53. Este mama mea!

10.4K 511 50
                                    

Din perspectiva lui Black

Inima îmi tresare o data cu fiecare respiratie a femeii ce se odihnește acum, pe patul meu. Mi-am asumat de la bun început ca va afla. De când l-am pus pe bărbatul de la protecția tutelară sa o sune. Trebuia sa fac cumva sa o aduc din nou la mine, chiar dacă prețul a fost adevarul. Nu îmi doream sa afle, dar nici nu o puteam știi departe de mine. Nu am vrut sa îmi folosesc puterea, pentru ca nu s-ar fi întors niciodată la mine. Astfel, dacă ea crede ca nu am avut nici o implicare, îmi este mult mai usor sa o țin aproape și sa lămurim situația Emmei. Pentru ca, de când au plecat in New York, fetita ma întreabă in fiecare zi când ii va revedea. Răspuns pe care eu nu îl dețineam pana acum doua zile.
Știu ca acum Mark  este împreuna cu Ayan și Brad. Ma irita destul de rău relația   lor cu acest bărbat. Nu am încredere in el, și nu pentru ca nu și-ar dori ca cei doi sa fie in siguranța, ci pentru ca am vazut cum o privește pe Natasha. Are privirea aceea de dominator, de parca Natasha ar fi a lui.
Îmi trec mâinile peste fata, in încercarea de a trece peste imaginea acelui gândac. Iar telefonul ce a început sa vibreze in buzunar, m-a ajutat și mai mult. Am ieșit din încăpere și am răspuns rapid la telefon. Mark este cel ma suna și tot cel care îmi da o veste de milioane.

,,Fiule, voi veni la tine, împreuna cu Ayan. Vrea sa o vadă pe mama sa și pe Emma!" Ii ofer aprobarea mea și ii închid telefonul, apoi cobor in Bucătărie. Dna Sarah îmi întinde tava ce conține un bol de supa și un pahar de apa. Ii Multumesc și urc din nou in camera mea. Așez tava pe noptiera și ma aplec usor deasupra Natashei, pentru a o trezi. Ii aplic un sărut pe frunte și ii șoptesc usor numele. Simt un obiect tare ce se împinge in pieptul meu. Ochii Natashei se deschid, iar piedica pistolului se aude. Ma incrunt, încercând sa inteleg ce vrea aceasta femeie sa facă. Și puteam sa jur, ca își dorește sa ma omoare după modul in care a împins țeava pistolului in dreptul inimii. Dar nu. Aceasta a izbucnit in ras și a pus pistolul pe pat. Și-a ridicat privirea spre mine și și-a deschis buzele senzuale pentru a vorbi.

,,Încă dormi cu pistolul sub perna!" Spune amuzata, provocându-mi și mie aceeași state amuzata.

,,Ești nebuna, femeie!" Ii spun zâmbind, iar starea ei de amuzament se amplifica.

,,Multumesc! Tu m-ai adus in aceasta stare!" Ii fac semn spre tava cu mancare, iar aceasta strâmba din nas. Dar las deoparte atitudinea ei și iau tava de pe noptiera, o așez pe picioarele mele și iau o lingura din supa calda. O întind spre fata ei, dar aceasta se strâmba la mine, exact ca un copil mic. ,,Nu sunt invalida!" Spune acid, iar eu îmi dau ochii peste cap și continui sa duc lingura spre gura ei. O accepta și golește conținutul aceștia. După alte câteva linguri, își ridica privirea spre mine, pregătită sa îmi vorbeasca. ,,Mi-as dori ca tot ce s-a întâmplat sa fie un vis urat!" Aprob din cap și continui sa ii dau sa mănânce, dar aceasta îmi face sa ma opresc. Neg din cap și mai iau o lingura de supa.

,,Ayan, va fi in puțin timp aici, nu cred ca ai vrea sa te vadă așa, nu?!" Aproba din cap și continua sa mănânce singura. După ce termina, îmi fac curaj sa ii spun ceea ce ma macină de când am aflat ca va veni in L.A. M-am chinuit ceva timp pentru a găsi un motiv bun pentru a o face sa se întoarcă aici. Ba mai mult, a trebuit sa ma asigur ca epuizez toate biletele de întoarcere in New York. ,,Natasha, voiam sa te rog ceva." Aceasta se uita la mine, mirata, de parca tocmai am scos cea mai mare gogomanie.

,,Ma surprinzi! Am trecut de la amenințări, răpiri, sechestrări la rugaminti?! Wow...nu ma așteptam la asta!" Spune usor amuzata, dar eu nu îmi schimb starea, ci continui sa fiu serios. Aceasta îmi face semn sa continui, și ma asculta cuminte și liniștita.

,,As vrea sa Rămâneți la mine de Crăciun! Ayan și Emma ar fi foarte incantați de asta!" Spun in încercarea de a o convinge, dar aceasta îmi oferă o privire dezaprobatoare. ,,Haide, Natasha! Sunt doar patru zile, după aceea va veți reîntoarce in New York. De ce sa stați intr-o camera de hotel, in ziua de Crăciun?!" O întreb, iar aceasta își mai domoleste privirea. După câteva minute lungi in care s-a gândit, mi-a răspuns simplu, printr-un singur semn. I-am mulțumit din priviri pentru ca m-a ascultat, apoi am coborât in Bucătărie cu tava. Am lăsat-o sa se mai odihneasca pana vor apărea Ayan și Mark.
M-am Așezat și eu pe canapeaua din bucatarie, lângă Emma, ce abia s-a întors de la cinema. A fost împreuna cu Chris la un film de Crăciun, iar acum starea de oboseala este extrema de vizibila. Mănâncă câteva fructe, tăiate atent de Dna Sarah, și urmărește un program de desene animate. Oboseala ei și liniștea pe care o menține, îmi oferă timpul necesar pentru a ma gândi la ce urmează sa fac. Trebuie sa ma apropii de Ayan pentru a-i demonstra și Natashei ca îmi doresc sa se reîntoarcă. Sincer sa fiu, nu am habar despre cum sa creez o legătura cu el. Nu a vorbit prea mult cu mine, nici măcar cum ma cheamă nu cred ca știe. Așa ca totul devine mult mai greu. Nu știu cum ar trebui sa încep cu el. Nu știu nici măcar care este mâncarea lui preferata. Singurul lucru pe care îl știu despre el este atașamentul pe care îl are pentru mama sa. Ma așteptam sa fie mai usor sa îmi cunosc fiul și sa concep o relație cu el. Dar, desigur ca nu luasem in calcul ca Natasha i-ar spune fiului meu ca am murit. Știu ca a încercat sa îl protejeze, așa cum am încercat eu sa o protejez pe Emma. Dar totuși, sa-i spună ca sunt mort?! A fost cam prea exagerat din partea ei.
Nu am mai avut timp sa ma gândesc la altceva, pentru ca usa casei s-a deschis, iar pe ea au intrat Ayan și Mark, fără Brad, ceea ce ma face sa ma bucur. Nu as fi avut sincer chef de el. Ayan intra in sufragerie și se duce direct la Emma, pe care o imbratiseaza strâns. Fericit ca își vede colega de joaca. Apoi vine la mine și îmi întinde mâna intr-un semn de salut bărbătesc. Dau și eu mâna cu el, apoi întrebarea băiețelului ma loveste.

Black's list...Where stories live. Discover now