Steve Rogers ile hayal et

15.2K 273 152
                                    

Steve'in serumdan önceki halinde olduğunu ve Bucky'nin onu yine bir kızla tanıştırmak için çifte randevuya çıkmaya ikna ettiğini düşün ve o kız sensin
en yakın arkadaşın Natasha seni zorla ikna ediyor.Çünkü çok yorgunsun ve anemisin ayrıca malum dönemindesin .

Buluşma yeri olan Stark Fuarına geldiğinizde yorgunluğun git gide azalıyordu çünkü çok etkilendin biraz bekledikten sonra yapılı, asker kıyafetli genç ve onun sürüklediği sarışın bir çocuk görüyorsun yanınıza geliyorlar. Bucky "İşte Natasha ve S/A bu beyefendi de Steve " Bucky'i tanıyordun zaten iyi arkadaştınız ve çok nazikti arkadaşı Steve'den de bahsetmişti karakterini ilginç bulsan da şuan gördüğün cesur ve anlamlı gözlerle karşılaşacağını hiç tahmin etmemiştin sana çok da umursamayarak bakan adama samimi bir gülümseme ile baktın ve "Merhaba çok memnun oldum" dedin.

Steve bir anda sana döndü güzel gözlerinde şaşkınlık vardı "B-ben de memnun oldum...hem de çok" Onun da senin gözlerine baktığını yorgunluk, heyecan ve mutluluğu gördüğünü biliyordun.Bir süre tebessüm ve heyecanla birbirinize baktınız derken Bucky'nin öksürüğü bu sessiz diyaloğu kesti "Artık yol alsak mı eğlenceyi kaçıracağız." Bu ikinizi de utandırmıştı. Steve Bucky'ye batığında onun sırıtışını görmüştü ve hemen önüne dönmüştü.

Sen de dönmüştün utansan da yürümeye ve Steve' i incelemeye devam etmiştin asker olmak istediğini Natasha söylemişti ve hastalıklarından ötürü gidemediğini ama gözlerindeki cesareti de görmüştün o an anladın ki Steve askere gitmenin bir yolunu bulurdu.

Part 2 gelecek

Marvel/DC ile Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin