27.BÖLÜM

1K 45 94
                                    

Not: Arkadaşlar biliyorsunuz ki bir önceki bölümde Sarada'nın geçmişini Urashiki'nin genjutsusuyla herkes öğrenmişti. Ancak o genjutsu sadece benim anlattıklarımla sınırlı değildi. Kitapta geçen Sarada ile ilgili bütün anılardan haberdarlar. Ben sadece kitapta vermediğim kısımları aktarmıştım.

Keyifli okumalar :)

*********

Yazarın ağzından;

Mizu, Uchiha klanı ve diğer birlikler, Ootsutsukiler ve Zetsu ordusuyla savaşırken; Boruto ve Sarada aynı anda Rikiya ve Takara'ya saldırmışlardı.

Takara, Sarada'nın saldırılarını önlemek için kristal jutsusunu kullanırken; Sarada insan üstü gücüyle kristallerini parçalayıp yıldırım ve ateş jutsularını üstüne salıyordu.

Boruto ve Rikiya'nın arasındaki rekabette ise kılıç sesleri hakimdi. Rikiya kılıcını Boruto'ya savurduğunda Boruto kılıcıyla onu engelledi. Kılıçları ortada buluşunca aynı anda kılıçlarına yüklendiler.

Boruto: Bırak Rikiya! Asla kazanamazsın!

Rikiya: Sen öyle san Uzumaki! Seni babanın yanına göndereceğim!

Boruto: Dene ve gör! Sana haddini bildirmeden hiçbir yere gitmiyorum!

Rikiya kılıcını ustalıkla kıvırdı ve Boruto'ya savurdu. Boruto son anda saldırıdan kurtulduğunda darbe koluna geldi ve kolunda uzunca bir yara oluştu.

Sarada: Boruto!!

Boruto: İyiyim!

Sarada yeniden önüne döndüğünde Takara kristal kılıcıyla ona doğru koştuğunu görünce çantasından çıkardığı kunailerle kılıcını durdurdu.

Takara: Sevgiline odaklanacağına önüne bak! Zira son dakikalarını yaşıyorsun!

Sarada: Orası hiç belli olmaz!

Boruto ve Rikiya arasındaki mücadele birkaç dakika sonra sonuca ulaştı. Boruto'nun saldırmasına gerek kalmadan güçsüz düşen Rikiya farkında olmadan kırk metrelik uçurumdan bedenini bırakmış ve kendi sonunu kendi hazırlamıştı.

Boruto koşarak uçurumun kenarına gitti. Zemini görünmüyordu bile.

Boruto: Çaldığın geleceklerin ve hatıraların bedelini ödemeden ölüp gittin ya... Ben de o canlar için bu savaşı kazanacağım. Ne olursa olsun.

Aynı şekilde Takara da Sarada'ya yenilmişti. Buna yenilmek denmezdi. Kendi jutsusuna yenik düşerek... intihar etti. Yanlızca kendisinin ve Sarada'nın bildiği gerçek uğruna... sevdiğinin yanına gitti...

Zetsular Mizu tarafından kontrol altına alınmış, Sasuke'nin Amaterasu'su ile yok edilmişlerdi.

Geriye ise sadece Urashiki'nin önderliğindeki Ootsutsuki ordusu kalmıştı.

Urashiki, destekçilerini kaybettiğinden dolayı bütün öfkesi üzerinde idi.

Urashiki: Bu yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz!

Urashiki Sarada'yı hedef aldığında hiç düşünmeden yıldırım stili ile saldırısını ona doğru savurdu.

Kaiyo: Sarada!!

Kaiyo Sarada'nın önüne atladığında kalbinin üzerine aldığı darbe ile Sarada'nın üstüne düştü. Sarada Kaiyo'yu yakaladığında Sasuke ve Boruto, Urashiki'nin üzerine atladılar.

Kaiyo:  Sa-sakın... Ken-dini... kaybetme... d-dedi-ğimi... unutma...

Sarada: Değer verdiklerim için savaşmayı bırakmayacağım.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Where stories live. Discover now