Steve Rogers ile Hayal Et

3.4K 142 9
                                    

1. Bölüm Part:3

BBölüm şarkısı: Bad Blood

Sen Steve gelene kadar insanları izleyip gözlem yapıyordun bu biraz alışkanlıktı sende insanların nasıl bir karaktere sahip olduğunu onları gözlemleyerek anlayabiliyordun

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Sen Steve gelene kadar insanları izleyip gözlem yapıyordun bu biraz alışkanlıktı sende insanların nasıl bir karaktere sahip olduğunu onları gözlemleyerek anlayabiliyordun.


Bu sana çok avantaj sağlamıştı.Şimdi ise çok da değişik olmayan insanları kafanda yorumluyordun.

O sırada önünde bir çift ayakkabı belirdi. Kafanı kaldırdığında Howard Stark ile göz göze geldin burada ne yapıyordu? Senin yanına oturdu "Baksana bana neden adını söylemiyorsun?" şaşırmıştın.


Toparlanıp "Merhaba Bay Stark ben Y/N/Y/S peki siz neden benim yanımda oturup benimle tanışmaya çalışıyorsunuz?"



Sana gözlerini kısarak baktı. "Sandığımdan daha az hayranımsın. Neyse seninle yaptığın icatlar hakkında konuşmak için çabalıyorum ve tabii güzel olduğundan da olabilir-" Sözünü kestin



"Siz nereden biliyorsunuz benim icatlarımı?" kafasıyla arkasını gösterdi. Arkasında uzun boylu, takım elbiseli bir adam arabasının yanında bekliyordu.



"Bu Jarvis, benim yardımcım ve seni o buldu etraftaki zararsız patlamaların, elektirik kaçaklarının sonucu olarak mahallen şikayette bulunmuş ben de devlet ile arası pek iyi bir adam olmadığımdan aramızı düzeltmek için onların halledemedikleri görevi devraldım. Jarvis'i de bu görev için atadım ve bam! Bir de ne fark edelim?" gözlerini kapatmış azarlanmayı bekliyordun.



"Benim kadar olmasa da bir dahi, üstelik güzel bir dahinin icatları sonucu ortalık karışmış. Açıkçası saklanmana bile gerek kalmadığını fark ettik devlet çalışanlarının hiçbirisinin aklına kadınların gelmemesi çok işine yaramış. Krizi fırsata çevirmişsin resmen!"ona şaşkınca bakıyordun

"Diyeceğim şu ki sana iş teklif ediyorum, laboratuvar partnerim olmaya ne dersin?" gülümsedin bu tam bir fırsattı.


"Tabii ki evet" siz tokalaşırken Steve ve senin kaderinin fırsatının o gün çıktığını bilmiyordun.

Bundan sonra hayatınız bambaşka olacaktı.

Bundan sonra hayatınız bambaşka olacaktı

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Marvel/DC ile Hayal Et Où les histoires vivent. Découvrez maintenant