Hoofdstuk 13

22 1 0
                                    

Pov mevrouw Kim

We zaten met zijn alle klaar achter de bank, we hadden net een appje van Soobin gekregen dat ze er nu aankwamen, ze konden er elk moment zijn. Zachtjes hoorde we de deur kraken, ook hoorden we enthousiaste stemmen die druk met elkaar aan het praten waren. Langzaam gingen de lichten aan, "3-2-1" fluisterde ik, "surprise!!!!" Riepen we met zijn alle tegelijk terwijl we vanachter de bank tevoorschijn sprongen. De meiden gaven zachte gilletjes, ze hadden dit duidelijk niet verwacht. Ik zag dat er tranen uit de ogen van june liepen, ik liep naar haar toe en omhelsde haar. Het voelde eindelijk alsof ik sinds een lange tijd weer iemand had om voor te zorgen. Sinds de dood van namjoon mis ik het om mijn liefde aan iemand te geven en voor iemand te zorgen. Het vertrek van jade had me enorm veel pijn gedaan, de hoop om haar te adopteren had me blijer gemaakt, eindelijk kon ik mijn liefde weer kwijt. Natuurlijk krijgen we nu niet jade, maar june in huis, niet dat het me wat uitmaakt. Ik zal voor june een goede moeder worden, ook al is het niet genetisch correct. June zal natuurlijk nooit mijn eigen zoon kunnen vervangen maar wel zal ik heel veel van haar gaan houden. Misschien paste june ook wel beter in ons huishouden dan jade, june is iets makkelijker dan jade.


Pov jade

"surprise!!!!" werd en opeens vanachter de bank geroepen, de meneren en mevrouwen Jung en kim kwamen vanachter de bank gesprongen, jiwoo volgde als laatste. Anne en june gaven een zachte gil. Ik stormde gelijk op jiwoo af, wat had ik haar enorm erg gemist! Ik sloot jiwoo in mijn armen, vanaf nu zal ik haar kunnen opzoeken wanneer ik maar wilde.


Pov Anne

Het was fijn iedereen weer terug te zien, Korea was een soort tweede thuis voor me geworden. Toen ik hier voor de eerste keer aankwam voelde het al gelijk goed. De mensen, de huizen en de sfeer, alles zorgde ervoor dat het een thuis was. Het was fijn dat Korea als een thuis voelde, want nu zou het ook echt mijn thuis worden. Ik hoopte echt dat stel dat het ooit zou uitgaan met Kai dat ik daar dan nog wel mocht blijven wonen, ik wilde niet weer naar het weeshuis. Ondanks dat ik blij was de stellen kim en jung weer te zien, en jiwoo en txt, het alle blijste was ik natuurlijk om Kai te zien, want man je wil niet weten hoe erg ik hem heb gemist.

Pov Kai

Voorzichtig pakte ik haar hand vast, mijn warme adem erop blazend. Ze glimlachte naar me en gaf me een zoen op mijn hand, wat had ik mijn meisje toch ongelooflijk gemist. Ik had enorm veel zin om straks naar huis te gaan, ik was zo benieuwd wat Anne en jade van hun kamers vinden. In de afgelopen weken hebben we er hard aan gewerkt om de kamers van Anne en jade mooi te krijgen. Ook hebben we geholpen bij de kamer van june in het huis van meneer en mevrouw kim. Mijn warme adem maakte een wolkje in de koude buitenlucht, Anne en ik liepen weer naar de kersenbloesem boom. Ik wist dat ik deze boom zou gaan missen, het was jammer dat hij niet in onze tuin stond, anders konden ik en Anne er elke dag naartoe. Op dit moment bedacht ik me dat Anne überhaupt nog nooit bij ons thuis is geweest, ik was zo benieuwd wat ze ervan zou gaan vinden. "Kai" hoorde ik anne's zachte stem zeggen. "hmm" zei ik, "als het ooit uitgaat tussen ons, gooien jullie me dan het huis uit?" ik keek haar verschrikt aan, "schat! Nee, natuurlijk niet" riep ik uit. Ze keek me aan met een droevige blik in haar ogen, "weet je het zeker?" zei ze. "ja, heel zeker, en trouwens het gaat nooit uit tussen ons" zei ik met een glimlach. Ze glimlachte terug en kneep even in mijn hand. "ik hou van je" fluisterde ze, ik keek haar aan en zoende haar op haar oor, "ik ook van jou" fluisterde ik. 


pov june

Het werd inmiddels laat, we gingen naar huis, ik was zo enorm benieuwd naar mijn kamer. Het was de eerste keer dat ik het huis van meneer en mevrouw kim zal gaan zien, ook zou het de eerste nacht in mijn nieuwe kamer worden. We namen afscheid van iedereen en gingen in de auto, meneer en mevrouw kim hadden een mooie witte tesla. Met een snelle vaart reden we weg van de parkeerplaats af. "Hoelang moeten we eigenlijk rijden?" vroeg ik. "Ongeveer twintig minuutjes" antwoordde mevrouw kim. "Oké, dan doe ik even oortjes in, is dat goed?" vroeg ik, "natuurlijk lief kind" antwoordde mevrouw kim. Ik was blij dat ik bij meneer en mevrouw kim mocht gaan wonen, ze waren zo lief en aardig, ik denk dat ik ze goede pleegouders gaan worden. Ik stopte voorzichtig mijn oortjes in en luisterde naar crown van txt. Ik was enorm verliefd op dat nummer, Kai was daar zooooo enorm hot!! ik staarde uit het raam, we reden een eindje over de snelweg maar al gauw reden we een villawijk in. we reden langs een rij met prachtige witte villa's, op een gegeven moment stopte we voor een prachtig verlichte witte villa met een groot zwembad ervoor. "we zijn er" zei mevrouw kim. 


heyhey!! het duurde weer even een tijdje maar hier is hij dan weer, eindelijk!! het spijt me echt zo enorm erg dat ik jullie zo lang op dit hoofdstuk heb laten wachten. ik had vorige week een erg drukke en stressvolle week waar echt heel veel dingen in waren gebeurd die me echt opmaakte dus 's avonds had ik gewoon geen energie meer om te gaan schrijven en wilde ik echt gaan slapen. later in de week werd ik ook nog ziek dus alles werkte niet echt mee maar, hier ben ik weer!! hou super veel van jullie en ben echt dankbaar voor jullie! xx me💜



The final ~deel 3, voltooid~Where stories live. Discover now