38. Off, Natasha...

11.8K 622 71
                                    


Am putut înțelege tot ce a facit Natasha pana acum, dar asta... Este ceva ce nu mai pot trece prin filtru gândirii. Nu stiu de ce a simțit nevoia sa facă una ca asta. Nimic de pe acest pământ nu îți poate deveni motiv pentru a omori un suflet nevinovat. O știam altfel, dar m-am inselat. Nu am vazut-o capabilă de o asemenea cruzime. Ok, și chiar dacă ar fi avut un motiv bun, aceasta este o decizie pentru ambele părți. Meritam măcar sa fiu anunțat. Dar, bineinteles, ca Natasha ia decizii in funcție de plăcerile și nevoile sale. Nu stiu la ce s-a gandit când a facut una ca asta.

Arunc cheile de la mașina pe biroul de la sediul meu, și ma trantesc pe canapeaua din stânga biroului. Îmi trec nervos mâinile prin par, dorind sa am parte de putina liniște. Dar, idiotul de Chase, și-a găsit momentul oportun pentru a intra in biroul meu. Fericit și cu câteva dosare in mâna, aproape ca sare lângă mine pentru as prezenta ideile. Dar atunci când îmi observa fata dezgustata, își schimba starea. Lasă dosarele pe birou, și se aseaza pe canapea lângă mine. Îmi oferă o privire insistenta in așteptarea răspunsului meu. Doar îmi rotesc ochii plictisit, și îmi las capul sa cada pe canapea .

,,Nici nu vreau sa stiu ce ați mai patit!" Spune acesta ridicând mâinile in aer. Chiar nu am chef sa vorbesc cu el, așa ca nu pot decât aprecia ca nu doreste sa afle mai multe. Îmi închid ochii, dorind ca Chase sa dispară din încăpere. Îl simt cum se ridica de pe canapea și pășește prin încăpere. Nu îmi deschid ochii pentru ca nu ma interesează ce face, prefer sa părăsească biroul. Dar cum astrele se aliniază prost astăzi, acesta se tranteste din nou pe canapea, întinzându-mi un pahar cu alcool. Refuz și îmi las din nou capul pe spate. ,,E clar! Dacă nu ai acceptat alcool, e grav! Deci?" Întreabă acesta savurându-și bautura. Îmi rotesc din nou ochii, chiar nu am starea pentru a-l suporta. Iar dacă nu ii spun, nu va pleca de pe capul meu.

,,Chase, pleacă!" Ii tun bărbatului așteptând sa se ridice și sa plece, dar bineinteles ca asta nu este posibil. Se aseaza mult mai confortabil in canapea și isi pune mutra de psiholog. Jur ca la cati nervi am, Chase ar deveni prima ținta pentru bătaie.

,,Deci, ce a mai facut Natasha?" Ma întreabă serios, dar la auzul numelui femeii ce a putut face rau unui suflet nevinovat, sangele începe sa imi clocotească in vene, iar nervii mei nu mai sunt de mult ținuți in frâu. Iau primul obiect pe care îl văd și îl arunc înspre peretele din spatele biroului, apoi incep sa arunc cu restul lucrurilor prin birou.

,,Ce a facut? Asta vrei sa știi?" Urlu la el și arunc cu mouse-ul înspre capul lui. Acesta se ferește la timp, iar mouse-ul ajunge in perete, făcându-se praf. Chase doar aproba din cap, lăsând deoparte comportamentul meu debusolant. Incep, nervos, sa Ma plimb prin încăpere. Nu pot avea starea când ma gandesc la ce a putut face nebuna aceea. ,,A facut avort!" Spun rapid și hotărât și Ma întorc cu spatele la Chase. Amandoi impartim aceeași părere despre acțiunea asta. Niciunul din noi nu este de acord cu avortul. Inaintea de a stabili o relație serioasă cu Jessica, ma rog, nu pot numi ce au ei acum, relație serioasă, doar ca acum sunt amandoi de acord sa încerce, Chase a avut o logodnica. El făcuse aceasta logodna pentru a o face geloasa pe Jessica, iar Valentina, ii dorea banii. Este o femeie frumoasa, dar care nu a știut sa profite de o relație frumoasa cu Chase. Prietenul meu era atât de devastat de respingerea continua venită din partea Jessicăi, încât era pregătit sa se casatoreasca cu Valentina. Dar faptul ca l-a inselat, cu unul dintre oamenii lui Chase, l-a dezgustat total. Niciodata nu îl văzusem pe pragul de a omorî o femeie, și Jessica l-a inselat, pentru ca aceasta ii este firea. Dar niciodata nu a facut-o cu un cunoscut de al lui Chase. Jessica s-a respectat pe ea, făcând asta. Poate din cauza asta, Chase niciodata nu i-a comentat deciziile.

,,De ce?" Întreabă acesta dezorientat. Nu poate crede așa ceva, pentru o cunoaște pe Natasha, din cauza aceasta este și uimit, la fel an fost și eu când am descoperit. Dar mi-a aprobat vehement prin gesturile ei. ,,Natasha nu ar putea face una ca asta." Îmi vorbește Chase extrem de hotorat, iar eu încerc sa Ma liniștesc, pentru ca nervii mei deja au atins cote nemasurabile. Ii dau dreptate lui Chase, nereușind sa creadă fapta Natashei, dar uite ca ea a putut face una ca asta.

Black's list...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum