14. Terminăm cu stângul

14K 608 7
                                    

Sunt mult prea nervos pentru a gandi limpede in momentul de fata, intru in mașina și conduc nerăbdător spre casa lui Mark. Ora târzie arătată de ceasul din bordul mașinii mele Ma face sa realizez cât timp am pierdut cu aceasta femeie, doar pentru a afla trei nimicuri. Nervii și furia Ma fac sa apăs și mai rau accelerația, acul ce măsoară kilometrajul sare la
210 km/h si efectiv simt cum adrenalina Ma relaxează, apăs din ce in ce mai mult accelerația, și simt cum îmi forțez norocul, dar totuși nu Ma opresc pana nu ajung in curtea lui Mark.
Parchez rapid mașina și intru cu aceeași graba in casa. Trântesc usa de perete, fără sa îmi pese de somnul bătrânului și urc scările in graba. Parcurg lungimea coridorului, pana ajung la camera noastră. Parfumul ei încă este îmbibat in lucrurile din aceasta camera, așternuturile, perdelele, chiar și mobila, încă miros a ea! Intru incet in camera, de parca încă mi-ar fi frica sa nu o trezesc. Ma îndrept spre birou, și iau poza cu noi, bruneta superba, cu ochi albaștri, și buze roșii Ma face sa îmi aduc aminte din nou de toate fanteziile petrecute împreuna. Corpul înalt și slab, o faceau sa para o zeiță. Era totul pentru mine, era îngerul meu pus pe un piedestal de sticlă. Dar acum realizez, ca Frumusețea lui Alecsis nu întrece nici jumătate din cea a Natashei, parul castaniu și ochii căprui te fac sa visezi la cea mai fina ciocolata din lume, iar atunci când te lași purtat de ei, parca poti simti acel gust de ciocolată...amăruie. Credeam ca Alecsis a fost ultima femeie ce mi-a trezit cu adevărat interesul, dar inteligenta și carisma Natashei, Ma duc intru totul alt univers. Acolo unde ea nu are nevoie sa fie pusă pe un piedestal, ci și-l clădește singura. Cred ca asta este ce Ma atrage la ea, faptul ca este puternica, chiar dacă stiu ca este puternica pe din afara, am vazut-o cat de orgolioasa poate fi. Și ador acest lucru la ea. Chiar și când e căzută la pământ, știe cum sa se ridice și sa-și ia mersul de felina.
Sunt trezit din gândurile mele cu prea frumoasa mea soție de către tata. Îmi pune mâna pe umăr și îmi vorbește calm.

,,Era frumoasa! Dar.." nu îl las sa continua pentru ca știu  ce urmeaza, și nu îmi place.

,,Nu ca Natasha! Stiu, tata, e de 10 ori mai frumoasa Natasha! Dar înțelege ca nu Ma mișcă niciun pic, nu trezește nimic in mine!" Aproape tip la el, și îl simt cum se enervează. Se ridica in picioare, și Ma înfrunta cu statura sa. Avem aceeași înălțime, poate am câțiva centimetri peste el, dar asta nu înseamnă ca nu are acea statura dominanta, cum de altfel nici eu nu ma las mai prejos, și îl înfrunt.

,,Nu am vrut sa zic asta! Am vrut sa îți spun de inteligenta fetei! Și sa nu îți permiți sa Ma minti in fata, te cunosc bine, și nu uita, stiu ce înseamnă acea sclipire din ochii tai atunci  când apare prin peisaj! Și îți garantez ca ți-a lipsit prin preajma lui Alecsis!" Ma întorc nervos cu spatele la el pentru ca stiu ca nu as mai suporta alte cuvinte legate de ce simteam pentru Alecsis, așez cu grija fotografia pe biroul ei, si fără sa Ma întorc îl ascult pe Mark.

,,Acum te las sa îți readuci aminte de ea! Dar sa nu uiti, dacă te gandesti la amandoua, înseamnă ca ceva nu este bine!" Îmi spune și pleacă trăgând usa după el, Ma întind in fostul nostru pat, si simt cum somnul Ma ia.

Oare ea doarme?


.
.
.



Sunt trezit de un zgomot puternic, și deschid ochii ușor. Mark este in camera și rade la imaginea mea.

,,Tot un copil ai ramas!" Îmi spune și rade, brusc îmi aduc aminte de tot ce s-a întâmplat aseară, iau telefonul si când văd ora 11 sar in picioare. ar fi bine sa fii acasa, scorpie! Îl apelez pe Chase și când in sfârșit acesta îmi Răspunde, aproape ca tip la telefon.

,,Zi-mi ca este acasa!"

,,Cine? Natasha?" Ma întreabă prostește si simt cum sângele mi se urca in cap.

Black's list...Where stories live. Discover now