29.BÖLÜM

963 45 119
                                    

Yazarın ağzından:

Sarada kendinden geçtiği sırada Sasuke yanlarına geldi. Kızının yerde Boruto'nun kucağında bilinçsiz bir şekilde yattığını görünce beyninden vurulmuşa döndü. Koşarak yanlarına gitti.

Sasuke: Boruto! Sarada'ya ne oldu?!

Boruto: Ö-özür dilerim. B-bunların hiçbirinin olmasını istemedim...

Sasuke: Bırak özrü! 

O sırada diğerleri de yanlarına gelmişti. Her biri gördükleri manzarayla şok oldular. Sakura göz yaşlarıyla yanına gitti.

Sakura: Sasuke-kun! Sarada'ya ne oldu?

Sasuke: Bilmiyorum. Sakura, Sarada'nın kanaması var bunu durdurabilir misin?

Sakura titreyerek başını aşağı yukarı salladı ve Boruto'nun Sarada'nın yarasına bastırdığı Bez parçasını yavaşça çektiğinde gördüğü derin yarayla yutkundu. Ellerini yaranın üstüne koyarak iyileştirmeye çalıştırsa da yolunda gitmeyen bir şey var. Yarayı bir türlü iyileştiremedi. 

Sasuke: Ne oldu Sakura?

Sakura: Ya-yarayı iyileştiremiyorum! Bir şey yaranın iyileşmesini engelliyor.

Sasuke: N-nasıl yani?

Aoi Sarada'nın olduğu yere biraz daha yaklaştı. Biraz ötede gördüğü kılıçla donakaldı.

Aoi: Sa-Sarada, Rikiya'nın kılıcıyla mı yaralandı?

Boruto kıpkırmızı olan gözlerini kaldırarak Aoi'ye baktı.

Boruto: E-evet.

Aoi: Olamaz! Rikiya'nın kılıcı zehirliydi!

Aoi'nin sözleri insanların üzerinde bomba etkisi yaratırken Sakura aniden ayaklandı.

Sakura: Boruto, sen Sarada'yı al, hemen Konoha'ya dönmeliyiz.

Aoi: A-ama bu zehrin bir panzehiri yok, onu iyileştiremeyiz.

Boruto Sarada'yı kucağına aldığında Sakura dönüp Aoi'ye baktı.

Sakura: Ben iyileştiririm.

Sasuke'nin açtığı portaldan geçerek Konoha'ya vardılar. Sarada'yı vakit kaybetmeden hastaneye götürüp müdahale ettiler. Sakura ise gerekli tahlilleri yaptıktan sonra panzehiri yapmaya koyulmuştu. 

Bir hafta boyunca beş ülkede birden nefesler tutulmuştu. Boruto ve diğerleri hastaneden bir an olsun ayrılmamışlardı. Sasuke, Naruto'nun yerine başka bir yönetici bulunmadığı için geçici bir süreliğine onun yerine geçmişti. Sarada için tüm ülke sessizliğe gömülmüş olsa bile savaşla birlikte yaşadıkları sıkıntıları çözmek zorundaydılar.

Sarada'nın yarasını iyileştiremedikleri için kaybettiği kanı telafi etmeye çalışmışlardı. Tsunade sayesinde bir hafta boyunca hiçbir sorun çıkmamıştı.

Haftanın sonunda Sarada'nın ameliyat olması gerektiği kararına vardılar. Sakura bu ameliyatta yer almak istediğinde Tsunade karşı çıkmıştı. Çünkü Sakura'nın ameliyat sırasında fenalaşmasından korkuyordu. Yani, bir düşünün; hangi insan kendi kanından evladının ameliyatına girip ellerini onun kanına bulardı ki? Düşüncesi bile korkunçken Tsunade Sakura'nın bunu yapmasına asla izin veremezdi.

Sakura bütün ısrarlarına rağmen ameliyata girememişti. Ayrıca Sasuke başta olmak üzere herkes buna karşı çıkmıştı. Sakura en sonunda ikna olmuş ancak en ufak bir tehlike sezerse müdahale etmekten çekinmeyeceğini kesin bir dille ifade etmişti.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Where stories live. Discover now