Charles Xavier ile Hayal Et

2.3K 70 6
                                    

Sen bir mutantsın gücün ise zihin yönetme seni bir gün Charles bulur ve okuluna gelmen için teklif sunar sen kabul etmezsin ama o her cerebroya girdiğinde seni izler. İzlendiğini hissediyordun ve seni kimin izlediğini de tahmin edebiliyordun. 

O okula gitmeyecektin çünkü kalabalık ortamlarda bulunduğunda gücün seni zorluyor, insanların zihnini yönetme dürtün seni zorluyordu. Bu yüzden kabul etmemiştin zaten ama Charles fazla ısrarcıydı neden böyle davrandığını anlamıyordun.

Eve doğru yürürken kulağında kulaklıkla müzik dinliyordun ki yine onu hissettin ama sanki yakındaydı. Etrafına bakındığında onu gördün, tekerlekli sandalyesinde havadaydı. Galiba bu da bir zihin oyunuydu sadece sen görüyordun onu. "Y/N acilen okula gelmelisin burada durumlar pek iyi değil Eric yine mutantların kapatılması için çeşitli suçlar işlemiş!" 

Telaşlanmıştın "Geliyorum sen bakanla konuştun mu ? Olayın diğer mutantlarla bir alakası yok sonuçta hepsi Magneto'nun halt yemesi!" sen sinirli sinirli konuşurken onun sana olan bakışları ile susmuştun. 

Öksürüp kendine geldi " Sen mümkün olduğunca çabuk buraya gel belki onları beraber ikna edebiliriz." Sana başvurduğuna göre durum bayağı kritikti. Yoldan bir taksi çevirdiğinde o da kaybolmuştu. 

Okula geldiğinde etraftaki polis ve korumalara sert bir bakış atıp onları gücünle atlatarak Charles' ın öğretmen ve öğrencilerinin yanında durdun. Charles sana gülümsedi " Bu okula geleceğini söylemiştim." Ona şok içinde döndün sana güldü. Vay anasını sayın seyirciler be!



Marvel/DC ile Hayal Et Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz