Hoofdstuk 11

19 1 0
                                    

Pov June

Ik zou alleen worden gelaten, de kansen die mijn twee vriendinnen kregen waren niet voor mij weggelegd. Straks als ze vertrokken naar Korea zou ik in Nederland blijven en alleen zijn. Jade en Anne waren dan voorgoed weg naar zuid-Korea. "Maar" zei mevrouw Kim, ik was te gebroken om te luisteren. "Wij gaan ook iemand adopteren, omdat het ons geen goed plan leek om txt drie meiden te laten opvoedden adopteren wij er ook een, June." De woorden kwamen niet binnen, ze zei gewoon net dat ik ook geadopteerd zou worden! Ik keek haar blij en verrast aan, "vind je dat leuk meisje? Je word een beetje onze dochter" voordat ze ook nog maar een woord kon zeggen viel ik haar al in de armen. Jade, Anne en ik waren alledrie gewoon geadopteerd, dit zou onze nieuwe familie worden, maar dan zonder Els. Het missen van Els werd een dingetje, ik keek naar haar en zag dat er tranen in haar ogen stonden. Ik gaf ook Els een knuffel en daarna de andere mensen.

-timeskip-

Pov anne

Kai en ik liepen hand in hand door de tuin, dit zou voorlopig even onze laatste keer worden. Na het emotionele moment hadden we het verteld, nu wist iedereen dat we een stel waren. Ik had even ruimte en lucht nodig dus zocht ik de tuin op, ik was gelijk naar de grote kersenbloesemboom gegaan waar het gister allemaal gebeurd was. Na een niet al te lange tijd voelde ik opeens handen die om mijn middel gleden, Kai was achter me aangekomen. Hij had zich natuurlijk weer direct zorgen gemaakt en was achter me aan gerend. Nu liepen we hand in hand door de grote tuin, de buitenlucht zorgde ervoor dat ik mijn emoties weer een beetje onder controle kreeg en dat ik me kon gaan voorbereiden op het afscheid van straks. "Waar denk je aan?" Vroeg Kai. "Straks, het afscheid" zei ik. "Schat, het is voor twee weken, we kunnen bellen appen en wat je ook maar wil. Bovendien ben ik daarna voor altijd bij je, je komt nooit meer van me af" zei hij en hij zoende me. "Ik hou zo enorm veel van jou!" Zei ik en zoende hem terug.

-timeskip, op het vliegveld-

Pov anne

Dit waren onze laatste minuten samen voor de komende twee weken. "Ik wil je helemaal niet missen" fluisterde ik naar hem. "Ik jou ook niet an, maar we moeten er even doorheen." We liepen over de lange gangen van het vliegveld, onze koffers rolde over de stenen vloer achter ons aan. Het was tijd om door de douane te lopen, ik hield Kai zo lang als het kon vast. Toen we toch echt naar binnen moesten gaan liet ik zijn hand los, mijn hand, koud en alleen stopte ik in mijn zak. Ik draaide me voor de laatste keer naar hem om en fluisterde ik hou van je, toen draaide ik me terug en liep de douane door. Na een lange tijd stegen we op, ik kon alleen maar aan Kai denken.

Pov Kai

Ze was weg, ik zou haar voor twee weken lang niet meer gaan zien. We zaten in de auto op weg naar huis, ik miste Anne nu al. Ik staarde uit het raam, wat velden en bomen zoefde voorbij. "Gaat het?" Vroeg Taehyun die een hand op mijn schouder legde, ik schudde mijn hoofd. "Ik wilde met haar mee" zei ik. "Hey, kop op. Wij gaan met zijn viertjes twee hele leuke kamers voor de meiden maken, daar mag jij mee helpen, dat is toch ook super leuk?" Ik knikte voorzichtig, het was niet hetzelfde zonder haar.

-timeskip-

Pov anne

Het duurde nu al 3 weken, al drie weken lang had ik Kai niet gezien. Omdat we opeens niet 1 maar 3 adopties moesten regelen duurde alles langer en zou het ook nog wel even gaan duren. We belden elke avond en we appten zo vaak we konden, maar ze waren druk bezig met onze kamers en ze gingen een nieuwe comeback uitbrengen! Ik lag op mijn bed, morgen moesten we weer naar een gesprek met een of andere man.

-timeskip-

Pov anne

Twee weken dingen voorbij, de comeback van txt was uitgekomen, hij was geweldig! We lagen met zijn drieën op mijn bed te luisteren naar runaway van hun nieuwe comeback. We wachtte op Els, ze zou vertellen of we een vlucht hadden gekregen om morgen te vertekken! Misschien zou ik Kai overmorgen zien!! Mijn telefoon trilde en mijn ringtone ging af, Kai belde. "En hoe vind je het?" Zei hij, "de comeback is echt super leuk! Vooral runaway is mijn lievelings" zei ik. "Jaa same, runaway is echt een leuke" zei hij. "Hey Kai" riepen jade en June naar mijn telefoon, "hoi meiden" grinnikte Kai. "En? Al nieuws?" Vroeg hij, "nee Els is er nog niet" zei ik. Op dat moment ging onze deur open, Els stak haar hoofd naar binnen. "En en en!!!!?" Riepen we alle drie tegelijk, "het is....."

Heyhey! Weer een deeltje af, vonden jullie hem leuk? Oeee zou het gelukt zijn? Zou Anne Kai weer snel gaan zien? Hou super veel van jullie!! Xx me💜

The final ~deel 3, voltooid~Where stories live. Discover now