DUYURU4 + ALINTI

809 37 19
                                    

Arkadaşlar size küçük bir haber vermek istiyorum. Oluşturduğum yeni haftalık programımla birlikte bundan sonra yeni bölümü cumartesi akşamları yayınlayacağım. Bununla birlikte yeni bölüm yarın gelecektir.

Aslında bu akşam yeni bölümü yayınlayacaktım ama şu an psikolojik olarak moralim gerçekten çok bozuk.

Ama yinede size küçük bir alıntı vermeye karar verdim. Yarın görüşürüz.

****

Küçük kız yüzüne vuran beyaz ışıkla uykusundan uyandı. Yerinde yavaşça doğrularak küçük elleriyle gözlerini ovaladı. Sonra küçük ağzını açarak esnedi ve odanın içinde gözlerini dolaştırdı. Hastalandığı zaman babasının onu götürdüğü yere benziyordu. Yatağından kalkmak üzereyken açılan kapıyla duraksadı. İçeriye siyah saçlı ve siyah gözlü bir kadın girmişti.

Shizune: Demek uyandın küçük kız. Nasılsın?

Akina: Neydeyim?

Shizune: Konoha köyünün hastanesindesin.

Akina: Konoha mı?

Shizune olumlu anlamda başını salladı. Akina bir şey sormak için ağzını açtığı sırada odaya Sakura girdi. Akina'nın uyandığını görünce gülümsedi.

Sakura: Demek küçük misafirimiz uyanmış.

Akina gördüğü pembe saçlı kadınla gözlerini kocaman açtı. Bu ablasının bahsettiği kadındı!

Akina: Pempe şaçlı teyze!

Sakura kızın söylediği şeyle içini hem şaşkınlık hem de öfke duygusu kaplamıştı. Teyze mi? Ben ne ara bu kadar yaşlandım?! diye düşünmeden edememişti.

Yine de aşağı yukarı üç yaşında olan küçük kıza içten bir gülümseme yollayarak yanına geldi ve yatağın boşta kalan kısmına oturarak kıza baktı.

Sakura: Beni tanıyor musun?

Küçük kız sevinçle başını salladı. Bu kadının yanında güvende olacaktı. Abladı öyle söylemişti.

Akina: Evet! Bana şeni abyam anlattı. Abyam dedi ki Konohada pembe saçyı biy kadın vay dedi. O kadını buy dedi, o şeni koyuy dedi.

Sakura küçük kızın konuşmasına bayılmıştı. Saçları tıpkı güneş gibi sapsarıydı. Gözleri de açık kahverengiydi. Ancak bu öyle bir tondu ki bu rengi biraz daha açsa gözleri de güneş gibi parlayacaktı. Bu güzelliğine peltek konuşması da eklenince tam ısırmalık oluyordu!

Sakura: Ablam mı dedin? Peki o nerde?

Akina: Biymiyoyum. Dediki eğer şeni yanımda götüyüyşem çok tehlikeli oluy. Bu yüzden Konoha'da şana benim anyem bakacak dedi.

Sakura: Annen mi? Annen burda mı?

Akina: Hayıy, benim anyem ve babam öldü. Dün köyümüjü yok ettiley. Onlayda oyada öldü. Abyam da beni buyaya getiydi.

Sakura'nın aklı iyice karışmıştı. Küçük kızın söylediklerine bir anlam getiremiyordu. Bu gizemi çözmek için son bir soru daha sordu küçük kıza.

Sakura: Peki, ablanın adı ne?

Akina: Abyamın adı Sayada. Sayada Uciha. Öyle dedi.

Akina'nın söylediği isim Sakura'nın beyninin etrafında dönüp dururken Sakura dengesini kaybettiğini hissetti. Sol elini alnına götürdü ve sağ eliyle de yataktan destek alarak dik durmaya çalıştı. Shizune de aynı şaşkınlığı yaşıyordu.

Sakura: S-Sarada... mı?

*******

İşte yeni karakterimiz Tanaka Akina ;)

Sizce de çok şirin değil mii??? :):):)

Gölgelerdeki Parıltı ~BoruSara~Where stories live. Discover now