Batman İle Hayal Et

1.8K 76 17
                                    

Part: 2

Toplantıdan çıkmış ilerlerken Bruce Wayne' in sesini duydun. "S/A! Bekler misin?" yavaşlayıp sana yetişmesini bekledin, onay alan fikirlerini hemen icra etmen gerekiyordu çünkü sen her ne kadar güvenlik sistemi eklemiş olsan da bu yeni geliştirdiğin sistem ile Bay Wayne' in izni olmadan asla çalışmayacaktı.

Bu kadar güvenliğin nedeni ise gece Gotham' ı korurken öğrendiğin icadından heberdar olan ve onu nükleer patlayıcı olarak kullanmak isteyen çoktu. Çetelerden değil de Joker' den saklamak gerekti asıl. Tam bir manyaktı sonuçta.

Daldığın düşüncelerden Bruce' un sana gülümseyerek bakmasıyla sıyrıldın "Hala projeleri mi düşünüyorsun?" ona gülümsedin " Projeleri değil de daha çok onun nükleer silah olarak kullanmak isteyecekleri düşünüyorum."

Sana şaşkınca bakıyordu " Bunu neden düşünüyorsun sonuçta Batman var." bu tuhaftı işte onun Batman fanı olması olası mıydı? " Adam Gotham' ın kahramanı yarasa filan ama sonuçta bir insan bizim de Gotham için elimizden geleni yapmamız gerek."

" Galiba sana güvenebilirim." "Hı?" ne demişti o öyle iyice kafan bulanmıştı şimdi bu adam sana önceden güvenmiyor muydu yani? "İyi günler S/A." anlamazcasına bakıp omuz silktin, yetiştirmen gereken bir sürü iş vardı daha.

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum ^^

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now