2. Liniștea dinaintea furtunii...

19.3K 787 34
                                    

Din perspectiva lui Black

Minutele mele de liniște și relaxare s-au terminat prea repede, deoarece pe ușă intră ,,furtuna" numită Natasha. Nici nu am avut timp să îmi revin după tot ce am îndurat azi timp de 3 ore. De ce trebuie să fie așa complicat cu o femeie?! Lua bani, accepta, și acum eram liniștiți și fericiți cu toții.

Cu o singură geantă în mână, și cu un zâmbet rece pe față, se apropie de canapea.

,,Să înțeleg că ți s-au înecat corăbiile ! Stai liniștit, nu sunt o nevastă atât de rea." Râde fără pic de rușine de situația asta. Femeie o sa mă aduci în pragul disperării dacă va trebui să mă lupt cu tine în fiecare minut din zi.

,,Nevasta rea, poate nu. Dar ești o ființa total dezagreabilă!" Își duce mâna la inima teatral și se preface rănită.

"Obiectiv 1, îndeplinit." Râde, din nou. O să îți dau eu motive de râs diseară, draga mea nevasta. Câteva idei de tortura îmi înfloresc în cap deja.

"Unde este restul șifonierului?!" Înclin cu capul spre singura geantă pe care o are. "Credeam că îmi plătesc destul de bine angajați în cât să își permită mai multe haine." De data asta e rândul meu să marchez. Își dă ochii peste cap și se întoarce cu spatele la mine, oferindu-mi o priveliște de miliarde asupra fundului bombat.

"Credeam ca mă vrei mai mult dezbrăcată, dar dacă ai făcut aceasta afirmație, nu este nici o problemă, o să îmi aduc și restul hainelor." Narcisistă ce ești, chiar crezi ca o să cad în plasa vorbelor tale, încă nu ai aflat cu cine stai de vorba. Realizez extrem de bine, ca nu ți-ai luat haine, pentru a avea motiv să pleci din casă. Dar rezolvăm și problema asta!

"Nu o să ai nevoie de ele, mâine va veni croitorul la tine sa îți ia mărimile pentru o nouă garderobă, demnă de soția lui Black Cooper." Se ofensează la perla pe care am scos-o, dar se redresează repede și mă înjosește și ea.

"Credeam că îți permiți măcar un designer personal." Sângele începe sa îmi fiarbă în vene, și nu din cauza vorbelor ei. Ci pentru că nu tace deloc, devine mult prea defensiva! Jur că dacă scapă cu viața la sfârșitul acestui contract, pun pe cineva să o omoare, să mai scape și pământul ăsta de o asemenea creatură. Poate așa salvez și vreun bărbat, care s-ar lasă păcălit de frumusețea și alura liniștită, pe care le are, dar, de fapt, este venită direct din iad. Păcat că eu îl conduc, și nu o voi lasă o singură noapte să pună capul pe pernă.

O conduc spre viitoare ei cameră, exact lângă a mea, pentru a-i oferi cu adevărat experiența de a fi soția mea. Intră în cameră și nici o reacție nu se așterne pe chipul ei, hai păpușă, un mic wow, o grimasă, știu că nu ai parte de așa ceva în micul tău apartament.

"Ce stai ca bufnița în tocul ușii? Dorești să te ajut să îți găsești propria camera?!" Ironia și dezgustul se citește pe fața ei. Atat de mult îmi doresc să îți șterg această iluzie de superioritate din căpățâna aia, dar toate la timpul lor, păpușă.

"Voiam să îți arăt cum se trage plapuma de pe pat, ca nu cumva să strici ceva." jignirea adusă inteligenței ei o face să fiarbă pur și simplu, și știu că m-ar omorî dacă ar avea cum. Se înroșește la față, la propriu, și vine ca o tornadă în fața mea, până să apuc să mă dezmeticesc, ușa mi se trântește în nas. Jur că o pot vedea cum rânjește în fața ușii acum. Mă întorc spre biroul din casă, și îi zic lui Chase să îmi aducă cea mai zgomotoasă "iubită" pe care am avut-o. O să plătești pentru ziua de azi, păpușă, chiar daca vor fi simple cearcăne.

,,Chris, vei sta la ușa ei 24/24! Nu vreau să umble, nestingherită prin casă, o asemenea nebună." Aprobă și îmi adresează o întrebare pentru care merită un glonț în cap.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum