19. ,,Îți întorc favoarea!"

11.8K 595 6
                                    

Din perspectiva lui Black

Sunt la sediul lui Mark pentru ca am aflat ca aici este ținut Julio. Cobor scările spre subsol, acolo unde stau prizonierii și caut camera unde este ținut acel mexican idiot. Intru in celula atunci când îl gasesc și îl văd râzând. Ma apropii de el și ii trag un pumn direct in fata. Încă nu mi-am descărcat toți nervii așa ca Julio a devenit direct sacul meu de box. Își șterge sângele de la nas și îmi vorbește.

,,Văd ca te-ai mai antrenat! Și ți-ai ales cu adevărat o soție demnă de aceasta lume! Dar ce o sa faci când o sa-ți devină rivala?!" Rade iar la mine și ii mai ofer o tura de pumni.

,,Atunci am sa-i ofer și toată mafia pe care o dețin!" Se uita mirat la mine și ii mai ofer un pumn, dar pe acesta mi-l întoarce. ,,Știi de ce?" Ridica din umeri și încearcă sa îmi dea un pumn, dar Ma feresc și ii apuc mâna, i-o întorc la spate și îl lipesc de perete. ,,Pentru ca asta înseamnă ca mi-am ales soția demnă de numele Black Cooper!" Îl împing mai rau in perete și îl aud scrâșnind din dinții, își împinge un picior in genunchiul meu și Ma face sa Ma dau mai in spate, astfel reușind sa se elibereze și îmi da un pumn de toată Frumusețea in coaste.

,,Și Ce o sa faci atunci când te va înșela așa cum a facut-o Alecsis?" Nervii mi se aduna și Ma năpustesc asupra lui cu o serie de pumni, îl lovesc in toate direcțiile și din când in când mai primesc si eu pumni.

,,Nu ai inteles niciodata jocul meu, și de asta te afli acum aici!" Spun și ii mai ofer câteva lovituri, dintr-o neatenție, îmi da una si cad pe spate, se ridica și începe seria lui de pumni.

,,Și care ar fi acela?" Reusesc sa Ma feresc de câteva dintre loviturile lui și cu toată puterea îl lovesc in fata astfel căzând de pe mine. Este la pământ și eu profit de asta. Incep sa-l lovesc cu picioarele.

- [ ] ,,Alecsis a fost o joaca de copii, iar Natasha joaca deja in liga marilor capete!" Spun și îl lovesc in continuare pana obosește sa se mai apere. Voiam sa Ma opresc, dar cuvintele lui Ma fac sa îl lovesc in continuare.

,,Corect! Și tocmai pentru ca joaca in aceasta liga se va satura de tine și va caută pe cineva mai puternic!" Spune și setea de a-l lovi mi se amplifica astfel omorandu-l cu următoarele lovituri.

.
.
.

Din perspectiva Natashei

Tot ce s-a întâmplat acum câteva ore m-a facut sa realizez adevăratul pericol in care Ma aflu. Puteam sa aleg liniștea, și sa-mi dau demisia, de trecut poate mai reușeam sa fug, dar... de acest nemernic ce nu știe sa aprecieze nimic, nu cred ca am șanse.

Îmi pun toate hainele in bagaj și Ma duc la usa, semnele lăsate de acel idiot se văd și prin stratul gros de fond pe care l-am aplicat. Am încercat sa le acopăr pentru ca nu vreau sa-i dau satisfacția de a-și vedea roadele muncii! Apăs clanța, dar usa nu se deschide. Bat nervoasa in ea, in așteptarea deschiderii acesteia, când in sfârșit se deschide, dau de un Chris cu o gestica a fetei de parca participa la propria sa înmormântare.

,,Îmi pare rau, dar am ordine clare sa împușc pe oricine încearcă sa intre sau sa iasă din camera!" Se uita la mine cu mila și simt cum creierii mi se scurcircuiteaza. Ma aproprii de el Și ii trag o palma  peste fata.

,,Nu ți-am cerut mila, ți-am cerut sa Ma lasi sa ies! Dacă nu poti, Închide usa!" Cu regret trage usa după el și rotește cheia in broasca. Asta vrei Black, asta obții! Arunc trolerul la o parte și primul lucru pe care îl văd in fata ochilor este plasma din perete. Sper sa îți placa atunci când te vei uita la plasma pe cimentul din curte. Iau televizorul și Ma duc la balcon, Ma asigur ca nu este nimeni, in afara de Black, pe care sa-l pot răni și dau drumul obiectului. Se face scrum pana jos, iar sunetul facut de acesta este asurzitor. Ma întorc in camera și următoarele lucruri sunt tablourile, scumpe de pe pereți. Iau câte 2 de odată, și înainte de a le arunca, le sfâșii pânza cu un pix, sa fiu sigura ca nu va mai avea ce sa facă cu ele. Sunetele produse de obiectele aruncate se aud cu ecou, și jur ca deja Ma simt mai bine. Ma duc in camera și iau laptopul de pe birou și ma pregătesc sa-i ofer aceeași soarta. Ma apropii de balustrada și înainte de a-l arunca îl aud pe Chase.

,,Natasha, încetează! O sa vina și o sa se înfurie și mai rau!" Mark asista și el la spectacolul pus in scena de mine și îl aud cum ii spune lui Chase sa îmi ofere libertatea deciziilor.

,,Las-o! Black, și-o merita!" Spune și ChAse se da un pas in spate, următoarele obiecte ce ajung in grădina sunt parfumurile lui Black, lucruri pe care acesta le iubeste. Păcat, acum trebuie sa cauți altceva pe care sa-l iubesti. Ii văd mașina apropiindu-se de poarta și atunci fug in dormitor pentru piesa de rezistența. Am de ales intre hârtiile sale, care ii demonstrează munca făcută pana acum și scumpele lui haine pe care le adora. Niciodata nu as atenta la munca cuiva, așa ca iau rând pe rând hainele și le scot pe balcon, atunci când am terminat de scos. Ma apropii cu un Brat plin spre balustrada, îl văd uimit la scena din fata lui și îl strig de la balcon!

,,Salut, iubire! Sper ca ți-a fost Dor de mine!" Și incep sa-i arunc hainele peste balustrada. Îl pot vedea de aici cum fierbe de nervi, iar in momentul in care arunc și ultimul Brat de haine, îl văd mai nervos ca niciodata. Am încurcat-o! Măcar m-a facut sa Ma simt mai bine!

Black's list...Where stories live. Discover now