Hoofstuk 16

16 1 0
                                    

pov taehyun

beschaamd had ik snel mijn pyjama snel aangedaan, hopelijk was jade niet al te erg geschrokken. Op dat moment ging de deur van de badkamer zachtjes open, tot op een kiertje. "kan ik?" Vroeg de zacht twijfelende stem van jade. Ik checkte mezelf snel in de spiegel, "ja" riep ik. De deur ging langzaam en twijfelend verder open, jade verscheen. We keken elkaar lang en ongemakkelijk aan, jade ging alvast in haar bed liggen. Ik stond op en liep naar de badkamer, voorlopig moest ik slapen met een pyjama aan. "Goodnight" zei ik vanaf het andere bed, het was totaal donker en ik wist niet waar jade was. "Slaaplekker" zei ze zacht, door de trilling in haar stem leek het alsof ze aan het huilen was. "Alles oké?" Vroeg ik, het bleef even stil. "J-ja" zei ze, weer met een trilling in haar stem. Ik knipte mijn nachtlampje aan en scheen hem haar kant op, ik kon haar gezicht zien. Er glinsterde tranen door het licht wat erop viel. Ik schoot overeind en liep haar kant op. Ik pakte haar vast en knuffelde haar, zachtje ging ik door haar haar met mijn hand. "Wat is er?" Vroeg ik zacht. "I-ik weet het niet, alles hier voelt verkeerd, ik wil bij Bts zijn, ik mis Jin en Yeonjun" huilde ze hard. Ik pakte haar steviger vast en drukte haar harder tegen me aan in de hoop haar wat troost te brengen. "Ik weet het, ik weet het" suste ik zachtjes. Nadat we een tijd zo hadden gezeten en ze wat rustiger was geworden liet ik haar los. "Lukt het slapen denk je een beetje?" Vroeg ik, ze schudde haar hoofd. "Het is misschien raar maar wil je bij mij in bed slapen?" Vroeg ik, ze kreeg schattige rode blosjes op haar wangen en knikte. We verplaatste naar mijn bed, ze ging met haar rug naar me toe geven en ik legde een arm over haar heen. Na een tijdje voelde ik haar ademhaling regelmatiger worden, volgensmij sliep ze. Ik draaide me om althans dat probeerde ik, ik werd tegenhouden door de hand van jade die mijn arm stevig vasthield.

Pov jade

Het voelde zo verkeerd en zelfs een beetje raar om bij Taehyun in bed te slapen, toch voelde het vertrouwd. Ik had daarstraks een flashback gekregen van de brand, ik was weer bang. Taehyun was zo lief voor me geweest. Ik voelde dat Taehyun wilde omdraaien, ik hield hem tegen met mijn hand, ik wilde niet ook hem kwijtraken.

Pov Kai

Het werd donkerder en donkerder, inmiddels was het zo donker dat ik Anne nauwelijks nog kon zien. "We moeten maar eens naar binnen gaan" zei ik, En ik trok Anne mee naar binnen. "Slaaplekker" zeiden we tegen de jongens en we liepen naar boven. Inmiddels waren alle jongens al naar bed gegaan, ook Anne en ik lagen er al in. Opeens hoorde we een gil van de kamer van jade komen, hopelijk was alles goed.

Pov June

Ik lag in mijn o zo comfortabele bed, waar had ik dit geweldige bed aan verdient? Het was een gezellige avond geworden, mevrouw Kim had veel verteld over Namjoon toen hij nog klein was en over Bts. Ze was heel geïnteresseerd geweest naar mijn verleden, eindelijk was er iemand die naar me wilde luisteren. Buiten Els en mijn vriendinnen om wist niemand ook maar iets van mij of mijn leven, en het interesseerde ze nog minder. Els en mijn vriendinnen waren lief maar toch gaven ze niet helemaal het vertrouwde gevoel, bovendien wilde ik ze niet met mijn problemen opzadelen. Mevrouw Kim was anders, ze was begripvol en lief, het interesseerde en deed haar echt wat. Dit was aandacht die ik nodig had, mevrouw Kim voelde alleen vandaag al meer als een moeder dan iemand ooit voor me gevoeld had. Meneer Kim had ik helaas nog niet veel kunnen spreken, hij had een spoedgeval op zijn werk en was dus ook niet thuis. Mevrouw Kim had verteld over hoe koppig hij eerst nee had gezegd over de adoptie van jade, nu vertelde ze hoe blij hij was dat ik er nu was. Volgens mevrouw Kim zat hij de dagen echt af te tellen tot ik hier zou komen. Het huis hier voelde fijn, ik had totaal geen heimwee naar Nederland, dit was waar ik thuishoorde.

Heyhey! Een korter hoofdstuk dan normaal maar ik ben echt super moe en ik wil slapen hahaha en ik wilde jullie niet alweer teleur stellen met geen hoofdstuk. Hier is hij dus! Hopelijk vonden jullie hem leuk! Hou van jullie! Xx me💜

The final ~deel 3, voltooid~Where stories live. Discover now