17.BÖLÜM

1.1K 43 111
                                    

Sarada'nın ağzından:

Her zaman vakit geçirdiğim uçurum kenarındaydım. Shuriken jutsuma çalışıyordum. Son zamanlarda uaptığım tek şey buydu. Her ne kadar Rikiya byakugoum üzerine çalışmamı istesede mührü açtığım zaman sharinganımla birleşmesi çoğu zaman chakra kontrolümü kaybetmeme neden oluyordu. Zaten Boruto'yla rakip olacağımı öğrendiğimden beri Rikiya'ya karşı olan öfkem gün geçtikçe büyüyordu. Ancak kendime söz vermiştim. Ne nefretin ne de intikam duygusunun beni kontrol edemeyecekti.

Rai: Sarada!

Elimdeki shurikeni bırakarak Rai'ye döndüm.

Sarada: Noldu Rai? Bir sorun mu var?

Rai son olan olaydan beri benimle konuşmaz olmuştu. Eğer şu anda benimle konuşuyorsa kesin ortada kötü bir şey vardı.

Rai: Kesinlikle çok büyük bir sorunumuz var. Az önce Rikiya sığınaktaki beş kişiyi toplayarak Konoha sınırlarına yakın olan bir köye gönderdi ve bunun bir yıkım görevi olduğunu söyledi.

Sarada: N-ne dedin? Yıkım mı?

???: Aynen öyle.

Ikisimiz de  bakışlarımızı bize doğru gelen Aoi'ye çevirdik. Aoi oldukça huzursuz görünüyordu.

Aoi: Hokage için gittiklerini düşünsem kesinlikle hiçbir şekilde itiraz etmezdim. Ama ne bize ne de başka birine zararı olmayan bir köyün yıkılmasına göz yumamam.

Aoi'nin yedinci için kurduğu cümleler her ne kadar hoşuma gitmese de şu an onunla bu konuyu tartışabilecek durumda değilim. Konuyu hiç açmamak en iyisiydi.

Sarada: Beş kişi gitti demiştin değil me Rai? Kimleri gönderdi?

Rai: Kaiyo, Maemi, Arashi, Tomoe ve Akira. Şu an sığınakta biz, Takara, Rikiya, Hideki ve Fumito kaldı.

Sarada: Neden Maemi ve Arashi yerine sığınaktakilerden birini göndermedi ki?

Aoi: Kolay. Seni burda tutabilmek için.

Rai: Ne demek o?

Aoi: Farkındaysan Sarada, Rikiya köye zarar vermiyor. Ancak köye yakın kim varsa canına okuyor. Sırf canını yakmak için. Ama sen de Konoha'ya yardım etmeyeceğine söz vermiştin. Ancak sen de onun taktiğini kullanarak o köye yardım edebilirsin. Bu yüzden Hideki ve Fumito'yu sığınakta bıraktı. Senin Maemi ve Arashi'den güçlü olduğunu biliyordu çünkü. Komik. Aslında sen hepimizden güçlüsün. Ama Hideki ve Fumito seni daha fazla oyalar. Bu yüzden burada kaldı. Takara da daha önce Uchiha Sasuke ve Uzumaki Boruto'yla karşı karşıya kaldığından dolayı göz önünde durarak dikkat çekmek istemiyordu.

Fumito Ve Hideki ikiz kardeşlerdi. İki kuyruklu'nun , yani Matatabi'nin, jinchuurikisinin yaşadığı köyde doğmuşlardı. Onların doğduğu zaman olan Akatsuki saldırısında ailelerini kaybetmişlerdi. Rikiya'nın kontrolünde kendilerini güçlendirerek daha önce görülmemiş yeteneklere imza atmışlardı. Hideki'nin yeteneği doğa ile iletişime geçebilmesi ve onun her türlü durumuna uyum sağlayabilmesiydi. Başka bir değişle bitkilerin yaşamını ve duygularını hissedebiliyordu. Buna taprak da dahil. Fumito'da aynı şeyi hayvanlarda uyguluyordu. Bir de o hayvanların şekline dönüşebiliyordu.

Sarada: Bu beni durdurmaz.

???: Sen öyle san.

Başımı arkamdan gelen sese doğru yavaşça çevirerek arkamdaki iki kişiye kısa bir bakış attım. Bu ikisinden güçlü olabilirdim, ama yine de zamanımı alacaktı.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum