40.Surpriza ~prima parte~

14.8K 581 37
                                    


Cu toate ca am dorit ca surpriza sa fie intr-un singur capitol, m-am gandit sa va fac un mic dar, și sa postez ce am reușit sa scriu pana acum.
Va Multumesc frumos tuturor și sper sa va bucurați de capitol! Vine și partea a doua!



..............................................................


Ma trezesc printre asternuturile moi si in bratele calduroase ale lui Black. Parfumul lui mi s-a imprimat pe piele, iar urmele fierbinti lasate de atingerile lui, le simt si acum. L-am simtit toata noaptea stand cat mai aproape de mine, nedezlipindu-și trupul pentru o secunda de al meu, iar bratele sale nu m-au eliberat pentru niciun moment. Poate mai mult ca niciodata l-am simtit alaturi trup si suflet langa mine. Iar eu am lasat tot deoparte si am ales sa plutesc alaturi de el.

A dormit ca un copil alaturi de mine, dar a avut grija cu fiecare miscare pe care a facut-o. La fel ca și acum, cand incepe sa se foiască, dar o face cu grija, de parca ii este frica sa nu ma deranjeze cu ceva si sa plec. Isi deschide usor ochii, iar atunci cand ma observa privindu-l, un zambet urias ii acapareaza chipul. Nu pot spune ca il vad des pe Black cu o astfel de stare. Imi ofera un sarut scurt pe buze si ma lipeste si mai mult de corpul sau. Nu spune nimic, ci doar ma priveste si analizeaza, de parca acum ma cunoaste pentru prima data. Pentru minute bune, niciunul nu a scos niciun sunet, ci doar ne-am privit intens in ochii, recapituland clipele petrecute azi-noapte. Inca mai sunt suparata pe el, dar îl simt ca ii pare rau pentru ce a facut, si da, sunt de acord sa ii mai ofer o ultima sansa de care ar trebui sa profite la maxim, pentru ca este ultima!

Telefonul sau, ce suna enervant de tare, ne scoate din starea de visare si ne facem sa ne depărtăm. Raspunde somnoros si destul de incurcat. Nu stiu ce se intampla si ce planuri are, dar sigur nu prea ii convin. Fata sa imi dezvaluie extrem de bine nemultumirea pe care o are pentru ca trebuie sa plece. Inchide telefonul si face contact vizual cu mine, il observ cum incearca sa gaseasca o scuza pentru ca trebuie sa plece, si cum incurcat, isi trece mainile prin par. Iar eu ii zambesc intelegatoare si ii vorbesc.

,,Du-te! Ne vedem diseara!" Se apropie de mine, si dintr-odata se arunca deasupra mea, incepe sa ma sarute rapid peste tot, si brusc, un ras colorat  ma bufneste. Dupa ce se opreste din atacul cu pupicuri, se ridica in maini, si inca deasupra mea, imi vorbeste.

,,Promit ca Chase va plăti pentru ca nu se poate lipsi de prezenta mea!" Radem amandoi si dupa alte cateva pupicuri, se ridica si porneste spre baie. Ma ridic si eu din pat si cobor in bucatarie, prepar micul de jun si il astept pe Black sa coboare. Stiu ca a intarziat deja prea mult la sedinta, dar totusi pot sa rad un pic de el ca nu se poate opri pentru a manca din minunata mea omleta. Il aud cum intra in bucatarie si ii intind ceasca de cafea. Se uita cu Tristețe la masa pregatita si deschide gura sa imi spuna ceva, dar il intrerup.

,,Mancam diseara, acum du-te, deja ai intarziat!" Ma saruta rapid si iese din bucatarie, apoi paraseste casa. Ma asez la masa si spre fericirea mea, Chris isi face aparitia. Chiar nu aveam chef sa mananc singura. Ii fac semn sa se aseze, iar acesta imi accepta bucuros invitatia. Mancam in liniste, apoi strang farfuriile si incep sa le spal, pana cand vocea insuportabila a lui Chris isi face aparitia.

,,In sfarsit v-ati impacat sau este doar o stare o stare neutra in care nu incercati sa va omorati?!" Intreaba amuzat si aproape ca ii arunca cu farfuria in cap.

,,Ti-a venit inteligenta din vacanta sau doar are escala?!" Ii raspund cu aceeasi moneda, iar acesta incepe sa se strambe. Ii ignor starea copilareasca si trec la subiectul ce ma intereseaza. Am o idee si am nevoie de ajutorul sau. ,,Acum putem discuta ca doi oameni maturi?" Aproba din cap si curios, imi ofera toata atentia. ,,Bun. Vreau sa ii fac o surpriza lui Black si am nevoie de ajutorul tau!" Pentru un moment se uita mirat la mine, dar apoi imi zambeste si aproba. Sper sa reusesc sa imi duc planul la bun sfarsit!





Black's list...Where stories live. Discover now