SÜRPRİZ!!!

903 34 14
                                    

          Selamünaleyküm cankuşlarım.  Çoooook çooookk çoooook ve çoook uzun bi aranın ardından yine sizlerleyim. Sizi o kadar çok özledim ki ama gerçekten yazarken bile duygulanıyorum. Aranızda hâlâ benimle olanlar beni takip edenler varsa hal hatırlarını sormak istiyorum. Nasılsınız, hayatınız nasıl gidiyor, herseyler yolunda mı? Yazın bakalım neler yaptınız ben yokken?

      Şimdi size yine yazdığım bi kitaptan bahsetmek istiyorum. Polisiye tarzda bir kitap... Biliyorsunuz ki ilk kez bu tarzda bir kitap yazıyorum. Ve inanılmaz heyecanlı geldi bana bu tarz. Umarım hissettiklerimi size de yansıtabilirim. Bu akşam Allahın izniyle giriş mahiyetinde ilk bölümü paylaşacağım. Aranızda Aşkın Örtüsü'nden beni tanıyanlar bilirler ; yorumlarınız benim için altın değerinde. Bunu her zaman söylüyorum. Ve fark ettim ki siz olmadan yazamıyorum. Uzun süre önce başlamıştım ama devamı gelmedi. Ben de sizlerin değerli yorumları eşliğinde yazmaya devam etmek istedim. Akşama hepinizi yeni kitabıma bekliyorum.

     Sizleri çok seviyorum. İyiki varsınız... Nasıl olduğunuzu yazmayı unutmayın. En güzele emanetsiniz. Şuraya sizin için kalbimi bırakıyorum :) ❤

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 03, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

AŞKIN ÖRTÜSÜ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin