15

213 11 1
                                    

Fenna

Ik bijt zenuwachtig op mijn nagel. De deur gaat met een zwaai open. 'Ik wist dat je w..' Valentijn stopt met praten als hij mij ziet. 'O. Ik dacht dat je Finn zou zijn.' Zijn gezicht is emotieloos. Ik merk meteen dat ik het verpest heb. 'Ik eh, ik ga weer. Sorry.' Paniekerig draai ik me om.

'Je bent hier helemaal heen gekomen om vervolgens weer weg te gaan?' Hoor ik achter me. Ik blijf stil staan. Langzaam draai ik me om. 'Ik wilde met je praten. Maar het is een slecht idee. Ik weet al genoeg.' Stamel ik. Hij houdt de deur een stukje verder open. 'Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt.'

Ik ga het randje van de bank zitten. 'Wilde je niet uit gaan vanavond?' Vraag ik luchtig. 'Alsof ik nog welkom was.' Hij spoelt een half flesje bier leeg in de gootsteen. Ik krimp ineen. 'Dat heb ik nooit gezegd.' 'Nee, jij zegt dat alles zo gaat wanneer het mij uitkomt, maar volgens mij is het precies andersom. Vanmiddag wilde je niet met me praten, nu zit je hier. Het is maar net hoe het jou uitkomt, Fenna.' Snauwt hij. Ik ga staan. 'Dat is niet waar!' Mijn onderlip trilt. Niet huilen nu, niet huilen.

'Hoe zit het dan wel?' Hij kijkt me aan. 'Ik, je, wij..' Stotter ik. 'Je kunt niet elke keer ineens verdwijnen en een paar uur later weer voor mijn neus staan. Je weet dat ik dat lastig vind!' 'Ik had tijd voor mezelf nodig.' Verdedigt hij zichzelf. Ik gooi mijn handen gefrustreerd in de lucht. 'Dan ZEG je dat even!' Roep ik overdreven. 'Wat maakt dat nou uit? Je kunt je toch wel even een paar uur zonder mij redden?' Hij spot met me.

'Eikel!' Tranen staan in mijn ogen. 'Fenna..' Zucht hij. Voor dat hij me vast kan pakken glip ik de badkamer in. Ik draai de deur op slot. 'Dit ga je niet menen. Fenna, doe open!' Hij slaat op de deur. Ik ga huilend op de grond zitten. Dit is precies waarom ik hier niet aan wilde beginnen. Hier zit ik, huilend in het appartement van iemand die me waarschijnlijk als niet meer dan een pleziertje ziet.

'Fenna, kom op. Het spijt me. Doe open nou, je zit daar al een uur.' Ik ga staan en draai voorzichtig de deur los. Meteen vliegt hij open. 'Fen, sorry. Ik bedoelde het niet zo.' 'Nee jij bedoelt het nooit zo!' Huil ik. Ik wil hem voorbij lopen maar hij zet een stap opzij. Ik duw hem weg. Hij is veel sterker dan ik ben. Hij houdt me stevig vast. 'Niet weggaan.' Zijn stem trilt. 'Dat is wat jij bij mij doet! Je gaat zo maar weg en je laat mij met zoveel vragen zitten!' Verdedig ik mezelf. 'Stel die vragen dan. Hou niet alles voor jezelf. Je haalt je zoveel dingen in je hoofd die niet waar zijn.' Ik moet harder huilen. Hij sluit me in zijn armen. Het voelt als de meest veilige plek die ik me kan voorstellen.

'Sorry.' Jammer ik na een tijdje. 'We maken het elkaar moeilijk.' Mompelt hij. Met betraande ogen kijk ik hem aan. Hij duwt een losse pluk van mijn haar achter mijn oor. 'Ik ben verliefd op jou. Ik ben zo, zo verliefd op jou.' Zijn stem klinkt oprecht. Mijn benen voelen aan als pudding, alsof ik elk moment in elkaar kan zakken. Ik durf het bijna niet te geloven.

'Echt?' Vraag ik zacht. Hij knikt vastberaden. 'Ik ben zo gek op je.' 'Ik, ik..' Waarom begin ik altijd te stotteren bij hem in de buurt?

'Ik ben ook verliefd op jou.' Breng ik dan uit. Hij glimlacht. Nog altijd staan we tegen elkaar aan. 'Maar ik vind het eng.' Biecht ik dan op. Valentijn zucht. 'Ik ook. Ik verlies de controle als ik bij jou in de buurt ben. Je doet echt iets met me.' 'Als je wil dat ik je ga vertrouwen kun je niet zo maar bij me weg gaan, zoals vanochtend. Daar word ik onzeker van.' 'Ik weet het. Het spijt me heel erg. Ik moest even alleen zijn. Ik moest nadenken over dit gevoel dat jij me geeft.' 'Ik vergeef het je, doe het alsjeblieft niet nog eens.' Hij knikt. 'Dat beloof ik Fen.'

'Nu dit allemaal uitgesproken is, wilde je nog uit gaan vanavond?' Vraagt Valentijn als ik een slok wijn neem. Ik haal mijn schouders op. 'Het hoeft van mij niet. We kunnen ook hier blijven, samen.' Zeg ik voorzichtig. 'Een vrouw naar mijn dromen.' Ik bloos en neem snel nog een paar slokken van mijn wijn.

Een paar uren later liggen Valentijn en ik op zijn bed. Ik draag een van zijn shirts en lig met mijn rug tegen zijn borst aan. Hij heeft zijn ene arm om mijn middel geslagen en met zijn andere hand gaat hij door mijn haren. We kijken naar een of ander Portugees programma op de kleine tv die tegenover zijn bed staat.

'Blijf je slapen?' Mompelt hij. Ik draai me om zodat ik hem aan kan kijken. 'Als dat mag.' 'Natuurlijk. Ik zou niets liever willen.' Ik glimlach. 'Je bent mooi.' Zegt hij dan. 'Vooral in mijn shirt.' Voegt hij er lachend aan toe. Ik schud mijn hoofd en druk mijn lippen op die van hem. Terwijl we in een intense zoen verwikkeld raken trekt hij me bovenop zichzelf. Ik giechel als hij me in mijn billen knijpt.

Binnen no time heeft hij ons omgedraaid. Hij hangt boven me en kijkt me aan. Ik bijt op mijn onderlip. 'Je bent zo sexy wanneer je dat doet.' Mompelt hij. Zijn handen glijden onder mijn shirt en niet veel later trekt hij hem uit. Zijn eigen shirt volgt. Ik laat mijn handen over zijn gespierde bovenlichaam gaan. Terwijl hij me kusjes geeft, vinden zijn handen hun weg naar mijn string. Voorzichtig laat hij een van zijn vingers bij me naar binnen glijden. Ik kreun tegen zijn lippen. 'Voelt dat goed?' Vraagt hij uitdagend terwijl hij het tempo opvoert. 'Hmm.' Mompel ik.

Ik tast in de richting van zijn boxer en voel hoe hard hij is. Ik duw hem van me af en ga tussen zijn benen inzitten. Ik geef hem een lange kus op zijn lippen en laat ze daarna langs zijn nek en bovenlichaam naar beneden gaan. Ik kijk hem nog eens aan voordat ik mijn lippen om zijn lengte sluit. Hij pakt mijn haar vast en draait het om zijn hand heen. Zo nu en dan trekt hij er aan. 'Fucking hell.' Hijgt hij. Als ik naar hem kijk zie ik dat hij zijn ogen gesloten heeft. 'Fenna.' Hij kreunt mijn naam.

'Fen, stop. Kom.' Hij trekt me omhoog en kust me. Ik ga op mijn rug liggen en kijk hoe hij tussen mijn benen gaat zitten. 'Wil je dit echt doen nu?' Zijn stem is zwaar. Ik knik. 'Ik pak een condoom.' Hij rommelt iets in een kastje en al snel heeft hij er een.

'Ik wil je zo graag.' Fluistert hij in mijn oor. 'Ik jou ook.' Vervolgens glijdt hij bij me naar binnen. Ik kreun luid en sla mijn benen om hem heen voor een nog intenser gevoel. Zijn stoten zijn hard en diep. 'Valentijn.' Kreun ik. 'Harder. Laat maar horen hoe fijn je dit vindt.' Het feit dat hij ontzettend dominant is maakt me nog meer opgewonden. 'Toe dan.' 'Fuck, Valentijn.' Hij kijkt me een aantal keer doordringend aan.

'Fucking hell Fen, ik kom zo.' Ik houd het zelf ook niet lang meer vol. Ik duw mijn heupen omhoog. Vervolgens bereik ik mijn hoogtepunt. Niet veel later vult Valentijn het condoom. Hij gaat van me af, gooit het weg en komt weer bij me liggen. Zijn borstkas gaat hevig op en neer. Al gauw sluit hij me in zijn armen. Ik trek de dekens over ons heen en nestel me tegen hem aan.

'Wauw, dat was echt heel fijn. Je bent zo goed.' Zegt hij dan. 'Jij was ook niet slecht.' Plaag ik hem. Hij kietelt me en ik moet lachen. 'Heb je er geen spijt van?' Vraagt hij. 'Nee, ik wilde het zelf ook heel graag. Vond je me echt goed?' Vraag ik hem onzeker. 'Je bent echt geweldig. Ik kan nu al geen genoeg van je krijgen. Twijfel eens niet zo aan jezelf.' Hij geeft me een kus. 'Ga maar slapen. Ik beloof je dat ik er morgenochtend nog ben.'

The afterpartyWhere stories live. Discover now