Loki İle Hayal Et

2.4K 124 4
                                    

Part :2

Bölüm Şarkısı: Simge-Ben Bazen

Elindeki kitabın yerdeki adama uçmasıyla donup kalmıştın. Adam o sırada kitaba hızlıca göz atarken bir şey dikkatini çekmiş olacaktı ki durup okumaya başladı okudukça sinirleniyordu ve belki de yalnızca senin anlayabileceğin şekilde gözlerinde kırılmalar oluşuyordu.


Birden başını sana çevirip sinirle sana bakarken köpeğinden gelen havlama sesiyle irkilip dikkati dağılmıştı. "Sen de mi büyücüsün?" senden gelen soru ile şaşırarak sana dönmüştü "Burada başka büyücü mü var?" sorusuyla kıkırdamıştın ,Thanos ve Avengers'tan sonra seni kolay kolay kimse şaşırtamazdı.


"Cidden buralardan değilsin!" sana anlamak ister gibi birkaç saniye bakıp "Bak tuhaf kız sana sorduğum soruları düzgünce cevapla ki ben de bu diyardan def olup gideyim zaten neden burada olduğumu da anlamış değilim en son Thanos beni öldürmeye çalışıyordu" bir anda sana dehşetle döndü " Thor iyi mi? Başardı mı ?" onun şu meşhur Loki olduğunu anlamıştın ilk savaş zamanı Amerika'da değildin ve adam resimlerden daha değişik görünüyordu.


"Merak etme Avengers başardı Thanos yok edildi, bildiğim kadarıyla tek verilen kayıplar Tony Stark ve Natasha Romanoff. Diğerlerinden pek bir haberim yok ama ölmüş olsa onun da anıtı olurdu. Galiba sen bir tür zaman aşımına uğradın bunlar olalı en az 6 yıl oluyor." inanamıyormuş gibi etrafına baktı tabii ki ormanda bir değişiklik olacak değildi belki biraz daha yeşildi çünkü olanlardan sonra çevreye daha iyi bakmaya başlamıştınız sonuçta ölenler boşuna ölmemişti öyle değil mi?


"Peki şu an neredeyiz?" nazik olmaya karar vermiş gibiydi. Ona şehrin kenarında bir ormanda olduğunuzu açıklamıştın. "Peki ne yapacaksın şimdi?" sana gülümsedi " Thor'u bulup ülkemiz için neler yapabileceğime bakacağım belki seninle tekrar görüşürüm." kızarmıştın " Belki."

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now