21

164 10 0
                                    

Fenna

'Gijs? Heb je een nieuwe scharrel Fen?' Doet Belle er nog een schepje bovenop. Ze heeft geen idee. Elin kijkt me gelijk aan.

'Nee joh.' Zeg ik snel. 'Wie is het dan wel?' Vraagt Valentijn direct. 'Het is een jongen die ik een paar jaar geleden heb ontmoet op vakantie. We hebben zo nu en dan nog wel eens contact. Ik vind het overigens niet fijn dat je ongevraagd op mijn telefoon zit.' Zeg ik uit eindelijk. Ik gris mijn telefoon uit Valentijn zijn handen en ga weer zitten. 'Sorry hoor.' Antwoordt hij nonchalant. Ik reageer niet op hem en neem nog een flinke slok van mijn drinken.

00:56 - Hi Gijs

Snel leg ik mijn telefoon op zijn kop op tafel. Valentijn probeert mijn blik te vangen. Ik kijk met opzet richting Elin die duidelijk een grijns onderdrukt.

Na een tijdje lijkt iedereen het weer vergeten te zijn. Als ik Valentijn aankijk legt hij zijn hand op de mijne. 'Sorry.' 'Geeft niet.' Zeg ik snel. 'Ik pak nog een biertje voor ons.' Ik pak mijn telefoon en vlucht naar binnen. Ik leun tegen het aanrecht.

01:03 - Gijs: waar was je vanochtend?

Ik bijt op mijn onderlip. Ik werp een snelle blik naar buiten.

01:21 - Het spijt me. Ik kan het uitleggen

Vervolgens pak ik een paar biertjes en ik ga terug naar buiten. Ik geef er één aan Valentijn en ook aan Finn. 'Thanks Fen.' Ik glimlach en ga zitten. We beginnen aan één of ander spel dat Belle bedacht heeft. Ik let een tijdje op Belle en Benjamin. Onbewust zijn ze continu met elkaar bezig. Elin merkt het ook op. Na een tijdje pakt ze een sigaret uit het pakje van Finn. 'Wil je ook Fen?' Ik knik, tot afgrijzen van Valentijn. Hij rolt duidelijk met zijn ogen. Ik negeer het en steek de sigaret op. Ik kijk nog eens snel op mijn telefoon.

01:34 - Gijs: ok, ik kan langskomen?

Aarzelend kijk ik op. Ik wacht nog even met reageren en meng me weer in het spel.

'Zullen we naar de strip gaan?' Vraagt Finn na een tijdje. Valentijn en Benjamin staan gelijk op. Belle en ik beginnen met opruimen. Als we met zijn allen bij de deur staan voel ik mijn telefoon in mijn broekzak trillen.

'Jongens, gaan jullie maar. Ik sla deze over, ik voel me niet zo lekker.' Zeg ik dan. Ik word verbaasd aangekeken. 'Jammer Fen, maar ik snap het.' Zegt Elin dan. Ik geef haar de "ik leg het je nog uit" blik en glimlach dan dankbaar. Valentijn kijkt me niet begrijpend aan. 'Daar kom je nu mee?' 'Dat kan toch eens voorkomen?' Antwoord ik. 'Zal ik bij je blijven?' 'Nee hoor, ik wil toch direct gaan slapen.' Zeg ik snel. Hij haalt zijn schouders op. 'Fuck it.' Een schuldgevoel bekruipt me.

'Veel plezier lieverds.' Ik geef mijn vriendinnen een kus op hun wang. 'Het komt goed. Houd me op de hoogte.' Fluistert Elin in mijn oor. Ik knik snel en zwaai nog even naar ze. Als ik de deur achter ze dicht doe blijf ik even opgelucht staan. Vervolgens pak ik mijn telefoon en bel ik Gijs.

'Fenna? Ben jij het?' 'Ja, ik ben het. Kom je hier heen?' 'Ja, ik kom er gelijk aan. Je moet je locatie even met me delen.' 'Doe ik, ik zie je zo.' 'Tot zo liefste.' Mijn wangen krijgen een kleur en ik hang op.

Terwijl ik wacht tot Gijs er is verwissel ik mijn outfit voor een zwart shirt van mijn vader en doe ik mijn haren in een paardenstaart. Het voelt heerlijk om even alleen door dit paleisje van een huis te lopen. Ik zet mijn muziek aan via de Apple tv en geniet van het geluid dat de grote ruimte vult. Ik schrik op als de bel gaat en haast me naar de voordeur.

'Fen.' Gijs staat in de deur opening en kijkt me verwachtingsvol aan. Ik kan zien dat hij gedronken heeft, maar niet veel. Ik glimlach en sla mijn armen om zijn nek om hem te omhelzen. 'Hi.' Zeg ik zacht. 'Kom binnen.' Met tegenzin laat ik hem los en tot mijn verbazing pakt hij mijn hand vast terwijl hij me volgt door het huis. 'Wat een vette villa.' Merkt hij op. 'Waar is de rest?' 'Ze zijn uit.' Verzeker ik hem. 'Ben je hier gebleven voor mij?' Vraagt Gijs. Ik knik en ga naast hem op de bank zitten.

'Waar was je vanochtend dan? Ik was echt teleurgesteld toen ik merkte dat je vertrokken was. Heb je er spijt van?' Ik schud mijn hoofd. 'Nee, dat is het niet. Het spijt me daarvoor, het voelde echt niet goed. Maar er is iets wat ik je moet vertellen.' Zeg ik dan. 'Het is niet uit met Ruben, hé?' Ik zie de teleurstelling in Gijs zijn ogen. 'Jawel, dat is het niet.'

'Wat dan wel Fenna?' 'Nou ja, ik ben hier eigenlijk met iemand. Ik heb hier een jongen ontmoet. Een groepje eigenlijk, met één van hun klikt het heel goed. Wij zijn met drie en zij ook, dus we trekken deze vakantie veel als groep met elkaar op.' 'Maar..' 'Laat me uit praten.' Zeg ik dan. 'Ik slaap ook met hem en hij zegt dat hij verliefd op me is. Ik ben dat ook op hem, althans dat dacht ik.' Ik pak Gijs zijn hand. 'Sinds ik je gisteren heb gezien kan ik nergens anders meer aan denken. Het voelde alsof datgene waar ik altijd over nagedacht heb eindelijk tot uiting is gekomen. Ik snap dat dit echt een rot streek van me is en daar wil ik mijn excuses voor aanbieden.' Zo, dat lucht op. Gijs reageert overigens niet.

'Gijs?' Vraag ik dan. 'Wil je niets zeggen?' 'Ik weet niet zo goed wat, eigenlijk. Het voelde voor mij alsof ik eindelijk kreeg wat ik al die jaren heb gewild en voor mij smaakt het naar meer. Ik ben blij dat jij ook voelt dat er iets is tussen ons, maar ik heb geen zin in zo'n situatie.' 'Ik heb de hele dag aan je gedacht.' Zeg ik zacht terwijl ik naar beneden kijk. Gijs tilt mijn hoofd op en kijkt me aan. 'Ik ook aan jou. Echt waar.' Ik slik en zet mijn twijfels in één keer opzij. Ik duw mijn lippen tegen die van Gijs aan. In een handige beweging heeft hij me op zijn schoot geplaatst. Ik leg mijn handen tegen zijn zachte wangen. Voorzichtig druk ik eens mijn heupen tegen hem aan. 'Oh shit.' Mompelt hij tegen mijn lippen. Ik geef hem een onschuldige blik terwijl ik zijn broek los maak.

'Oh mijn god, Fenna.' Brengt hij uit terwijl ik hem een aantal kusjes in zijn nek geef. Vervolgens ga ik op mijn knieën voor hem zitten, tussen zijn benen in. Hij duwt zijn boxer van zijn heupen en kijkt me verlangend aan. 'Schiet op, alsjeblieft. Ik wil je voelen.' Ik bijt nog eens op mijn onderlip en neem hem vervolgens in mijn mond.

Hij gaat met zijn handen door mijn haar. Als ik kort naar hem kijk zie ik hem met zijn hoofd achterover geleund zitten. Zijn ogen zijn gesloten. 'Fuck, je voelt zo goed.' Brengt hij genietend uit. 'Ik kom bijna, maken we het samen af?' Ik ga staan en laat mijn string van mijn heupen gaan. Hij pakt mijn handen vast en kijkt me aan. 'Ben je aan de pil? Ik heb niks bij me.' Ik knik en zet mijn knieën naast zijn benen. Vervolgens laat ik mezelf op hem zakken. Ik voel hem diep in me en mijn hoofd valt tegen zijn schouder. 'Gijs.' Mompel ik zacht. Hij pakt mijn gezicht vast. 'Heb je pijn?' Vraagt hij bezorgd. 'Nee, het gaat.' Glimlach ik. Voorzichtig laat ik mezelf op en neer gaan. Ik kreun luid. Het gevoel is zo intens. 'Kijk me aan.' Mompelt Gijs.

'Jezus Fenna.' Hij vouwt zijn hand om mijn keel en geeft me een kus. Opnieuw laat ik een luide kreun horen. Ik probeer het tempo op te bouwen en Gijs helpt me door zijn handen op mijn heupen te leggen. Mijn benen trillen als een gek. Voordat ik de kans krijg om het te zeggen bereik ik mijn hoogtepunt. 'Mag ik?' Stamelt Gijs. Ik knik. Hij laat zichzelf nog één keer gaan en ik voel dat hij ook zo ver is. Ik laat mijn hoofd nog even hijgend tegen zijn borst hangen. Vervolgens klim ik van hem af. 'Ik ga even plassen.' Zeg ik zacht. 'Ja, tuurlijk.' Gijs glimlacht naar me.

Ik kijk naar mezelf in de spiegel onderweg naar de wc. Mijn gezicht is knalrood. Ik sluit de deur achter me en laat een diepe zucht. Wauw, zo heb ik het nooit eerder meegemaakt. En ik dacht dat Valentijn me alles gegeven had.. Met Gijs is alles anders op zoveel verschillende vlakken. Ik moet echt voor mezelf gaan uitvogelen wat dit betekent.

Als ik terug kom heeft Gijs zijn broek weer aan. Hij glimlacht lief als hij me ziet. 'Wil je blijven slapen?' Vraag ik. 'Weet je het zeker?' Vraagt hij. Ik knik. 'Elin weet hiervan. Belle vertel ik het nog wel. Ik wil bij je zijn.' Zeg ik blozend. 'Ik ook bij jou. Kom, we gaan naar bed.'

The afterpartyWhere stories live. Discover now