Hoofdstuk 21

21 1 0
                                    

pov jade 


"Jade! Jade!" Zacht kwamen de geluiden weer binnen, ik opende mijn ogen. Ik lag op dezelfde plek als de dag ervoor. Iedereen zat bij elkaar, Anne stond in de keuken, Kai knuffelde haar. "Ze komt weer bij" riep Taehyun waarschijnlijk naar Anne en Kai. Anne en Kai haasten zich naar ons toe. "Jade, gaat het?" Ik knikte. Opeens kwam er een man in een witte jas naar me toegelopen. "Hallo, je bent eindelijk ontwaakt, ik ben dokter van hagen." Dokter, het woord echode door mijn hoofd. "Ik ga je onderzoeken, de jongens hebben me gebeld en mij je verhaal verteld" vervolgde hij zijn verhaal. Mijn ademhaling versnelde, een dokter. Ik dacht terug aan de dokter die voor me had gestaan toen hij me vertelde dat Bts en Yeonjun dood waren, Deze dokter leek op hem. "Haal rustig adem, anders krijg je een hyperventilatie" zei de dokter. Hij legde zijn hand op mijn buik en liet me voelen hoe ik moest ademen. Het was even raar maar het werkte wel. De dokter begon met me te onderzoeken, tussendoor vroeg hij me van alles, zowel over alles wat er was gebeurd als over normale dingen. Het was waarschijnlijk een poging om me comfortabel te laten voelen maar het werkte totaal niet. Nadat het onderzoek eindelijk klaar was en hij ging zei hij dat ik moest rusten, nu moesten we afwachten. Ik werd naar mijn kamer gebracht en in bed gelegd, Iedereen waakte om de beurt bij me. Dat moest van de dokter, ze moesten erop letten dat ik rustig ademde en geen hyperventilatie kreeg. 


Pov Taehyun

Inmiddels was het nacht, ik lag in mijn eigen bed, te waken bij jade. Haar borst ging rustig op en neer, ook kwamen er zachte snurkgeluidjes vanaf haar bed, ze sliep dus. Ik draaide me naar de muur, een traan gleed langs mijn wang naar beneden. Ik was bezorgd om jade, hopelijk kwam alles goed met haar.


Pov June

Ik lag in bed te staren naar mijn plafond, Anne hield me op de hoogte van de staat van jade. Morgen gaan we op bezoek bij haar en gaan we een leuk dagje uit maken, Jiwoo en haar ouders komen ook. Ik stapte uit mijn bed om mijn telefoon en oortjes te pakken, ik stapte op iets wat een piepend geluid gaf, voorzichtig sloop ik verder. Toen ik mijn telefoon te pakken had gekregen ging mijn deur zachtjes open, mevrouw kim verscheen in deur deuropening. "Alles goed hier?" fluisterde ze zachtjes. Ik knikte en liep naar mijn bed toe. Mevrouw kim kwam bij me op het bed zitten, "kon je niet slapen?" "Nee, ik dacht te veel over jade na denk ik." mevrouw kim knikte en gaf me een knuffel, "morgen gaan we haar weer zien, ga nu maar proberen te slapen en het is prima als je oortjes in doet maar ga niet meer op je telefoon" zei ze. Ik knikte en wenste haar goodnight.

-de volgende dag-

Pov Anne

We zaten aan tafel te ontbijten, jade lag nog in bed. Ik keek naar de vermoeide Taehyun, "Tae, heb je wel geslapen vannacht?" vroeg Kai precies op het moment dat ik dat ook wilde doen, Taehyun schudde zijn hoofd, "niet echt maar het maakt niet uit, zolang jade zich maar weer goed gaat voelen." Iets in Taehyun zijn blik snapte ik niet helemaal, hij leek wel.... Verliefd. "Het lijkt me beter als je even gaat slapen" zei Soobin tegen Kai, hij knikte en stond op. Hij liep naar de gang, ik stond op en rende achter Taehyun aan, ik voelde de blikken van de anderen branden in mijn rug, vooral die van Kai. "Tae!" riep ik, Taehyun draaide zich naar me om, vragend keek hij me aan. "Kan ik je wat vragen?" vroeg ik, "sure" antwoordde hij. "Ik uh, ik zag je blik toen je zei dat je wilde dat jade beter zou worden en..."

Pov Taehyun

Shit, had ze iets gemerkt? Hadden de andere iets gemerkt? Was er echt iets in mijn blik te zien? "En toen kwam opeens de gedachte in me op dat die blik leek alsof je haar leuk vindt." Ze keek me twijfelend aan, ik voelde mijn wangen knalrood worden, zou ik eerlijk tegen haar zijn? Ik keek naar mijn voeten die wat heen en weer schoven over de grond. "Ja, ik vind jade leuk" wist ik eruit te persen. Het voelde alsof er een last van mijn schouders afviel. Anne's gezicht klaarde op en kwam samen in een glimlach, "ik wist het!" riep ze en ze sprong in mijn armen.


heyhey! ik ben helaas nog steeds ziek maar ik wilde wel een hoofdstuk voor jullie plaatsen, het hoofdstuk is korter dan normaal maar toch hoop ik dat jullie hem leuk vinden. hou super veel van jullie!!! xx me💜

The final ~deel 3, voltooid~Where stories live. Discover now