35. Ai abandonat...

12.4K 558 45
                                    

Din perspectiva Natashei

In jurul meu este haos. Totul se învârte in jurul și nu pot înțelege când toată lumea a dispărut din grădina. Chase și Chris l-au luat pe Black și au iesit cu el din casa. Italianul a fost luat de oamenii lui Black. Mai sunt câteva persoane in grădina, ce se ocupa de curățarea grădinii, parintii mei sunt in colturi diferite, fiecare gândind la altceva. Sunt secata de puteri și nu pot sa mișc nici măcar un deget. Imaginea cu Black căzut pe jos, îmi face inima sa pulseze mai rapid, iar trupul sa îmi înghețe. O lacrima mi se prelinge pe obraz datorită neputinței de a ma mișca. De nicaieri apare Chase, foarte agitat, pășește foarte repede spre mine si atunci când ajunge in dreptul meu, ma trage usor de mâna. Observa ca nu ma clintesc și se întoarce uimit spre mine. Se uita ciudat și când vede ca nu ma mișc, ma trage mai cu putere după el. Ma bucur ca o face, pentru ca singura nu m-as fi mișcat din acel loc. Nu am fost niciodata inghetata de frica, nici atunci când mi-am vazut logodnicul mort, nici in bordel, nici când am pierdut sarcina. Dar acum, la gândul ca l-as putea pierde, trupul meu nu a mai vrut sa mai funcționeze la comenzile date de creier. Ieșim din casa, iar Chase ma urca intr-una din mașini, după ce se urca la volan, îmi adresează câteva cuvinte.

,,Black va fi bine, Ok?!" Spune acesta, dar nu pe mine vrea sa ma convingă, ci pe el. Vrea sa se asigure, ca prietenul lui, fratele sau va fi bine. Dau incet din cap, încercând sa fac același lucru pe care îl face si Chase, sa ma conving. ,,Este intr-un avion deja, spre America. Mark îl așteaptă cu o intreaga echipa de doctori, și in avion are doctori cu el. Așa ca se va face bine fără probleme!" Vorbește in continuare acesta, iar eu nu fac decât sa aprob din cap. Vorbele sale nu ma ajuta sa ma calmez, ci realitatea ma lovește odată cu ele. Black este in stare gravă. Glonțul probabil i-a perforat multe organe, sângele pe care l-a pierdut înrăutățesc starea sa, in plus tot acest timp pierdut pe drum. Oftez învinsă și îmi întorc privirea spre geam, vorbindu-i lui Chase, fără a-l privi.

,,De ce nu s-a oprit atunci când am oprit semnalul?! De ce nu a putut sa ma asculte, sa plece?!" Rostesc incet și apăsat fiecare cuvânt. Chase nu își întoarce privirea de la drum, dar analizează atent fiecare cuvânt al meu. Nu aștept un răspuns, nu asta caut. Prin cuvintele mele, il cert pe el pentru ca nu m-a ascultat.

,,Pentru ca te iubeste ca un nebun! Unsprezece luni te-a așteptat sa îl ierți și sa te întorci înapoi. A fost un nebun in acest timp, dar adevarata nebunie a ieșit la iveală când ai pornit semnalul. Nu se obișnuise cu absenta ta, încă te astepta, trăia cu speranța ca îl vei ierta cu adevărat. Apoi când a aflat ca tu, de buna voie, ai urcat in acel avion, a fost distrus. Te-a căutat, ți-a oferit timp și liniște, apoi te-a așteptat, iar tu ai ales sa pleci! A fost un nebun in tot acest timp!" Cuvintele lui Chase ma lovesc din plin, nu am analizat niciodata aceasta despărțire din perspectiva lui Black, iar acum, sa aud toate aceste lucruri de la persoana ce i-a fost alături in aceste unsprezece luni. Simt cum cedez, nu mai puterea și forța de a duce mai departe toate cele întâmplate.

Chase oprește mașina in parcare și își întoarce privirea spre mine. Își pune mâna pe umărul meu si îmi oferă o privire încurajatoare, dau sa deschid portiera, dar acesta ma oprește. Îmi întinde un hanorac. Iar înainte de a-l lua, privirea îmi cade pe hainele mele pline de sange. Ma cutremur la senzația oferită de sangele uscat de pe hainele mele. Imbrac rapid hanoracul și cobor din mașina. Sunt pe urmele lui Chase, ne îmbarcăm și ne punem amandoi in colturi diferite, pentru a ne trai suferința singuri. Sper doar sa ajung înapoi acasa, iar Black sa fie in dormitor gata sa se certe cu mine pentru ca am plecat așa de acasa. Orice, dar nu mai pot pierde încă o persoana. Nu se poate întâmpla asta doar din egoismul părinților mei, pentru ca nu au putut accepta moartea Caterinei, cum au putut sa-l ,,vândă" pe Black italianului, pentru a ma regăsi pe mine. Am auzit discutia dintre tatăl meu și Lorenzo.
Tatăl meu ii mulțumea pentru ca m-a readus acasa și îl asigurase pe italian ca Black va cădea in capcana atunci când va veni in Italia sa ma salveze.
Iar acum Black plătește prețul salvării mele. O alta lacrima îmi părăsește ochiul la gândul pierderii lui. Nu poate pății nimic, el e puternic, a trecut prin atâtea, un glonț nu ii poate face nimic in afara unui semn urat. Totul va fi bine, stiu asta.

Black's list...Where stories live. Discover now