Tony Stark ile Hayal Et

3K 143 37
                                    

Bolüm şarkısı: AC/DC Highway to Hell

Sen Tony Stark'ın tamircisisin vakti olmadığından şirket ve ev ile ilgili teknik sorunları sen hallediyorsun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sen Tony Stark'ın tamircisisin vakti olmadığından şirket ve ev ile ilgili teknik sorunları sen hallediyorsun.

Aslında makine mühendisliği yapıyorsun ama Tony'nin asistanı sana bu teklifi sunduğunda kabul etmiştin. Çünkü bunalımdaydın ve bu iş sana terapi etkisi yaratıyordu.

Bugün Tony'nin evine gidiyordun. Dediğine göre Dummy yine bozulmuştu ve o bunu halledemeyecek kadar yeni zırhı ile meşguldü.

Eve geldiğinde FRIDAY seni karşıladı " Hoş geldiniz Bayan Y/N." Etrafına bakındın " Merhaba FRIDAY patron nerede?" " Tamirhanede."

Bu yapay zekayı seviyordun. Tanrı aşkına! Kim sevmezdi ki? Tamirhaneye inmek için merdivenleri kullandın bir anda başın döndü ve düşmeye başladın.

Kafandaki acıya bakılırsa sert düşmüştün. Sağ elin ve sol dizin seni zorluyordu. Ağzından çıkan çığlık benzeri sese engel olamamıştın.

Tam o sırada senden bağımsız bir patırtı duydun. Tony "S/A! yerde ne yapıyorsun ?" Ona ters bir bakış attın.  "Görmüyor musun Stark düştüm!" Kendine gelmiş olacak ki seni yerden kaldırdı.

"Pekala yedek tamirci neresi acıyor?" Ona elini ve dizini gösterdin. Elinin durumu çok da fena sayılmazdı ama dizin ciddi bir şekilde ağrıyordu. Tony "FRIDAY Bayan Y/N'nin sağlık kontrolünü yap ve doktor Fıtz' i ara buraya çağır durumu da anlat ekipman getirsin."

"Anlaşıldı Patron."

Tony seni bir anda kucağına almıştı. Telaşlandın " Dur! Belini inciteceksin ve Pepper ikimize de bakmak zorunda kalacak. Cidden bunu istiyor olamazsın ikimizi de haşlar!" Sana güldü. " Merak etme sandığından çok daha kuvvetli ve gencim." Gözlerini  devirdin " Ha ha!"

Seni oturma odasındaki koltuğa bıraktı ve mutfağa geçti. Elinde bir buz torbasıyla geri döndüğünde sen dizine bakıyordun. Bir anda alnında hissettiğin soğuklukla yerinden sıçradın.

Alnına buz tutuyordu.  "Orası da mı zarar görmüş? Alt tarafı düştüm savaş gazisine döndüm resmen Steve Rogers görse yüzüme tükürüverir!" O kahkaha atarken sen söylenmeye devam ediyordun. Bir anda alnında hissettiğin dudaklarla neye uğradığını şaşırdın.

Tony Stark seni öpüyordu!

Part 2 gelsin mi?Bolümü nasıl buldunuz?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Part 2 gelsin mi?
Bolümü nasıl buldunuz?

Marvel/DC ile Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin