32. Răpire sau salvare?!

11.5K 577 7
                                    

Acest capitol va este dedicat vouă pentru ca astăzi povestea noastra a ajuns de pe locul 200 pe locul 1 la MAFIE. Va Multumesc și va doresc sa va bucurați și de acest capitol!❤️❤️

..............,,......................,,..................,,..



Din perspectiva Natashei

Au trecut 11 luni cu greu. Am trecut cu greu peste ce mi-a facut Black, nu cred ca este usor pentru cineva sa treaca peste un viol. Nu l-am inteles și nu o voi face vreodată. Ma putea avea doar cu o privirea. Stia ca îl doresc așa cum o face și el. Un singur impediment era intre mine și el, acel tatuaj. Da, pentru mine era ceva peste care nu puteam trece cu vederea. Eu nu pot fi femeia de pe locul al doilea. Eu sunt prima sau plec, iar el știe asta. Din cauza aceasta l-a șters. Ii Multumesc pentru ca m-a respectat pentru asta, dar in schimb a facut ceva mult mai rau, și-a bătut joc de mine, de mândria mea, de mine ca femeie. Dar cu toate acestea l-am iertat. Cu toate ca nu am putut înțelege motivul, mi-a cerut sa tac odată ce am intrat in programul sau, asta am facut. Da, ii puteam spune după ce a am aflat ca el o conduce, dar m-ar fi putut controla doar cu o vorba, iar asta numai libertate nu înseamnă. Și știe, ca asta este lucrul pe care mi-l doresc, am fost destul captivă in aceasta viața. Am devenit Natasha, mi-am creat o noua viața, am facut ce multe femei nu pot. Am stat închisă intr-o capsula, m-am izolat de lume și m-am axat pe cariera. Apoi el a intrat cu picioarele in ceea ce am reușit sa construiesc cu greu. Mi-a luat ani sa ma obișnuiesc și sa îmi întemeiez aceasta viața. Apoi el m-a facut sa ma îndrăgostesc. Mi-am uitat prima iubire pentru el, m-am căsătorit pe viața și am ales sa rămân lângă el, jur ca nu as fi plecat niciodata, chiar dacă stia adevarul, chiar dacă afla ca am facut parte din programul sau, dar totuși, m-a violat, iar asta este ceva peste care nu pot trece.

Primele 5 luni au trecut rapid, am stat la Jessica pentru ca știam ca nu ii va spune nimic lui Black. Mark a fost de acord sa ma acopere, cu un pret. Nu am vrut sa accept, nu i-as face in veci asta lui Black, dar a trebuit. Mark își doreste ca Black sa învețe o lecție și in plus, își doreste ca eu sa îl ajut.
In prima luna am urmărit tot ce au facut japonezul și arabul, și atunci când am vazut ca aceștia complotează împotriva lui, nu am mai putut sta deoparte. Mark m-a ajutat și am creat împreuna un plan pentru a scapa de ei. I l-am trimis lui Black și am fost bucuroasa când l-a acceptat. Am stat ca pe jar cât timp a fost plecat, nu știam dacă este bine, dacă are nevoie de ceva. Iar pana nu a aflat Chase unde sunt nu am stiut nimic de el.
A venit intr-o seara, fără sa o anunțe pe Jessica. Și așa m-a găsit, imediat la anunțat și pe Black, exact ca un prieten bun ce este. Atât eu, cât și Jessica ne-am chinuit o săptămâna sa îl convingem sa nu spună nimic. La sfârșit mi-a dat dreptate și mi-a promis ca o sa tacă.
Ba chiar și-a luat și bătaie din cauza mea. Mi-a povestit ca Black a înnebunit in acele 5 luni, nu se mai putea controla din cauza mea, ma cauta peste tot. Apoi... s-a distanțat, mi-a oferit libertate. Nu m-a mai căutat, s-a linistit in lipsa mea. Am încercat in toate aceste 6 luni ce au trecut sa-i trimit planuri și strategii pentru a scapa și de italian. Dar, pe toate mi le-a trimis înapoi. Nu a mai vrut sa mai audă de mine și de absolut nimic din ce a însemnat Natasha pentru el. Chase și Mark m-au vizitat des, dorind sa vadă cum sunt, Jessica a fost foarte atenta cu mine și ne-am apropiat foarte mult. Dar sunt și eu conștientă ca ziua plecării a venit. Nu mai pot sta pe capul ei, mai ales ca Black nu mai doreste sa îl ajut. Așa ca voi pleca, mi-am găsit deja un apartament in Spania. Stiu sigur ca acolo voi fi in siguranța și voi fi departe de el. Mark îmi cunoaște intențiile, și chiar dacă nu a fost de acord la început, a acceptat intr-un final, cu o singura condiție, îl voi anunța mereu de ce fac și nu îmi voi da lănțișorul jos. Mi-a zis ca va face el intr-un fel sa ascundă locația mea de Black.

,,Natasha, te rog nu pleca. Iar Ma lași singura!" Spune aceasta trista și aproape ca ii vina sa plângă. Am zis ca ne-am apropiat mult. Am discutat mult in aceste 11 luni. Mi-a vorbit mult de Alecsis, de prietenia lor, de relația cu Black, de cât de mult s-au iubit. Iar acum, și mie îmi este greu sa plec de lângă ea, mi-a fost alături și ii voi rămâne datoare pentru asta.

,,Black nu mai are nevoie de mine, așa ca sunt libera!" Încerc sa par fericita pentru ce am obținut, dar acest aceasta libertate, numai fericita nu ma face.

,,Dar eu ce am sa fac?! haide Natasha! Cu cine mai stau de vorba, cu cine ma mai cert?!" Întreabă acesta suparata, iar eu bufnesc in ras și ii ofer o îmbrățișare.

,,Cu Chase! Apropo sa Ma chemați la nunta!" Aceasta roșește și eu ma amuz mai mult. Jessica este o femeia foarte serioasă, calculata, dar când vine vorba de Chase devine o adolescenta. ,,Multumesc pentru tot, îți rămân datoare!" Ii zambesc usor, iar aceasta Ma trage in brațele ei, strângându-ma cu putere. Cu greu îmi da drumul, iar eu îmi iau valiza și geanta și plec din casa ei. Urc in taxiul comandat si ii spun acestuia sa mergem la aeroport.

Îmi fac check-inul, si atunci când totul este ok, ma îndrept spre poarta destinată zborului meu. Urc in avionul spre Spania cu un nod in gât, de parca ceva rau urmează sa se intample. Sper doar ca Black sa nu afle unde am plecat. Când in sfârșit decolam, pot răsufla usurata. Acum ca deja am plecat, stiu ca nu mi se mai poate întâmpla nimic.

Stewardesa a venit la mine pentru a ma intreba dacă doresc ceva, iar eu doar am negat simplu din cap.
Ma uit in jurul meu, iar toți ceilalți pasageri mi se par ciudați. Toți îmbrăcați sobru și cu o aura misterioasa in jurul lor. Cred ca am luat-o razna din cauza celor 11 luni in care nu prea am ieșit din casa. Oftez resemnata și îmi îndrept atenția spre micuțul geam al avionului. Pe locul liber din stânga mea, s-a Așezat un bărbat, zâmbindu-mi, m-am uitat indiferenta la el și mi-am întors din nou privirea spre geamul avionului. 30 de minute au trecut pana in momentul in care am simțit o împunsătura in sold, mi-am întors privirea spre bărbatul ceva zâmbește drăcește, apoi am coborât-o spre Șold. Ochii mi se măresc de spaima la vederea pistolului, dar nu spun nimic. Stiu exact ce vor! La norocul de care am parte, chiar ma miram cum nu am ajuns din nou rapita. As fi vrut sa încerc sa ii iau pistolul, dar nu voi avea sorți de izbânda. Voi face o scena, iar sa ajung împușcată sau bătută nu este in fruntea listei mele. Îmi duc subtil mâna la gât, apoi spre diamantul ce atârna de lanț, și fără sa ma vadă răpitorul meu, îl apăs. Am pornit alarma pentru urgentă și sper ca Mark sa acționeze rapid, de preferat fără sa observe și Black. Oftez învinsă și ma las in scaun. Pistolul bărbatului se împinge mai mult in soldul meu, iar reacția mea este sa ma întorc și ma uit urat la el. Acesta doar zâmbește la fel de diabolic, iar eu ma întorc nervoasa privirea spre geam. Te rog, Mark, salvează-ma repede, pana nu intru singura in probleme mai mari! Orice, doar Black sa nu vina! Prefer sa rămân la acest necunoscut, intr-un beci plin cu șobolani, cu un colț de pâine toată ziua. Ma cutremur la aceste gânduri, iar bărbatul observa. Oricum m-a dezbrăcat din priviri pana acum. Sper ca Mark sa facă ceva rapid, deja simt ca nu îmi mai pot opri gura lângă acest idiot. Încă o ora trece peste noi și deja simt ca Ma sufoc, anxietatea își face apariția. Încă am traume capatate in acea perioada, așa cum in aceste 11 luni, nevoia de droguri a crescut, dar am reușit sa o reprim. Chiar aveam nevoie de o pauza de la tot acest haos creat de Black, iar Spania era opțiunea mea.
Brusc, atacul de panica imi ofera primele semne, dacă nu aterizăm in Spania și Ma duce intr-o alta țara?!
Suntem anuntați ca aterizăm, iar eu abia îmi mai țin in frâu atacul de panica. Sunt trasa brutal de pe scaun și împinsă pana la ieșirea din avion. Ma împinge pe scări, iar in momentul in care Ma dezmorțesc total și scap de atacul de panica, mirosul de aici îmi înăbușe simțurile. Mirosul de acasa Ma încojoară, pot simti pana și mirosul marii, parfumul trandafirilor din grădina mamei, mirosul lui Alessandro.

,,Bun venit acasa, Caterina!" Îmi spune bărbatul ce mai devreme ma împingea. îmi deschide usa mașinii, iar eu nu mai inteleg ce se întâmpla. El de unde îmi știe numele, ce se intampla aici, din câte stiu, o răpire nu arată așa, dar cel mai important :
Cine ma vrea înapoi acasa?

Black's list...Where stories live. Discover now