54. Te iubesc!

12K 522 76
                                    

Îmi pare rau pentru ca acest capitol vine atât de târziu! Am întâmpinat o problema in aceasta săptămâna și nu am putut scrie.

Toată aceasta situație m-a făcut sa ma gândesc la crearea unei pagini de Instagram pentru a va putea anunța mult mai usor de poveste. Sper sa îmi lăsați și pătește voastră și sa îmi Spuneti dacă va doriți sa fac o pagina de Instagram.

Multumesc pentru sustinere și lectura plăcută!❤️❤️❤️❤️


Din perspectiva Natashei

Cu greu am reusit sa ii adormim pe copii. Erau așa de entuziasmați ca mâine va veni mosu, încât am crezut ca nu vom apuca sa punem cadourile sub brad. Abia după ce s-au asigurat ca prăjiturile și laptele sunt pregătite, totul este aranjat și curat, s-au dus la culcare. Ba mai mult decât atât, a trebuit sa citesc trei povesti pentru a-i face sa adoarmă. Și sa-i verificăm din 10 in 10 minute pentru a fi siguri ca dorm.
Am convenit cu Black, ca Ayan sa doarmă in camera de joaca a Emmei, acolo unde exista o canapea. Am vrut sa dorm și eu acolo, dar acesta nu m-a lăsat. Și de asemenea, nu era posibil pentru ca este mult prea mică canapeaua. Iar de aici s-a pornit o mică cearta pentru ca toate camerele din casa sunt ocupate. Intr-una din ele doarme Chris, in cealaltă Dna Sarah, una este camera de joaca a Emmei, alta camera fetiței, și a mai rămasă liberă doar camera lui Black. Pentru ca fostele noastre camere sunt încuiate acum dintr-un motiv pe care nu l-am inteles. Cumva, Black a încercat sa evite subiectul. Așa ca Black s-a oferit sa doarmă in sufragerie, iar eu in camera lui. Nu am fost de acord, dar nu am vrut sa pornesc o cearta cu el. Prefer sa petrecem aceste câteva zile, cât mai liniștiti. Nu vreau sa ne certam și sa ma stresez mai mult decât o fac deja.

După o ultima verificare, am coborât in sufragerie, urmată de Black. Cadourile pe care le-am luat din New York, au fost aduse de Brad, împreuna cu bagajele. Apoi el s-a întors la hotel, fără alte scene. Deși tensiunea pluteste in aer, atunci când cei doi masculi se întâlnesc. Știu ce sentimente are Brad pentru mine, dar nu m-a interesat niciodată. Nu i-am dat speranțe, dimpotrivă, am fost tăioasă cu el pentru a înțelege ca între noi nu va exista o relație.
Am Așezat cadourile sub brad, așa cum a făcut și Black. Lui nu i-am luat nimic, chiar dacă pentru toți ceilalți am luat câteva din aeroport. Eram mult prea nervoasa pe el, pentru a-i face un gest frumos. Și sper ca nici el nu s-a gândit sa îmi cumpere ceva!
După ce s-a asigurat ca a pus tot sub brad, s-a Așezat liniștit pe canapea, uitând un aspect important. Am luat tava cu prăjiturele și lapte și am Așezat-o pe picioarele lui. S-a încruntat la mine. Iar după câteva momente in care l-am lăsat sa se gândească, m-am decis sa îl lămuresc.

,,Prăjiturile nu se mănâncă singure!" Ma așez lângă el pe canapea, in încercarea de a-mi odihni picioarele. A fost o zi mult prea încurcată!

,,Glumești?! Le aruncam la gunoi!" Îmi vorbește atotștiutor, de parca el găsește cele mai bune soluții. Păcat însă, ca se înșală!

,,Nu! Primul pe care îl face Ayan este sa verifice coșul de gunoi, pentru a vedea dacă sunt prăjiturile acolo. In plus, nu este ok sa arunci mâncarea!" Acesta se uita urat la mine și îmi face semn spre tava. Dar neg din cap. Nu am de gând sa mananc nici o prăjitura.

,,Natasha, sunt o tona aici! Nu le termin nici pana de Anul Nou!" Ridic din umeri, iar acesta aproape ca arunca cu tava in brad. Privirea lui ma amuza mult prea rău! Și decid, sa îl ajut cu prăjiturile.

,,Tu bei laptele!" Spun și iau un fursec de pe tava. Deja glicemia mea sare in aer. După încă doua prăjituri, sunt sătulă. Nu îmi mai doresc nici sa le văd in fata ochilor. Îmi întorc privirea spre Black, iar acesta se chinuie disperat sa termine farfuria cu mult prea multe prăjituri. El a mâncat mai multe ca mine și cu toate acestea, cantitatea din farfurie, parca nici nu s-a schimbat.

Black's list...Where stories live. Discover now