18. Descoperă monstrul

12.1K 588 36
                                    

Ma trezesc din cauza luminii mult prea puternice din camera. Dau la o parte pătura astfel dezgolind și trupul femeii de lângă mine. Era transpirată de la caldura excesivă din camera. Ma dau usor jos din pat și deschis usa balconului. Ma duc lângă pat, și așez un cearceaf subțire peste corpul plăpând al Natashei. Ies incet din camera și cobor in sufragerie. Andrew, un alt bărbat ce îmi păzeste casa, Ma întreabă.

,,Îl trezesc pe Chris pentru a se duce la usa ei? Sau pun pe altcineva sa stea?"

,,Nu! Mark a plecat?" Întreb pentru ca vreau sa aflu tot ce s-a întâmplat la întâlnire.

,,Nu, Dl Mark va așteaptă in Bucătărie!" Îmi spune și Ma duc in Bucătărie. Tata ia micul de jun, Ma pun la masa fără vreo pofta de mâncare si îmi iau ceașca de cafea și sorb incet din lichidul maroniu.

,,Ți-am spus ca o sa ai parte de reușite alături de ea!" Îmi spune atotștiutor de parca ar fi vreun cititor in stele.

,,Ce ați facut la local?" Ii evit afirmația pentru ca, oricâtă de multă dreptate ar avea, nu îmi place sa recunosc.

,,A fost foarte bine!" Își ferește privirea de a mea continuând sa mănânce, îmi ascunde ceva!

,,Ce îmi ascundeți și tu și Natasha?" Întreb nervos, iar acesta își pune o privire surprinsă pe fata. Nu juca teatru, va pot citi pe amandoi foarte bine!

,,Nimic!" Spune prompt și serios. ,,Julio, a început sa îți atribuie calomnii legate de moartea lui Anthony, iar ea ți-a aparat și curățat numele!"

,,Cum adică mi-a curățat numele?" Își ia atitudinea de șef și îmi vorbește.

,,Am atenționat-o înainte de întâlnire ca Anthony o sa dea vina pe tine, și am încercat sa gasim o soluție ca tu sa nu pari vinovat, apoi ea și-a amintit despre informația in care Julio a fost in New York la momentul morții lui White. Așa ca a luat cu ea dosarul cu informații și a dat vina in fata tuturor pe el. Astfel, a atras atenția de la tine spre mexican, iar toată lumea a fost contrariata!" Simt cum pulsul începe sa mi-o ia galop și Ma enervez pentru ce a facut.

,,De ce a trebuit sa-mi apere numele?" Aproape ca tip la tatăl meu, dar acesta rămâne cu aceeași atitudine și îmi vorbește.

,,Pentru ca in ochii lor, esti soțul ei, iar ceea ce face o nevasta cel mai bine este sa își apere casa și bărbatul! Dacă nu esti constient de asta, scoate-o din ecuație!" Îmi spune usor nervos din cauza vorbelor mele.

,,Si sa nu îmi spui ca mexicanul nu a facut nimic pentru ca i-a fost atribuita aceasta vina!" Înghite greu in sec și îmi vorbește.

,,Bineinteles ca a facut ceva!" Spune și da sa se ridice dar îl opresc înainte de a pleca!

,,Ce a facut, tata?" Apăs fiecare cuvânt pentru ca vreau sa obțin adevarul.

,,A încercat sa o răpească!" Spune răspicat și sar de pe scaun.

,,Și eu când ar fi trebuit sa aflu?!" Tip la el, iar acesta se întoarce la mine și tipa la rândul lui.

,,Când ar fi fost momentul!" Nervii mi s-au întins la maxim și jur ca sunt pe punctul de a-mi pierde luciditatea.

,,Cum sa îmi ascundeți așa ceva?!"

,,Și ce ai fi vrut sa faci?! Spune! Sa vii din Cuba pentru a-l omorî pe mexican?!" Tipa la mine, și când dau sa-i raspund Natasha intra in Bucătărie. Eram ca doi câini turbați, iar aceasta imagine o face pe Natasha sa rămână pietrificata in usa.  Simt cum luciditate mea scade cu fiecare secunde ce trece atunci când ea sta in fata mea.

,,Mișcă-te in camera, acum!" Tip la ea, dar felina ce zace in interiorul ei se trezește și o face pe aceasta sa nu se miște din loc. Ma sfidează cu fiecare celula și brusc simt ca partea mea întunecată iese la iveală. Din doi pași ajung in dreptul ei și o apuc strâns de Brat. Nu se clintește din loc, iar niciun gest nu se conturează pe chipul ei. O împing usor, dar pentru trupul firav și slăbit, mișcarea mea se resimte puternic. Făcând-o sa se dezechilibreze, se repune rapid pe picioare și îmi adreseze pe un ton grav.

,,Sunt întreaga, in fata ta, ce mai vrei?!" Simt cum tot sângele mi se urca in cap și o împing in primul perete din încăpere, o văd cum încearcă sa își ascundă durerea provocată de gestul meu. Îmi pare rau pentru ce fac, dar trebuie sa înțeleagă ca eu sunt cel ce dictează.

,,Ascultare! Ce ți-am zis, Natasha, când am vorbit la telefon?! Sa te abții!" Urlu la ea, dar nici o umbra de teama nu se naște in ochii ei.

,,Și ce ai fi vrut?! Sa tac atunci când cuvintele lui Julio au fost spuse special pentru a te face vinovat in ochii celorlalți?!" Tipa și ea la mine si ii văd furia din ochi. Jur ca dacă o mai tine tot așa o sa ajung sa o bat.

,,Sa taci! Rezolvam eu singur, atunci când Ma întorceam!" Se enervează mult mai rau Și îmi arunca ultimele cuvinte in fata.

,,Asculta bine, Black, in fata tuturor sunt soția ta, iar dacă tu crezi ca ma voi abține vreodată atunci când ți se va pune numele la îndoiala, fa bine și lasa-Ma sa plec!" Spun, și intr-un moment de neatenție Ma împinge de pe ea și pleacă din Bucătărie. Gestul ei Ma face sa explodez și stiu ca îmi va părea rau mai târziu pentru ce o sa fac. Ma întorc nervos la Mark și ii spun.

,,Este numai vina ta pentru ce o sa fac!" Ii spun Și aproape ca alerg pana in camera mea. Trântesc usa de perete  și aproape ca Ma năpustesc peste Natasha. Îmi ridic palma și o plesnesc. Uimirea și dezgustul din ochii ei Ma fac sa Ma enervez și mai tare și ii mai dau una. Își duce mana la fata și îmi spune.

,,Esti un dobitoc!" O alta palma pleacă la rostirea cuvintelor ei, dar aceasta se ferește, iar palma ii lovește brațul făcând-o sa se dezechilibreze și sa cada. O ridic cu putere de jos Și îmi pregătesc o alta palma. ,,Asta vrei sa faci?! Sa ajungi la fel ca taicatu?" Ma întreabă și  mâna mea se înfinge in gâtul ei subtire, strângând cu putere. ,,Omoară-Ma, ca sa ajungi la fel ca el!" Îmi spune printre Gurile de aer pe care încearcă sa le ia. Vorbele ei Ma fac sa Ma strâng si mai tare, iar ochii ii ies din orbite ca rezultat al presiunii pe care o exercit. Mark și Chase  intra val vârtej pe usa și la imaginea din fata lor sar amandoi pe mine, Mark Ma trage de pe Natasha, iar Chase îmi descatuseste mâna din gâtul femeii. Mark Ma împinge mai departe de femeia ce încearcă acum sa își restabilească respirația. nervos, Ma eliberez din mâinile lui Mark și Ma apropii de femeia ce nu își poate tine gura nici in fata morții.

,,Niciodata sa nu îmi mai spui ca semen cu el, altminteri o sa ajungi ca mama!" Ies din camera, lăsându-i pe cei doi bărbați sa aibă grija de femeia ce Ma scoate din minții doar vorbind. ,,Chris, sa o încui in camera, și oricine se impune ordinului meu, esti liber sa-l împuști!"

O sa mi-o plătești Natasha pentru vorbele aruncate azi!

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum