36.BÖLÜM

1.1K 45 57
                                    

Yazarın ağzından:

Aradan dakikalar geçmesine rağmen Boruto ve Sarada henüz birbirlerinden ayrılmamıştı. İkisi birbirlerinin kolları arasında kaybolurken ne zaman ne de mekan umurlarında değildi. Yılların acısını çıkarmak istercesine sıkıca sarıldılar birbirlerine. Nefes alamıyormuş soludular kokularını. Bulundukları yerin huzuru kalplerine işlemişken hiçbiri bu anı bozmak istemiyordu.

Bir kaç dakika sonra Sarada kollarını yavaşça Boruto'dan çekti ve ellerini  belinden tutan kolların üzerine koyarak yavaşça indirdi. Boruto Sarada'yı bırakmak istemese de Sarada'nın bir türlü yerden kaldıramadığı yüzünün kızardığını fark edince gülümsedi ve onu daha fazla utandırmamak için kollarını Sarada'ya uyarak geri çekti.

Boruto: Özür dilerim Sarada. Bir an kendimi tutamadım.

Sarada: Özür dilemene gerek yok.

Boruto: Biraz konuşmak ister misin?

Sarada yere eğdiği başını kaldırarak Boruto'ya baktı. Sonuçta onun düşüncelerini öğrenmişti değil mi? Bundan sonra geri adım atmanın anlamı yoktu.

Sarada: Olur.

Boruto olumlu yanıt aldığı için belli etmese de çok sevinmişti. Sarada'nın elini tutarak onu kendisiyle birlikte yere oturttu. Baktıkları yerden alçakta bulunan ağaçları, akmakta olan nehri, dağların ardında batan güneşi izlerken yeniden huzur doldular

Boruto sessizliğe dayanamayarak Sarada'ya döndü ve ilk sorusunu sordu.

Boruto: Sarada, üç yıl boyunca, yani Doku'ya katıldıktan sonra neler yaptın?

Sarada Boruto'nun sorduğu soruya afallarken ne cevap vereceğini bilemedi. O ne cevap vereceğini düşünürken Boruto düşüncelerini bozdu.

Boruto: Lütfen hiçbir şeyi atlama Sarada. Lafı dolandırmayarak her şey anlatmanı istiyorum.

Derin bir nefes aldıktan sonra anlatmaya başladı Sarada.

Sarada: Doku'ya katıldıktan sonra hayatım tepetaklak olmuştu. Rikiya beni bir savaşçı yapmak istiyordu. Bu sebeple günden güne sınırlarımı zorluyordu. On dört yaşıma geldiğimde annemden bana miras kalan byakugou mührüm aktif oldu. Dünya üzerinde az kişide bulunan ve oldukça güçlü olan bu jutsu kendini gösterdikten sonra Rikiya bu seferde byakugou 'ma yüklenmeye başladı. Byakugou mührümün chakrasını salmamı sağlayacak bir tür ilaç geliştirdi. Bu ilacı yuttuğumda bedenimdeki tüm güç açığa çıkıyordu ve ben bazen bu gücü kontrol edemiyordum ve Rikiya'nın yaralanmasına sebep oluyordum. Aslında düşünürsek bu durum beni hiç rahatsız etmiyordu. Bunun gibi birçok test ve denemelere tabi tutularak güçlerimi sınadılar ve bir süre sonra ben de kontrolden çıkmaya başladım. Hâl böyle olunca Rikiya bana yüklenmeyi bıraktı.

Boruto: Nasıl kontrolden çıktın?

Sarada: Byakugou mührümün herhangi bir çaba harcamaksızın ortaya çıkışı bizi biraz şaşırtmıştı. Doku'da genetik bilgisi üst düzey olan kişi Fumito idi. Benden aldıkları bir DNA örneğini incelediler ve sonucunda byakugou mührünün bende doğduğumdan itibaren aktif olduğu anlaşıldı.

Boruto: Nasıl yani?

Sarada: Sharingan gibi düşün. Bu gözler nasıl ben doğduğumdan beri benimleyse byakugou da öyleymiş. Tabi bu jutsunun aktif hale gelmesinde Rikudou Sennin'in chakrası rol oynamış. Yoksa şu an bende olan tek şey süper gücüm olurdu. Aslında senin bunları zaten biliyor olman gerek.

Boruto: Geçmişini biliyorum ama hâlâ yerine oturmayan parçalar var. Senin bildiğin ama bizim bilmediģimiz şeyler. Mesela şu mağarada karşılaştığımız olay. O sırada seni yönlendiren kimdi.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora