2.3

162 12 4
                                    


Fenna

Als ik wakker word merk ik dat ik niet alleen in mijn bed lig. Gelukkig was ik vannacht niet zodanig dronken dat ik niet meer weet wie ik mee heb genomen.

Ik draai me om en zie dat Thomas met zijn rug naar mij toe ligt. Hij slaapt vast nog. Ik werp een blik op de klok en zie dat het half één is. Ik zucht en sluit nog heel even mijn ogen. Zou Belle wel thuisgekomen zijn? Ik pak mijn telefoon onder mijn kussen vandaan. Ik heb een berichtje van mijn vader en moeder, die beide vragen hoe mijn eerste nacht was. Ik grijns zachtjes. Ze moesten eens weten.

Belle heeft me om half 7 vanochtend laten weten dat ze in haar bed ligt. Opgelucht leg ik mijn telefoon weer weg. Ik kan het niet laten om opnieuw naar Thomas te kijken. Zelfs zijn rug is gespierd. Heel voorzichtig steek ik mijn hand uit en laat ik de top van mijn vingers over zijn schouder en rug gaan.

Zijn lichaam reageert op mijn aanraking en hij draait zich om. Geschrokken en enigszins beschaamd trek ik vlug mijn hand terug. Met een glimlach kijkt hij naar me. 'Je mag wel doorgaan hoor. Het voelde wel lekker.' 'Sorry.' Weet ik stotterend uit te brengen. 'Ik dacht dat je nog sliep.' 'Het is oké.' Hij gaat op zijn rug liggen. Ik steun met mijn elleboog op het matras en leun met mijn hoofd op mijn hand. 'Heb je lekker geslapen?' Vraag ik hem. Hij kijkt me aan. 'Heerlijk. Ik had geen beter plekje kunnen wensen.' Ik grijns. We blijven elkaar aankijken. Er ontstaan een warm gevoel in mijn buik.

Ik laat mezelf gaan en buig voorover om hem een kus op zijn lippen te geven. Hij legt zijn hand in mijn nek en bijt zachtjes op mijn onderlip. We raken verwikkeld in een intense zoen. Zijn hand gaat door mijn haren en ik laat de mijne voorzichtig over zijn buik gaan. Mijn hart begint sneller te kloppen van opwinding. Zachtjes duwt Thomas me op mijn rug, zonder me los te laten. Hij streelt mijn wang met zijn duim. Heel even stop ik om hem aan te kijken. Hij glimlacht voordat hij me opnieuw zoent.

Zijn handen vinden zich een weg onder mijn pyjamajasje en hij laat zijn vingers over mijn huid gaan. Als hij bij de rand van mijn pyjamashort is aangekomen, stopt hij.

'Ga door.' Weet ik uit te brengen. Hij kijkt me aan. 'Weet je dat zeker?' Ik knik hevig. Ik laat mijn hand eens door zijn haren gaan. 'Zeg het me alsjeblieft, als ik te ver ga.' Opnieuw knik ik. Thomas maakt de knoopjes van mijn pyjamajasje èèn voor èèn los. Hij laat zijn blik over mijn lichaam gaan. 'Wauw.' Ik bloos en druk vlug mijn lippen tegen die van hem.

Ik duw mijn heupen een stukje omhoog en Thomas trekt mijn pyjamashort uit. Als hij over mijn string begint te wrijven, ontsnapt er een zachte kreun uit mijn mond. Het is alweer even geleden dat ik intiem was met iemand en ik hunker naar meer. Het is voor Thomas een teken om hem uit te trekken. Hij pakt mijn beide handen beet en legt ze boven mijn hoofd. Met zijn eigen hand houdt hij ze daar. Zijn andere hand gebruikt hij om me overal te strelen.

Mijn mond valt open als Thomas een van zijn vingers naar binnen duwt. Ik wil mijn handen optillen, maar hij duwt ze terug in het kussen. Ondertussen geeft hij me kusjes in mijn nek. Ik rol met mijn ogen van genot. Ik weet dat ik het niet lang vol zal houden.

'Thomas.' Jammer ik. 'Kijk me aan.' Zijn stem klinkt zwaar. Ik open mijn ogen en kijk naar hem. Mijn benen beginnen te trillen. Ik bijt op mijn onderlip, ik wil niet dat Belle me kan horen. 'Ik wil dat je voor me komt.' Thomas blijft me aankijken. Meer heb ik niet nodig.

Met een nog versnelde ademhaling kom ik overeind en duw ik Thomas op zijn rug. Vrijwel meteen trek ik zijn boxer omlaag. Ik kijk snel en slik. Hij is vele malen groter dan ik gewend ben. Het is alsof hij mijn gedachten kan lezen. 'Probeer het maar.'

Ik laat mijn hand een paar keer op en neer gaan voordat ik hem in mijn mond neem. Heel ver kom ik niet, of ik moet kokhalzen. Thomas lijkt het niet te merken. Ik kijk naar hem terwijl hij zijn ogen gesloten heeft.

'Ik wil jou bovenop.' Zegt hij plots en hij trekt me omhoog. 'Heb je zelf condooms bij je?' Vraag ik hem. Hij knikt. 'Vast wel in mijn portemonnee.' Ik graai op de grond naar zijn broek en haal zijn portemonnee er uit. Thomas pakt hem aan en vist er een condoom uit. Snel doet hij hem om.

'Als het niet gaat, dan moet je direct stoppen.' Waarschuwt hij me. Hij kijkt me verlangend aan en ik knik. Thomas houdt mijn heupen vast en ik laat mezelf voorzichtig bovenop hem zakken. Opnieuw valt mijn mond open. Ik weet zeker dat ik het nog nooit eerder op deze manier gevoeld heb. Het zit bijna tegen pijnlijk aan. 'Ik, ik kan n..' Zeg ik haperend.

'Wacht maar.' Behendig draait Thomas ons om, zodat ik onder hem kom te liggen. Ik klem mijn benen om zijn middel. Zijn bewegingen zijn langzaam en teder. 'Gaat het?' Mompelt hij. Ik knik en bijt glimlachend op mijn onderlip. Hij voert het tempo op en kreunt mijn naam. Het lukt me niet langer om mezelf in te houden.

Even later liggen we hijgend naast elkaar. Thomas kijkt me aan. 'Kom hier.' Ik nestel me tegen hem aan en hij trekt de deken over ons heen. Hij geeft me een kus op mijn haren. Terwijl hij zijn vingers over mijn rug laat gaan val ik langzaam weer in slaap.

'Sssst.' Ik draai me om naar Thomas en leg mijn vinger tegen mijn lippen. We zijn net onder de douche vandaan. Ik zie Belle met gesloten ogen op de bank liggen. Thomas knikt en gaat stilletjes op de barkruk zitten. Ik leg mijn arm op de leuning en wil hem een kus geven als ik mijn naam hoor.

'Fen?' Enigszins betrapt draai ik me om. 'Hoe lang lig ik hier al?' Verward komt Belle overeind. Thomas en ik moeten lachen. 'Ik zou het niet weten.' 'Ik moet zeggen dat ik me wel een stuk beter voel.' Ze pakt het glas water dat op de salontafel staat en drinkt het in een keer leeg. 'Heb je het nog leuk gehad?' Vraag ik haar. Ze moet lachen. 'Oh, absoluut. Dit was er een voor in de boeken. En jullie?' Ze kijkt me aan. Ik bloos. 'Ja hoor.' Zeg ik snel.

'We zouden wat gaan eten buitenshuis. Ga je mee?' Vraag ik haar om van onderwerp te veranderen. Belle schudt haar hoofd. 'Nee joh, gaan jullie maar samen.' Ze knipoogt naar me en zet dan de tv aan. Ik haal mijn schouders op. 'Oké.'

'Ik pak even mijn schoenen van boven.' Zeg ik terwijl Thomas in de hal staat. Ik haast me de trap op en werp een blik in de spiegel. Ik heb een zachte, grijze flair broek aan met bijpassende trui. Ik doe mijn sneakers er onder en spuit vlug wat parfum op. Mijn haar is nog nat, maar ik laat het voor wat het is.

'Gaat u voor.' Lachend houdt Thomas de deur voor me open. We gaan bij het raam tegenover elkaar zitren. Ik leg mijn armen op tafel en pruts met mijn armband. Ondertussen kijk ik uit het raam. Thomas pakt mijn handen beet. 'Waar zit je met je hoofd?' Vraagt hij. Ik glimlach en haal mijn schouders op. 'Gewoon. Het was fijn met je.' 'Ik ben blij dat je dat zegt.'

We worden onderbroken door de serveerster die twee glazen Spa rood op tafel zet. 'Ik heb nog nooit zo lang achter elkaar tijd doorgebracht met een jongen die ik pas net ken.' Geef ik toe. 'Ik ben blij dat ik de eerste ben.' Thomas knipoogt naar me en ik moet lachen. 'Wat zat je vannacht dan zo dwars? Begrijp me niet verkeerd, als je het er niet over wil hebben doen we dat niet.'

'Ik was verliefd. En ik weet eigenlijk niet of ik daar al overheen ben. Het gaat ook nergens over. Maar ik ben die jongen gisteravond weer tegengekomen na twee maanden, en dan ga je toch weer nadenken.' Thomas knikt langzaam. 'Hadden jullie een relatie?' Ik haal mijn schouders op.

'We hebben elkaar op vakantie ontmoet. En daar is ook alles ontstaan. Maar het ging gewoon heel snel. Ik weet dat dit stom klinkt.' Zeg ik blozend. 'Natuurlijk niet.' Thomas pakt mijn hand en geeft er een kus op.

'Ik heb je niet gebruikt om over hem heen te komen, echt niet. En ik heb ook geen spijt van vanochtend.' 'Gelukkig maar.' 'Jij ook niet?' Vraag ik voorzichtig. 'Natuurlijk niet, gek. Waarom zou ik? Ik was alleen bang dat jij dat wel zou krijgen, daarom probeerde ik terughoudend te zijn. Maar nu je me meer verteld hebt, kan ik je beter begrijpen.' Ik knik glimlachend.

'Geef me eens een kus.' Thomas buigt over de tafel en pakt mijn gezicht vast. Op het moment dat hij zijn lippen op de mijne drukt, rinkelt het belletje van de deur.

In mijn ooghoek zie ik een bekend gezicht.

'Hé, Fenna.'

The afterpartyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu