37. Puțină fericire..

14.1K 573 101
                                    

Din perspectiva lui Black

Sentimentul de a o știi din nou lângă mine, de a o tine in brate, sa o privesc cum doarme, ma bucura inimaginabil. Mi-a fost atât de dor de ea, de mirosul ei, de simpla ei prezenta. Iar atunci când am vazut-o speriata pentru ca a găsit o camera goală, m-a facut și mai fericit. Stiu ca a plecat din cauza mea și regret ce am facut, dar ma bucur pentru ca am vazut ca i-a fost frica sa nu ma piardă. Natasha este atât de bipolara, o data îmi oferă una calda, o data una rece. Așa ca de foarte multe ori nu mai inteleg nici eu ce simte pentru mine, dar acum după ce mi-a arătat, fără sa vrea ce simte cu adevărat, ma ridica in al nouălea cer.

Începe sa se foiască in pat, dar nu se trezește, ci se cuibărește mai mult la pieptul meu. Ii ofer un sarut pe frunte și îmi afund nasul in parul ei. Nu am putut sa dorm toată noaptea de frica sa nu plece. Nu a avut un somn linistit și asta m-a facut sa fiu și mai atent. Nu am scăpat-o pentru nici o secunda din brațele mele. Iar modul in care se lipea de corpul meu, mi-a dovedit ca nu doreste sa o îndepărteze de mine. Se foiește din nou, și Ma îndepărteze putin de ea, își deschide incet ochii aceia migdalați și cu un zâmbet imens îmi vorbește.

,,Buna dimineata!" Zice încă somnoroasa și ii raspund printr-un zâmbet. Se depărtează un pic de mine și da sa se ridice din pat, dar o trag spre mine, provocându-mi un suspin de durere. Își întoarce panicata privirea spre mine. Și deja mâinile ei își croiesc drum spre rana mea. Încă nu m-am recuperat, și orice mișcare mai brusca îmi oferă dureri. Ii zambesc in semn ca nu este nimic grav, dar aceasta neagă din cap și îmi verifica pansamentul. După ce observa ca totul este ok, își ridica privirea spre mine și îmi zâmbește linistita. Ii dau la o parte câteva fire de par ce ii veneau pe fata și ma aplec spre ea sărutând-o. Ii captez buzele intr-un sarut intens. Și îmi duc usor mâna spre gâtul ei, la atingerea cu pielea ei, aceasta tresare și se retrage din sarut, se ridica rapid din pat și se duce direct la baie.
Doar din vina mea, din cauza a ce i-am facut reacționează acum așa. Îmi trec, nervos, o mâna prin par și ma ridic și eu din pat, îndreptându-Ma spre Bucătărie. As fi vrut sa ma duc după ea, dar nu pot forța și mai mult nota.

Singurul pe care îl gasesc in Bucătărie este Chris. Ma așez și eu la masa cu el după ce îmi iau cafeaua. Bărbatul ma privește insistent și cu greu se abține sa nu spună ceva. Nu ma interesează ce are de spus, așa ca îl ignor total, asta pana Natasha intra in Bucătărie. Chris se ridica instant in picioare și aproape țopăie pana in dreptul soției mele. O trage intr-o îmbrățișare prieteneasca, dar acest gest perfect normal, pe mine ma irita. Încercând sa par amuzat, nu iritat, ii adresez câteva cuvinte.

,,Usor, usor, armasare, totuși îmi iei in brate soția." Natasha chicoteste la vorbele mele, iar Chris iritat ii da drumul. Cu o privire inocenta și extrem de Angelica, aceasta ii vorbeste.

,,Și mie mi-a fost dor de tine, Chris!" Spune aceasta încă amuzata, iar eu deja devin gelos. Mie nu îmi oferă astfel de vorbe. Parca citându-mi gândurile, se întoarce la mine și mi se adresează. ,,De tine nu așa mult!" Imi vorbește mult mai amuzata și se începe sa își pregătească cafeaua. Chris privește amuzat scena dintre noi doi, și văd cum se abține sa nu Rada.

,,Nu as fi zis asta, după cum te-ai comportat azi-noapte, in camera!" Bărbia ii atinge podeaua și pot jura ca urmează sa îmi iau o palma, dar spre apărarea mea, eu ma referea la modul  in care ma strângea in brate, nu la altceva... Dar ea poate înțelege ce își doreste. Brusc un zâmbet drăcesc ii acaparează chipul perfect.

,,Dacă ai fi știut cum trebuie facut, nu as mai fi reacționat așa!" Ma ridic in picioare amenintator, ma apropii mai mult de ea, apăsând fiecare cuvânt pe care îl rostesc.

,,Haide pana in dormitor sa îți arat ce stiu sa fac!" Un ras mult prea enervant se aude din stânga mea, amandoi întorcându-ne privirea spre Chris.

Black's list...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن