Hoofdstuk 23

15 1 0
                                    

Pov beomgyu

We zaten allemaal op de bank na te genieten van een geslaagde avond. "Is deze goed?" Jade duwde haar telefoon in mijn gezicht waarop een selfie van haar met een aap stond. "Ik vond die met die tijger leuker, wat jij beomgyu?" Vroeg Anne. "Anne heeft gelijk, de selfie met de tijger was leuker" zei ik tegen jade. Jade knikte en plofte weer op de bank, ze scrolde opnieuw door alle foto's die vandaag gemaakt waren. "Tae, kan je nog even onze foto doorsturen?" Vroeg ze aan Taehyun, hij knikte. "Schatt, zullen we even naar buiten gaan?" Hoorde ik Kai tegen Anne roepen, Anne sprong op en huppelde vrolijk naar Kai toe, wat een stel. Soms verlangde ik ernaar een vriendin te hebben, ik wilde iemand met wie ik net so close was als Anne en Kai waren. Ik was al weer een tijd single, nadat ik mijn ex vriendin gedumpt had was er niet echt een geschikt persoon meer gekomen, nouja er was er wel een, maar die werd het niet.

Pov June

We opende de deuren van ons chique huis, we liepen door de hal naar binnen. Mevrouw Kim zette wat tassen op tafel en meneer Kim bromde wat vanaf de gang. Ik liep naar de woonkamer en plofte daar op een stoel, ik zette de televisie aan en pakte mijn telefoon. Ik had een paar meldingen van insta en ook zag ik dat ik een appje had, van beomgyu.  

Beomgyu                                                     June

Hey! 

                                                                               Hey

Ik wil je iets zeggen....
Kom morgen naar het pleintje bij de fontein, oké?

Uhm oke, hoelaat?

Rond 13:00

Oké zie je daar byeee

Bye

-einde gesprek-

-timeskip 6 maanden-

Pov jade

Mevrouw Kim kwam vanaf binnen met de mand met broodjes, ze zette ze op tafel en kwam bij ons zitten. We pakte allemaal iets te eten, we waren vandaag bij een gekomen omdat beomgyu en June vandaag een half jaar bij elkaar waren. Ik wierp een blik op Anne die bij het zwembad zat, ze duwde haar benen in het water. Ze zag er wat alleen en verloren uit, het was nu een paar dagen geleden dat het uit was gegaan met Kai en Anne, ze hadden zo enorm veel ruzie, het was om gek van te worden, en alle ruzies gingen om hetzelfde; Kai die jaloers was omdat Anne weer eens bericht kreeg van een random jongen. Ze hielden nog steeds zoveel van elkaar maar ze konden ook gewoon niet meer samen zijn. Kai zat aan tafel te praten met Taehyun die net een druif naar mij wilde gooien. Tae was echt mijn beste maatje, het was zo fijn om zo goed bevriend te zijn met een jongen. Jiwoo liep door de hordeur naar buiten, ze werd gevolgd door haar vriendje; daichi. We stonden op om jiwoo en daichi te begroetten, jiwoo had daichi een paar maanden geleden ontmoet toen ze op reis was naar Japan. Jiwoo was de enige van ons die al volwassen was, jiwoo was nu 18 en een half. Wij waren allemaal nog maar zeventien, de jongens waren helaas wel ouder. Ik liep naar Anne toe, ze zat nog steeds op de rand van het zwembad, ze staarde naar haar rode gelakte nagels die scherp afstaken tegen het heldere blauwe zwembadwater. "Alles oké?" Ik ging naast haar zitten. "Ik denk het, ik voel me zo leeg sinds dat het uit is, ik bedoel we hadden het best nog eens kunnen proberen, toch?" Ik sloeg een arm om haar heen, "ik vind het zo naar voor jullie maar je zal eraan moeten wennen en nee, als het na zovaak al niet lukt werkt het na de tienduizendste keer ook niet. Je moet zonder hem leren leven." zei ik. "I can't, hoe moet ik zonder Kai leven? Ik hou van hem, hij is mijn lichtpunt in het donker."

Pov Kai

Ik zat op een gemakkelijke stoel die uitzicht bood over de prachtige tuin. Ik had zelfs uitzicht op het zwembad. Ik zag Anne daar zitten, ze droeg een wit jurkje en de ketting die ik haar toen gegeven had. Het was een prachtige herinnering, maar vanaf nu moest ik leren zonder haar te leven. Ik dacht terug aan een paar dagen eerder, toen ze het uitmaakte... die pijn vergeet ik nooit meer.

-flashback-

Pov Kai

*pling* "van wie krijg je een appje?" Vroeg ik, "Niemand" zei ze en ze griste snel de telefoon weg nog voordat ik überhaupt de kans kreeg om hem te pakken. "Als het niemand is, waarom pak je hem dan zo snel weg en laat je het me niet zien?" "Omdat je niet altijd op mijn telefoon hoeft te kijken, het is privé." "Ik ben je vriendje, ik mag op je telefoon kijken" "nee, vanaf nu niet meer." "W-wat bedoel je?" "Je bent mijn vriendje niet meer Kai, ik word gek van je jaloerse gedrag en ik kan het niet meer, ik ben er echt klaar mee. Het is uit." Ze verliet de kamer nog voordat ik iets kon zeggen, was dit het dan? Eindigde hier het verhaal voor ons? Misschien wel.

-einde flashback-

Heyhey! Weer een deeltje af, dit boek loopt op een einde :( ik vind het zo jammer want ik heb deze serie echt met zoveel plezier geschreven. Misschien zeg ik dit nu wel maar komen er nog superveel hoofdstukken aan, je weet maar nooit ahahhaha hou super veel van jullie en hopelijk vonden jullie dit een leuk hoofdstuk. Xx me💜

The final ~deel 3, voltooid~Where stories live. Discover now