17. Dezgroapă grija?

12.6K 640 30
                                    

Din perspectiva lui Black

*Cu 36 de ore in urma*

Aștept vesti de la Mark despre ce s-a întâmplat cu Natasha la intalnire. Dar deja s-a facut 7 dimineata și nu am auzit nimic de la el. Chase intra pe usa val-vârtej și îmi spune dintr-o suflare.

,,A sunat Natasha, vrea sa-mi pună întrebări despre plan." Eram sigur ca deja și-a dat seama unde sunt și ce vreau sa fac. Poate din cauza asta am căutat sa nu ii spun, voiam sa ii testez inteligenta.

,,Și, ce i-ai spus?" Aștept răspunsul lui Chase. Și acum tot ce as face ar fi sa pun mâna pe telefon pentru a o suna, dar lucrurile nu sunt așa simple aici. Iar Natasha nu este soția iubitoare pe care as vrea sa o vadă Ernesto.

,,Ca o sun atunci când voi putea sa vorbesc!"

,,Cum părea la telefon?" Intreb, iar acesta se tranteste in patul meu.

,,Aceeași nemernica!" Îmi raspunde prietenul meu așteptând sa-mi vadă reacția. De când am ajuns aici am realizat  ca Natasha nu îmi este deloc indiferenta. Oricum știam asta, dar nu credeam ca voi ajunge sa imi fie dor de ea. Ii arunc o privire amuzata pentru Ca nu vreau sa ii dau satisfacție arătându-i ca o plac pe nemernica aceea.

,,O sa o sun eu! Altminteri, dacă o sa te audă cineva, va trage alte concluzii, cum ca îmi furi nevasta!" Spun serios, iar pe acesta îl bufnește rasul.

,,Fără nici o supărare, dar nu as reuși nici măcar sa împart aerul cu ea, dar sa mai împărțim și patul. Cu toate ca am vazut ca te descurci destul de bine la asta!" Spune amuzat cu referire la dimineata in care ne-a găsit împreuna. Rad și acum in sinea mea, când îmi amintesc obrajii rosii de Rușine atunci când a apărut tata.

,,Mereu am fost mai bun ca tine!" Ii scot limba întocmai ca atunci când eram copii. Ne știm de când aveam 6 ani, a fost singurul meu prieten. El era fiul celui mai bun prieten al lui Mark, practic am crescut împreuna, mai ales de la 10 ani, când Erick l-a lăsat in grija noastra pe Chase. El nu avea destula putere, și astfel Chase ar fi fost mereu in pericol. Așa ca el a crescut alături de mine...și de sora mea, Jessica.

,,Apropo, am auzit ca vine Jessica in țara!" Spun pentru a rade de el, stiu ca întotdeauna a fost ceva intre ei, chiar dacă mi-au ascuns. Mărește ochii la auzul vesti. Și sare ca ars din pat.

,,Ți-a zis tie?" Întreabă curios și pot sa văd dorința din ochii lui de a o vedea. Ma amuz in sinea mea de sentimentele provocate in inima prietenului meu. Ii plătesc și eu cu aceeași moneda. Mereu își bătea joc de mine când eram cu Alecsis.

,,Știi tu ca mai vorbește ea cu mine?!" Îl întreb amuzat, iar modul in care i se schimba fata Ma face sa bufnesc in ras.

,,Esti un idiot! Chiar îmi e dor de ea, nu am mai vazut-o de jumătate de an!" Spune usor trist, încearcă sa se ascundă de mine, doar ca aici apare o problema, stiu ca amandoi sunt îndrăgostiți, doar ca sora mea...a fost dintotdeauna mai...plimbaratea.

,,In ce fel îți e tie dor?" Îl tachinez, apoi realizez ultima replica a sa. ,,Jumătate de an?! Jessica e plecata de 2 ani!" Spun și Ma uit urat la el. S-a vazut cu sora mea și mie nu mi-a spus?! Pe bune, Chase?!

,,Da. A fost in oraș, și m-a chemat sa ne vedem. Știi doar ca voi nu vorbiți de 2 ani, așa ca nu a vrut sa te caute și pe tine!" Ma apropii de el și îmi înfing pumnii in tricoul lui și îl ameninț.

,,Dacă te mai vezi o singura data cu ea pe la spatele meu, o sa devii ținta vie pentru noul meu AK-47!" Ma apuca in același mod și îmi spune.

,,Eu nu sunt angajatul tau, sunt prietenul tau, așa ca pot face ce vreau!" Ma împinge și îmi mai spune un singur lucru înainte sa plece. ,,Sa te descurci sa pui planul la cale cu Natasha, eu Ma retrag!" Tranteste usa in urma lui și Ma enervez, dau cu pumnul in perete, el face lucruri pe la spatele meu și tot el comentează.

Black's list...Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz