Spiderman ile Hayal Et

2.8K 112 23
                                    

Part:2

Salonun ortasına atladığında millet sana döndü. Peter   " Bayan Y/S neden buradasınız?" Ona alaycı bir bakış attın " Veledin teki aklı başında kimsenin en yakınına bile emanet edemeyeceği, ona bırakılan mirası başka birine tereddütsüz verdiği için olabilir mi?" Ağır konuştuğunu ve Peter' in çok üzgün olduğunu biliyordun.

Ama ders alması gerekti bu olaylar sonucu binlerce insanı ve senin için en önemlisi, kendisini tehlikeye atmış, kimliğinin açığa çıkmasına bir nevi sebep olmuştu.

Başını önüne eğdiğini gòrmüştün. May " Y/ N buradan nasıl çıkacağız, sen nasıl girdin!" Ona bakış attın Happy ile yakın gözüküyorlardı.

"Benim geldiğim yerden çıkacağız, şimdi beni izleyin kimseden çıt çıkmasını istemiyorum." Yavaşça geldiğin yerden çıktınız oraya bir araç çağırmıştın Tony'nin teknolojisiyle.

Ama bu kadar kalabalık olacağınızı bilmiyordun biraz sıkışmanız gerekecekti. Sen sürücü koltuğuna Peter ise yan koltuğa geçti Happy kendi arabasıyla gelebilirdi.

Peter' e " Bundan nasıl sıyrılabileceğini biliyor musun?" diye sordun bu zor olacaktı sonuçta ortada bir ölü ve bir kanıt vardı.

" Bilmiyorum tamam mı? Ne yapacağımı, nasıl adımı temize çıkaracağımı etrafımdaki insanları nasıl koruyacağımı bilmiyorum!" O gerçekten çok gergindi ve şimdi yanında olman lazımdı sonra da azarlayabilirdin.

" Önce sizi benim eve götüreceğim ve yemek yiyip dinleneceğiz. Yarın düzgünce düşünür bir yolunu buluruz sonuçta Tony sana güveniyordu elbette bu sorunu çözebilecek tek kişi sen olmalısın."

Sana gülümsedi, rahatlamış gözüküyordu. Çocukları evlerine bıraktıktan sonra senin evine geldiniz May ve ona kalacakları yerleri gösterdin. Sessiz geçen yemekten sonra herkes odalarına çekildi.

Seni uyku tutmamıştı Peter için ne yapabileceğini düşünüyordun. Aslında Quentin' in tam bir kaçık olduğunu ispatlayabilirdin bu şirketin eski çalışanlarının bildiği bir durumdu.

Onun ne kadar hırslı ve çatlak olduğunu medyaya sızdırırsan asılsız haberler çöp olabilirdi. Ama kimliğin açığa çıkmasına hiçbir şey yapamazdın. Olan olmuştu artık.

Mutfağa giden adım sesleri duydun Peter olmalıydı, May' in horultusunu duyabiliyordun kafa kadındı doğrusu.

Yanına gelip oturdu. Ona dönmeden konuştun" Kendini yetersiz hissettiğini biliyorum, sorumluluk altında ezildiğin belli oluyor." Gözleri kızarmıştı.

" Ben Bay Stark değilim daha liseye gidiyorum ve çok fazla sorumluluğum oldu bir anda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


" Ben Bay Stark değilim daha liseye gidiyorum ve çok fazla sorumluluğum oldu bir anda.Bay Stark'ı çok özlüyorum, yeri hiçbir zaman dolmayacak"

Ona sarıldın " Biliyor musun o da senin hakkında böyle söylerdi." Şaşkınca baktı " Nasıl yani?" Ona gülümsedin
" Gerçek şu ki sen toz olduğunda Tony de senin gibi hissediyordu, ailesinden birini kaybetmiş gibi."

" Bay Stark hakkımda böyle mi düşünüyordu cidden?"
" Tabii ki öyle yoksa sana neden en değerli varlıklarını bıraktı sanıyorsun? Morgan ve teknolojisi sana ondan miras"

" Peki Bay Stark size ne bıraktı? Yani her şeyi bana bırakmış gibi görünüyor." Ona sırıttın.
" Tony' nin serveti paha biçilemez seni Pepper ve bana bıraktı Yeni Avengers için de yetki sahibiyiz. Daha ne olsun?"

" Bay Stark cidden zengin biri" " Sen de öylesin ve bu ufak zenginin yatması gerek yarın yapacak çok işimiz var."

____________________________________________________________________

Sabah uyandığınızda saat daha çok erkendi. Kahvaltı yapıp Peter ile çıktınız. Ona planından bahsetmiştin. Eski arkadaşlarınla görüşmüştünüz ve her biri için Quentin'in nasıl biri olduğunu anlatan kısa videolar ve yazılı ifade istemiştin. Onlar da haberlerden durumu anladıklari için seve seve yardım etmişlerdi.

Neredeyse otuz kişi sonucu bu kadarının yeterli olacağını düşünmüştün akşam saatlerinde Jay Jonah Jameson haberinde bunu sunmak durumunda kalacaktı çünkü yayını sabote edecektiniz.

Birinin şu adamı susturmasi gerekiyordu çünkü sanki yıllarca  bu olayı beklemiş gibi bir anda iftiralar atıp saydırıyordu. Şimdi Peter ile nasıl bir yol izleyeceğinizi ve nasıl bir açıklama videosu çekeceğinizi ayarlamanız gerekiyordu.

En son video onun kendini açıkladığı video olacaktı.

______________________________________________________________________________

Akşam haberlerini sabote etmiş yayına videolar ve ifade fotoğrafları ile girmiştiniz. Son olarak Peter açıklamasını yapmış halkın Mysterio ve onun arasındaki olanları anlamasını sağlamıştı.

Sen de aradığın Nick ile konuşmuş bir güzel onu da azarlamıştın. Hadi Peter zor zamanlar geçiriyordu da bu tek gözlu korsan kılıklıya neler oluyordu?

Spider Man sonunda aklanmış sen ise rahatlamıştın. Bu da hallolmuştu. Siz kutlama yemeği yerken içeri bir kadın elinden tuttuğu çocuğu ile girmişti.

" Morgan!" Küçük kıza doğru atlayıp sarıldın. Özlemiştin bu yer cücesini. Küçük kollarını boynuna dolamıştı. " Y/N hala!" Onu kendinden uzaklaştırıp etrafında döndürdün.

" Ne kadar büyümüşsün sen böyle!" Sana gülümsedi. Gözleri arkana takılmıştı tam Peter'in bulunduğu yere. Ona doğru yürüdü ve annesine dondü " Anne bu babamın bahsettiği Peter isimli velet değil mi?"

Pepper şok olmuştu " Morgan! Öyle denmez o senden büyük ve evet bu o." Pepper Peter'a sarılmıştı. " Uzun zaman oldu, iyi misin?" Peter " İyiyim Bayan Y/N düzeltti herşeyi" Pepper " Gelemediğim için üzgünüm başka sorunlar vardı ve geç haberim oldu." Peter " Hiç önemli değil düşünmeniz yeter" dediğinde artık gına gelmişti.

" Boşverin sorunları da artık yemek yiyelim her sorun çıktığında aç kalacak değilim." demiştin.

O akşam oldukça eğlenmiş ve rahatlamıştınız Morgan ve Peter'in birbirlerine ısındığını fark etmiştin. Kim bilir belki de bu velet Tony gibi iyi bir kahraman olabilirdi. Tony' ye verdiğin sözü tutmuştun. Örümcek Çocuk güvendeydi.

Marvel/DC ile Hayal Et Where stories live. Discover now