31. ,,Împotriva mea"

12.7K 569 21
                                    

Din perspectiva lui Black

Au trecut 2 săptămâni de când nu mai stiu nimic de ea. Am căutat-o peste tot, dar nimic. Stiu cât am greșit prin ce am facut, dar eu i-am oferit tot despre mine și am inteles-o de fiecare data când îmi spunea despre Alecsis, iar ea.. Ea și-a bătut joc de mine. M-a mințit, și mai mult de atât mi-a spus ca ar pleca de lângă mine, ca și-ar da și viața pentru o zi cu acel italian nenorocit. Eu am scos-o in acele 7 luni pe Alecsis din inima mea și mi-am dat voie sa incep sa o iubesc pe aceasta femeie ce mi-a călcat sentimentele in picioare. Nu pot înțelege de ce s-a comportat așa, eram sigur ca ma iubeste, o simteam trup și suflet lângă mine, apoi in doar o secunda a aruncat totul in aer, tipic Natasha. In cele 7 luni in care am stat departe de ea, am început sa ma îndrăgostesc de ea, de sufletul frumos pe care l-am vazut in ea, de inteligenta ei și de Frumusețea inegalabila. Niciodata nu am crezut ca exista posibilitatea de a vedea pe cineva cu alti ochi, dar am învățat treaba aceasta cu Alecsis. Pentru mine era femeia perfecta, dar după ce am scos-o din gândurile mele, am observat adevarul. Nu se compara cu Natasha, Frumusețea acesteia nici nu se poate egala cu cea a soției mele. Nici modul de a gandi, nici sufletul nu sunt nici o treime din cele ale Natashei. Am iubit o materialista, o femeie pe care nu o interesa decât pura sa persoana. In timp ce, Natasha este o persoana pe care o interesează mai mult de ce este in jurul ei, de oameni, de mine. Și cu toate aceste mi-a zis ca a stat cu mine pentru statut și importantă, ceva ce nu este tipic pentru ea. Natasha este diferită de toate aceste idealuri materiale, din cauza asta o caut, o alta persoana in locul ei nu m-ar fi iertat pentru ce i-am făcut. Vorbele ei și acum îmi rasuna in minte, și are dreptate, nu cred ca Ma voi putea ierta pentru ce i-am facut. Eram mult prea beat, iar ea mult prea orgolioasa, mi-a spus vorbe pe care refuz sa le cred. Din cauza asta vreau sa o și gasesc, sa lămurim câteva lucruri.

Sunt intrerupt de Chase, ce intra in biroul din sediul meu, de parca am avea război și alta nu. Îmi arunca rapid pe birou dosarul pe care scrie mare numele Natashei, îl trag rapid spre mine și incep sa citesc fiecare fila cu atenție. Caterina Ferro singurul copil din familia Ferro, întotdeauna printre primi elevi, a urmat o facultate buna, apoi s-a ocupat de firma părinților. Mai apoi s-a mutat la fostul cap al mafiei italiene, Alessandro Donatio. Îl cunosc din auzite, la doar 22 de ani deținea toată Italia, într-adevăr mai mult de jumătate i-a fost data de tatăl sau, la o vârsta mult prea frageda, din cauza aceasta a murit așa devreme. Și din păcate, a mai tras după el și viața a altor doua persoana, copilul sau și soția sa. Părinții Natashei, încă trăiesc, in schimb părinții lui Alessandro, nu. Au căzut și ei prada atacului din noaptea acea.
Am toată viața ei in fata mea, dar nu femeia ce apare in acest dosar este cea de care m-am îndrăgostit, eu m-am îndrăgostit de masca pe care eu i-am oferit-o. Eu i-am oferit o alta viața, iar ea a fructificat aceasta șansa devenind femeia ce mi-a pus capac. Oftez nervoa și închid dosarul. Îmi ridic privirea spre Chase, iar acesta se uita resemnat la mine.

,,Nu este nici la părinții ei, nu?" Acesta doar neagă din cap, iar eu îmi pun mâinile pe fata, nu stiu unde sa o mai caut. Intra și Mark pe usa, și pot jura ca el știe unde este femeia mea, dar nu doreste sa îmi spună, Ma judeca pentru ce am facut și are dreptate. Dar Natasha a greșit și ea, trebuia sa îmi spună adevarul de îndată ce a aflat ca eu detin Organizația.

,,Tata, unde este? Stiu ca ai aflat, de ce nu vrei sa îmi spui?" Acesta îmi zâmbește și el resemnat și doar ridica din umeri.

,,Mi-a cerut sa nu îți spun, și nu o voi face. Ai avut in mâna o femeie ce ți-a oferit tot, te-a ajutat și ți-a fost alături. Iar tu ti-ai bătut joc de ea. Asta este prețul pe care îl plătești, fiule." Ma enervez și Ma ridic in picioare, aruncând tot ce am pe birou, dacă Mark nu ar fi tatăl meu, l-as tortura, apoi l-as omorî.

Black's list...Where stories live. Discover now