23.BÖLÜM

939 44 99
                                    

Yazarın ağzından:

Boruto akşam yedi civarında evine geri döndü. Sabah erken saatlerde evden çıkmış ve savaştan önceki son antremanını yapmıştı. Normalde gece yarısına kadar çalışırdı ancak son saatlerini ailesi ile birlikte geçirmek istiyordu. Ailecek bu kararı vermişlerdi.

Evin kapısını açarak içeri girdiğinde bacağına sıkıca sarılar birini fark etti. Başını yere eğdiğinde fark ettiği sarı saçlarla gülümsedi.

Boruto: Akina...

Akina: Hoşgeydin Boyuto abi!!

Boruto: Hoşbuldum minik!

Akina köye geldikten birkaç gün sonra Uzumaki ailesi tarafından evlat alınmıştı. Sakura, Akina'nın klinikte yanlız ve içten içe özlem dolu olduğunu hissetmiş, soluğu Naruto'nun yanında almıştı. Naruto karısına aklındaki fikri sununca Hinata hiç düşünmeden kabul etmişti. Çünkü kendi çocukları büyümüştü ve ikiside sürekli görevlere çıktığından evde çocuk sesinden eser kalmamıştı. Akina'nın eve gelmesiyle eski neşeleri yerine gelmişti.

Hinata oğlunun sesini duyunca salondan çıkarak yanına gitti. Boruto, Akina'yı kucağına almış birlikte gülüşüyorlardi. Hinata onların bu hâline tebessüm etti.

Hinata: Hoşgeldin Boruto.

Boruto: Hoşbuldum anne. Himawari nerede?

Hinata: Himawari az önce geldi. Yukarıda üstünü değiştiriyor. Sende üstünü değiştirsen iyi olur.

Boruto: Tamam!

Boruto Akina'yı yere bıraktı ve hızlıca odasına çıktı. Üstünü değiştirdiği sırada Sarada ile birlikte olan takım fotoğrafına gözü çarptı. Titreyen ellerle, yavaşça eline aldı çerçeveyi. Yüzüne yaklaştırarak fotoğrafı inceledi. Yaşadıkları o büyük maceradan sonra çekilen bu fotoğraf özlemini bastırıyordu uzun zamandır. Sarada'yı her özlediğinde bu fotoğrafa bakıyordu.

Kısacası fotoğrafı elinden bırakmıyordu.

Yüzünde hafif bir tebessüm oluştuğunda fotoğrafı yerine bıraktı ve aşağı indi. Ailesi sofra başına oturmuş, başlamak için onu bekliyorlardı.

Ertesi sabah Himawari ve Akina evde kalırken Naruto, Hinata ve Boruto onlarla vedalaşıp evden ayrılmıştı. Konoha shinobileri öğlene doğru, Naruto'nun önderliğinde buluşma alanına varmıştı. Beş ulus burada toplanmış, gruplarına ayrılmıştı. Oluşturulan 10 kişilik grupların ön cephenin kontrolünü Sasuke almıştı. Destek ekip ve medikal ninjaların kontrolünü ise Sakura almış, geriye kalan grupların kontrolü diğer ülkelerden öne çıkan shinobilere paylaştırılmıştı.

Sasuke'nin kontrolünü aldığı grupta bulunan Boruto, onunla birlikte ilk saldırıyı yapmışlardı.

İki milyonluk zetsu ordusu ile karşı karşıya gelmişlerdi. Merkezde ise Naruto ve Gaara bulunuyordu. Shikamaru ile birlikte savaş taktiklerini planlıyorlardı. Sakura ordusunun medikal kısmı Shizune'ye devretmiş, ordunun diğer yarısını oluşturan destek ekiple ön cephede savaşmaya gitmişti.

Bir hafta sonra...

Savaş devam ederken Orochimaru'nun sığınağında nefesler tutulmuştu. Sarada'nın kalbi zar zor atıyor ve arada duruyordu. Güçlü bir yapıya sahip olduğu için ilk müdahalede geri dönüyordu.

Sabah saatlerinde Rai sığınakta bunaldığı için sığınaktan fazla uzaklaşmamaya özen göstererek dışarı çıkmıştı. Bakışlarını gökyüzüne kaldırarak uzun uzun baktı. Yeni yeni aydınlanan gökyüzünde, geceden kalan siyahın gündüzün getirdiği maviyle karışmasını izledi uzun uzun.

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Where stories live. Discover now