34.BÖLÜM

965 42 55
                                    

Yazarın ağzından;

Sarada eşyalarını hızlı bir şekilde toparladıktan sonra üzerine rahat bir şeyler giydi ve hazırladığı çantayı alıp odasından çıktı. Mutfağa yöneldiģinde görüş açısına sırasasıyla Mamoru ve Sakura girmişti.

Sakura duyduğu adımların sesiyle arkasına baktı. Sarada'yı gördüğünde gülümsedi.

Sakura: Çıkıyor musun?

Sarada: Evet anne. Eşyalarımı toparladım.

Mamoru: Ben niye gelemiyorum?

Sarada: Mamoru, bu konuyu konuştuk.

Mamoru: Uff, anlaşılan yine annem ve babamla bu evde tıkılı kaldım.

Sakura: Bak sen, annenle babanın ne kusuru varmış?

Mamoru: Daha ne olacak, sürekli birbirinize yapışık gibi durmanızdan başlayarak listemi uzatabilirim anneciğim.

Sakura: Mamoru!

Mamoru, fermuar kapatırmış gibi işaret ve baş parmağını kullanarak dudaklarını mühürledi.

Mamoru: Sustum.

Sarada anne oğulun tatlı hallerine kıkırdayıp evden çıktı. Yavaş ve sakin adımlarla kapıya ulaştığında gördüğü kişiyle duraksadı.

Boruto'nun burada ne işi vardı?

Chouchou Sarada'yı görünce ona seslenerek yanına koştu. Sarada koşarak yanına gelen kızın kolundan tutarak iyice kendisine yaklaştırdığında kapıda toplanan kalabalığa arkasını dönünce fısıldayarak konuştu.

Sarada: Boruto'nun burada ne işi var? Gelmeyecek dememiş miydin?

Chouchou yakalanmanın getirdiği suçlulukla şirin olduģunu sandığı bir gülümseme gönderdi.

Chouchou: Ne yapayım, çok ısrar etmişti.

Sarada: Sana inanamıyorum Chouchou.

Sarada çaktırmadan arkasına baktığında Boruto ile göz göze geldi. Boruto'nun zaten onu izliyor olduğu gerçeği zihnine süzülürken utanıp yeniden önüne döndü ve Chouchou'ya söylenmeye devam etti.

Boruto ise karşısındaki genç kız yüzünden olduğu yerde donup kalmıştı. İki yıl içinde nasıl olup da bu kadar güzelleşebilmişti ki? Gözlerini ondan alamazken birden gözlerinin kesişmesiyle nefesi kesildi genç adamın. Sarada'nın utanıp hızla önüne dönmesi içindeki umut tohumlarının yeşermesine neden olmuştu.

Chouchou Sarada'yı ikna ettikten sonra birlikte yola çıkarak yıllar önce birlikte kamp yaptıkları alana geldiler. Her şey eskisi gibiydi. Temiz havayı bolca içlerine çektiler. Ardından yanlarına aldıkları çadırları kurmaya başladılar.

Boruto çadır kurma konusununda becerikli olduğundan çadırını kurmayı bir kaç dakikada bitirmişti. Çadırından oldukça uzak noktada kurulan kırmızı çadıra bakıp iç çekti. Ardından ellerini cebine sokarak çadıra doğru yürümeye başladı.

Sarada çadırının son eksiklerini tamamladığı sırada üzerine düşen gölge ile başını kaldırarak yukatı baktı. Boruto ile göz göze geldiğinde kaşlarını çattı.

Sarada: Ne istiyorsun?

Boruto: Geldiğimden beri seni göremedim. Bence bir hoşgeldini hak ediyorum.

Sarada sinirle homurdandı.

Sarada: Hiç hoş gelmedin.

Sarada çadırın son kontrollerini yaptıktan sonra onu izleyen bakışları görmezden gelerek çadırına girdi ve fermuarını kapattı. Boruto derin bir iç çekti ve çadırına ilerlemeye başladı.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Where stories live. Discover now