölüp ölüp dirilmek için değil ülkeni ve halkını mutlu etmek için kullanıyordun ama yapabileceğin herşeyi yapmıştın artık farklı yerler keşfetmek istiyordun belki Midgard' ı kurtardıktan ve Loki' ye fırça çektikten sonra orada okurdun belki orayı da geliştirirdin kim bilir.

Frigga sana Loki için bir mektup ve senin için birkaç büyü öğretti. Heimdall yanına geldiğinde sana gülümsedi. " Seni görmek ne kadar güzel Y/N." Ona gözlerini devirerek baktın "Sanki gelmediğimde görmüyorsun!" Gülerek sarıldınız. " Thor' u sen getireceksin galiba ama elini çabuk tut savaş başladı." Çabucak köprüye çıktın. Arkanı dönüp " Bana şans dile." dedim. O ise " Senin şansa ihtiyacın yok git ve Midgard' ın kıçını kurtar!" Sen kahkaha atarken Bifrost açıldı ve bir anda kendini Midgard' da buldun. Ne kadar... binaydı?


Etrafına baktığında balina tarzı uçan metal balığı ve motorumsu şeylerin üstünde uçan çirkin yaratıkları gördün cidden mi? Daha tatlı bir ordu bulamamış mıydı? Tam önünden geçen çirkin yaratığa yıldırım çarpmasıyla yukarı baktın. Thor yanına atlayıp " Y/N burada ne işin var!" " Gezmeye geldim." Sana bön bön baktığını görünce gülesin gelmişti." Saçmalama! kıçınızı kurtarmaya geldim. Nerde şu boynuzlu?" Hemen eliyle üstünde sadece A harfi yazan binanın tepesini gösterdi. O tarafa döndüğünde Loki'nin içeri girdiğini gördün.

Sen oraya ışınlanmak için dikkat kesilirken demirden bir adam içeri girmişti. Sen ışınlanacakken Thor' a gelen yaratıkları gördün. Ona yardım ederken kalkanlı bir adamın da yanınıza geldiğini gördün. Thorla birlikte canavarları püskürtüyorken kalkanlı " Sen de kimsin?" " Thor'un kızıyım" dönüp sana baktı "Ne?" ona gülüp " Ben onun kuzeniyim " sana gülümsedi.  " "Zamanlaman harika ama burayı biz hallederiz sen Tony ile demir balinaları hallet." "Tony?" "O da demir adam." Kafanı olumlu anlamda sallayıp yukarı uçtun.

Uçan balinaya doğru gidip elindeki mor dumanlarla etrafını kuşattın hareket edemez hale gelince parçalara ayırdın. Hızla uçup motorcu canavarlara ışın atmaya başladın balina seni yormuştu. Yanına gelen demir adam Tony olmalıydı. " Thor'un Hızır kuzeni sen olmalısın?" " Evet o ben oluyorum galiba." Yanınızdan ucarak geçen Loki ile gard alırken " Bak bu da Kabil oluyor." Gülerek aynı anda Loki' yi hedef aldınız.

Adının Natasha olduğunu öğrendiğin kızıl afetin sesini duydunuz. "Bu şeyi durdurabilirim!" Kaptan " Durdur" Tony' nin itirazı ve açıklamasıyla hazır ola geçtin kara deliğe doğru ucmaya başladın. Tony portalın içine girdiğinde çıkmadı . Kaptan " Kapat şunu." Natasha' nın ikilemini görmüştün. " Sen kapat emin ol o çıkacak." dedin. Sana bakarak gülümsedi. Portal kapanırken Tony' nin çıktığını görmüştün " Ben demiştim!" Açıkçası Tony' e hayran kalmıştın hem komik hem de fedakardı.
Düştüğünü anlayınca yeşil dev onu sen yetişemeden yakalamıştı. Yere indin Tony kükremeyle uyanınca gülmeye başladın. " Kimse beni öpmedi değil mi?" Sana baarak göz kırptı " Sen hariç tatlım." Şaka yaptığını biliyordun. Sen de ona göz kırptın. Ve oradan he beraber döner yemeye gittiniz. Steve sana döndü ve " Y/ N avenger olmak ister misin?


















Marvel/DC ile Hayal Et Onde histórias criam vida. Descubra agora