15. Fantomele trecutului ~1~

13.4K 636 14
                                    

Perspectiva Natashei

De o săptămâna nu stiu nimic de el, stiu doar ca a plecat, iar eu sunt in continuare închisă intre acești patru pereți. Singura mea scăpare este atunci când mai ies pe balcon, dar nici asta nu se întâmpla prea des. Tot ce-am facut in aceasta săptămâna a fost sa lucrez pentru firma, pentru ca, bineinteles nici in interesul firmei nu am voie sa ies. I-am cerut lui Chase sa vorbesc cu Black, dar doleanțele nu mi s-au îndeplinit, și jur ca Ma gandesc din ce in ce mai mult sa-i dau cu ceva in cap lui Chris.

.
.
.

Au mai trecut 2 săptămâni, in care nu am aflat nimic de Black, dar am reușit sa ies din camera. Am fost la birou pentru o negociere importantă, de asemenea, am acces la piscina din curtea casei și prin grădina. Iar asta bineinteles, se petrece cu umbra mea: Chris. Singurul care m-a mai vizitat a fost Mark, și asta pentru a-l ajuta cu diverse idei noi despre afaceri.
Chris vine lângă mine și se postează fix in fata soarelui. Îmi dau ochelari mai pe nas și ii spun.

,,Dacă ai de gand sa Ma bagi in camera, ar trebui sa te gandesti ca îți sta bine ca posesor a 2 testicule!" Rade nervos, relația dintre mine și Chris s-a stricat radical de când cu plecarea lui Black. Și abia aștept sa își facă apariția acel idiot.

,,Te caută cineva!" Spune și îmi întinde telefonului lui, il iau mirata și ii raspund.

,,Da?"

,,Natasha..." când mi-am auzit numele rostit de buzele lui am rămas pietrificata, undeva in adâncul meu știam ca el este, dar...
,,...diseara vei merge împreuna cu Mark la o întâlnire!" Spune și da sa inchida, dar îl opresc.

,,Unde esti?" Oftează și vorbește.

,,Te rog sa-l asculti pe Mark. Nu mai pot vorbi!" Spune și Închide telefonul. Dacă pana acum am crezut ca am avut un gol in inima pentru ca nu știam nimic de el, acum totul e și mai rau. Cum poti sa pleci așa, fără sa spui nimic. Sa Ma suni, și din nou sa nu spui nimic. Ma ridic de pe șezlong Și cu greu plec spre camera mea, pardon a lui. Nici măcar nu pot fi lăsată sa îmi folosesc camera. Brusc din partenera de viața, am devenit sclava. Oftez și îmi continui cu greu drumul. Chris îmi observa acest gest și îmi spune.

,,Promit, ca eu, atunci când te întorci de la Local, îți spun unde a plecat." Ii zâmbesc usor, dar vine și condiția lui imediat. ,,Dacă o sa fii cuminte acolo, și o sa respecți tot ce îți Spun eu sau Mark!" Brusc seful meu a devenit Chris?!

,,Scuza-ma, dar nu esti persoana pe care sa o ascult!" Spun și intru in camera pentru a scapă de el, dar intra după mine, exact ca o lipitoare și îmi vorbește.

,,Poate ca nu, dar sunt persoana ce are răspunsul la întrebarea ta!" Ridic mirata o sprânceană, iar acesta continua. ,,Sunt 24/24 la usa ta, aud ce vorbiți voi doi in spatele ușii închise! Și de asemenea stiu ca povestea lui Alecsis te racaie!" Vreau sa aflu, iar dacă pentru asta tot ce trebuie sa fac in schimb este de a-i asculta sfaturile lui Chris, Ma pot sacrifica.

,,Fie!" Ridic mâinile in aer și aștept sa îmi spună tot despre Alecsis. Ma așez la măsuță de machiaj din noua mea camera, și Ma fac comoda.

,,Orice ar fi, diseara trebuie sa stai doar lângă Mark! Tu îți vei reprezenta soțul in fata mafioților! Așa ca trebuie sa te comporti ca atare."

,,Cred ca am demonstrat ca sunt demnă de soția lui Black Cooper!" Spun si simt ca inima mi-o ia iar la galop atunci când ii pronunț numele, oare unde esti?!

,,Natasha, este foarte important sa nu te bagi in discuții de data asta! Una este atunci când el este acolo, și alta când nu este! Da, esti sub protecția domnului Mark, dar nu esti soția lui! In plus, după ultima ta reprezentație, esti o inamica pentru ei!" Spune și aprob, nu stiu prea multe despre lumea asta, dar stiu ca fără Black acolo, iar cu gura mea prea mare, sunt in pericol. Fostul meu logodnic nu imi povestea despre aceste întâlniri, nici nu cred ca lua parte la ele, cu toate ca mafia din Italia era deținuta de el!

Black's list...Where stories live. Discover now