30. Sfârșitul nostru..

12.2K 588 21
                                    

*Flashback*

Suntem in curtea din spatele casei, luând prânzul in familie, atât cu parintii lui, cât și cu ai mei. Atmosfera linistita și vremea frumoasa este perfecta pentru a le da marea veste părinților. Zambesc la gândul acesta și îmi mai privesc o data inelul de pe deget. El îmi observa gestul si îmi ia mâna in a lui, zâmbindu-mi cald. Ne cunoastem de copii și mereu ne-am iubit și am avut grija unul de celalalt. Doar ca relația noastra s-a stricat când am terminat liceul, el in locul facultății a ales lumea aceasta neagra și înfiorătoare pentru mine puștoaica ce abia termina liceul. Eu am mers la facultate, am început sa studiez strategia afacerilor, și astfel am ajuns sa lucrez la firma părinților mei, ajutând astfel la mărirea ei. L-am reîntâlnit in anul 2 de facultate, el încerca sa recupereze o suma de bani de la un puști, eu întârziasem la cursul de administrare. Ne-am revăzut și l-am convins sa îl lase pe acel baiat in pace, am ieșit împreuna câteva zile la rând, apoi am realizat ca sentimentele mele de copila, nu au încetat niciodata. Și vedeam și in privirea lui acea iubire încă nestinsa.

Am absolvit, el a ajuns sa conducă intreaga mafie din țara noastra. Deja ne mutasem împreuna de 1 an. Și uite așa, încă 2 au mai trecut peste noi pana in momentul in care m-a cerut de sotie. Și uita-ne acum oferindu-le aceasta veste și părinților noștri. Mama mi-a facut semn din cap sa
spun ce am de zis și am tras aer in piept și le-am oferit informația.

,,Ne căsătorim!" Spun iar aceștia se bucura de parca ei și-ar reface Nunțile. Și el este la fel de bucuros ca ei, și mi-as dori și eu sa ma alătur lor, dar ceva din mine îmi spune ca vom avea parte de un dezastru. Oftez și las gândurile negre la o parte și ma alătur celor cinci.

,,Bun, acum tot ce lipsește este un copil și toată familia este completa!" Zambesc usor și las capul in jos, iar toți se întorc mirați spre mine. Logodnicul meu își pune mâna pe piciorul meu, dorind sa afle ce este in neregula. Îmi ridic privirea spre el și zambesc usor.

,,Sunt însărcinată!" Spun usor cât sa Ma aud doar eu, dar se pare ca toți din jurul meu îmi aud vorbele, iar fericirea li se amplifica. Ma trage in brațele lui și îmi săruta fruntea fericit. Întotdeauna și-a dorit o familie mare, iar eu nu am fost de acord, dar se pare ca ceea ce ne dorim, vine pe neașteptate.

*Flashback încheiat*

Deschid ochii, dar lumina mult prea puternica ma face sa ii închid la loc, încerc sa îmi ducă mâna spre fata, dar o durere înțepătoare, ma face sa îmi las mâna la loc. Brusc mirosul inconfundabil de spital ma învăluiește. Încerc încă o data sa deschid ochii, de data aceasta reusesc, iar imaginea îmi confirma bănuiala. Îmi trec privirea prin toată încăperea, iar pe canapeaua din fata patului, doarme Black. Toate imaginile de azi-noapte îmi apar in fata ochilor și aproape ca îmi dau o palma când ma gandesc ce le-am putut face acelor fete. Dar mult mai rau ma deranjează ce tocmai am aflat. Dintr-o lume atât de mare, cum poate fi fix el cel ce deține acea organizație. Și știu ca o data ce va afla ca eu am fost salvata de el, nu îmi va mai oferi niciodata libertate, poate mai rau, când nu o sa-i fac pe plac, îmi va dezvălui identitatea celor de care încerc sa fug. Ma cutremur la acest gand și amintirile de când mi s-a oferit noua identitate, îmi apar prin fata ochilor.

*Flashback*

Ma îndrept spre biroul in care viața mea se va schimba, stiu ce urmează sa fac acolo, iar asta îmi face pielea sa se ridice. Îmi voi înscena propia moarte doar pentru a reusi sa scap de acei nemernici. Intru și ma așez la semnul bărbatului din fata mea, așteptând ca acesta sa îmi ofere vestea pe care deja o stiu.

,,De azi te numești Natasha Kozlova!" Aprob indiferenta din cap și aștept și următoarele reguli. Tot ce îmi doresc este sa plec departe de aceasta clădire, toate amintirile mele de aici sunt cum încercam sa scap de dependentă de droguri. M-am luptat luni de zile cu ea, dar astăzi am reușit sa scap total, nu mai simt nevoia și deja ma simt o alta persoana, oricum sunt o alta persoana de azi. ,,Atenție!" Spune și îmi ridic privirea, câștigandu-mi atenția. ,,De azi, Natasha, nu mai nici o legătura cu fosta ta identitate, nu ai voie sa îți vizitezi părinții, de azi locuiești in California, in acesta apartament!" Spune și îmi oferă câteva poze cu o clădire și un apartament modest. ,,Nu ai voie sa îl schimbi fără aprobarea noastra!" Aprob și aștept și următoarele cerințe. ,,Vei lucra pentru B Corporation ca negociator. Am vazut ce aptitudini ai, și am considerat ca ți se va potrivi! Nu ai voie sa schimbi slujba, orice s-ar întâmpla, ți cu dinții de slujba!" Îmi întinde un dosar pe care scrie mare B Corporation,cheile de la apartament și un card. ,,Ai o suma in cont ce te va ajuta pe viitor, dar tu va trebui sa lucrezi pentru a ne restitui banii înapoi!" Singurul răspuns pe care i-l ofer este un da scurt, iar acesta îmi spune. ,,Nimeni nu trebuie sa afle de noi! Diseara, cineva te va duce la noul tau apartament, de săptămâna viitoare îți vei începe slujba si nu uita, suntem cu ochii pe tine!" Spune și îmi face semn sa ies din birou, ma conformez si cu lucrurile date, ma îndrept spre camera pe care o am aici. De mâine am o noua viața!

Black's list...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ